Προς το περιεχόμενο

LG M2394D-PZ TFT Monitor 23''

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Πληρης εκφραση συναισθηματων ε? :P

(και λεγαμε οτι τα εικονιδια αυτα δε μας αφηνουν να εκφραστουμε ελευθερα ap2.jpg )

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To post του jimmis74 να σας πω την αλήθεια με φρεναρε λιγο.Σκοπευω να την πάρω για κύρια χρηση ως τηλεοραση και σε συνδυασμό με το WESTERN DIGITAL TV HD MEDIA PLAYER για ταινίες.Ελπιζω να μην απογοητευτώ

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, είμαι κι εγώ στη διαδικασία αγοράς νέας οθόνης.

Εχω σχεδόν καταλήξει στην Samsung SM-T240 ΤFT 24''

Επειδή όμως θα ήθελα να τη χρησιμοποιώ και για TV (όχι όμως περισσότερο γι αυτό) ήθελα να μου πει αν ξέρει κάποιος αν αξίζει τον κόπο η Samsung SM-T240HD LCD-TV 24'' δεδομένου ότι χάνει το μισό contrast σε σχέση με την πρώτη. Εάν είναι να μου δημιουργεί πρόβλημα καρέ σε γρήγορες μεταβολές της εικόνας, προτιμώ να πάρω την πρώτη για το pc και να αγοράσω μελλοντικά μια πιο φτηνή τηλεόραση.

Εάν όμως η διαφορά contrast είναι κάτι που δεν πρόκειται να καταλάβω ιδιαίτερα έτσι κι αλλιώς, ίσως θα άξιζε το "μ'ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια"???

Σημειωτέον, ότι το desktop pc μου το έχω κυρίως για ταινίες και games, όχι για τη δουλεια

Καθε βοήθεια από κάποιον που ξέρει κάτι για τις οθόνες θα ήταν πολύτιμη

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδιά τα ψηφιακά της diagea τα υποστηρίζει η συγκεκριμένη οθόνη? και αν όχι υπάρχει κανά εξάρτημα εκτός από αποδικωποιητή επιτραπέζιο που να τα πιάνει? ευχαριστω

Δημοσ.

Τα ψηφιακά της Digea έχω την εντύπωση ότι εκπέμπουν σε Mpeg4 κωδικοποίηση που δεν υποστηρίζει το μόνιτορ αυτό.Τώρα για εξωτερικό εξάρτημα-συσκευή δεν γνωρίζω

Δημοσ.

Εγω εχω τη συγκεκριμενη οθονη και ειμαι ευχαριστημενος απο το αναλογικο σημα της κεραιας. Ολα τα καναλια τα πιανω καμπανα. Απλα η κεραια δε πρεπει να εχει καθολου απολεια, γιατι σε μια αλλη κεραια που τη δοκιμασα δεν τα επιανε καλα τα καναλια ενω σε αλλη κανονικη ηλεοραση τα επιανε!

Τωρα θελω να ρωτησω κατι αλλο μηπως κανεις που την εχει ξερει να μου απαντησει.

Οταν την ανοιγω και οταν την κλεινω για καμια ωρα ακουγετε μεσα ενα τακ τακ, σα να ζεστενεται και να κανει συστολη - διαστολη. Αυτο ξερετε αν ειναι λογικο?

Οταν τα κλεινω και θελω να κοιμηθω ειναι λιγο σπαστικο να ακουγετε συνεχεια ετσι...

Δημοσ.

χαχαχαχα..ειπα κι εγω μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό..μαλλον το φυσικό φαινόμενο συστολης διαστολης είναι.δεν εξηγείται αλλιώς.Δεν νομίζω να είναι λόγος ανησυχίας αυτός.Το πολυ πολυ να γινει καποια στιγμη 30 ιντσων.....:-):-):-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
εμένα δεν κάνει κανένα ήχο... είναι εντελώς αθόρυβη

Tι σκατα χαλασμενη ειναι εμενα.. Λετε να παρω κανα τηλεφ στην LG???

Μου τη σπαει πολυ αυτος ο θορυβος

Δημοσ.
καλα τοσο μεγαλο θορυβο κανει ;Σε μενα ακουγονται κανα δυο τσακ τσουκ μεχρι να κρυωσει αλλά δεν ειναι και τόσο σπαστικο

εμενα μπορει να κανει για 1-1.30 ωρα αφου τι κλεισω

Δημοσ.
Αστοχία υλικού όπως λεμε..αλλά μην ανησυχείς δεν θα πάθει και τίποτα

Τελος παντος ισως στρωσει.

Δε μου λες ρε Στεφανε , τελικα η συγκεκριμενη οθονη εχει ψηφιακο δεκτη Mpeg4??

Διαβασα πιο πανω να λες οτι δεν εχει, ενω στο πλαισιο στα χαρακτηριστικα λεει οτι εχει. :-(

Πως μπορουμε να το καταλαβουμε αυτο???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...