skiabox Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Εχω αγορασει περσιδες απο το ΙΚΕΑ για να βαλω σε ενα παραθυρο στο σπιτι μου. Που θα βρω καποιον τεχνικο να μου κανει αυτη τη δουλεια? Ευχαριστω!
madsc Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Πες μου ότι κάνεις πλάκα. 2-4 εξάρες τρύπες με κρουστικό δράπανο θα χρειαστείς στον τοίχο, ούπα και αντίστοιχες βίδες. Ένας φίλος, γνωστός με τα εργαλεία μπορεί να στο κάνει και για ένα καφέ/μακαρονάδα. /sc
ApSiMan Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Για μακαρονάδα έρχομαι να στα βάλω εγώ!!!!!(αν μένεις κοντά μου...) :D:D Γενικά βρες κάνα γείτονα με κάνα δράπανο να σε βοηθήσει, δεν είναι κάτι δύσκολο!
kfyros Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά οι περσίδες του ΙΚΕΑ (μάλλον για τις ξύλινες λέει), είναι ασήκωτες (ειδικά αν είναι για πόρτα). Θέλει μπράτσα το πράγμα για να το κρεμάσεις...
freedubus Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Βρές ένα φιλο σου-μπιλντέρι-με δραπανο-μακαρονά, να σε βοηθήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.