Προς το περιεχόμενο

Ο λόγος που δέν βάζω linux

ans_mc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ο λογος που δεν θα βαλω ποτε Linux ειναι γιατι μου αρεσει να καθοριζουνε οι διαφιμησεις το τι θα πρεπει να χρησιμοποιω,η θρησκεια πως θα πρεπει να ζω και οι πολιτικοι τι θα πρεπει να κανω. ΟΥΞ ΛΙΝΟΥΞ !

Clopyrighted Logo: Ougk

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετά απο 2 χρόνια χρήσης Linux(ubuntu-xfce,ubuntu-gnome και open suse) κατέληξα στο ότι δεν με καλύπτει πλήρως.

Αλλά γιατι?

Γιατί χρησιμοποιώ εξειδικευμένα προγράμματα επεξεργασίας ήχου και synth που παίζουν μόνο σε windows και macosX.

Γιατί παρόλο που είμαι σχετικά εξελιγμένος χρήστης δεν έχω πάντα τη διάθεση να ψάξω στο internet για να βρω λύση στο προβλημά που αντιμετωπίζω(αν και περίπου κάνω το ίδιο στα windows θα εξηγήσω παρακάτω γιατί δεν έχω τη διάθεση να το κάνω)

Γιατί μάλλον έχω συνηθίσει να αντιμετωπίζω τα προβλήματα στα windows πίο έυκολα λόγω.........συνήθειας.

Και γιατί ίσως χρειάζεται λίγο ακόμα το Linux να βελτιωθεί και να σταματήσουν να βγαίνουν δεκάδες διαφορετικές εκδόσεις που δημιουργούν ίσως μεγαλύτερη σύγχηση στους χρήστες.

Συμπέρασματα 2

α)Αν θέλεις να ασχοληθείς πραγματικά θα πρέπει να έχεις τη διάθεση να διαβάσεις-ψαχτείς λίγο παραπάνω,είναι δηλαδή θέμα θέλησης.

Β)Αν είσαι απλός χρήστης , δεν σε απασχολούν τα παιχνίδια και έχεις κάποιο φίλο με διάθεση να αντιμετωπίσει όσα προβλήματα με drivers η ότιδήποτε άλλο μπορεί να προκύψουν (τα οποία όντως δεν θα έιναι πολλά ίσως και κανένα)τότε το linux είναι το ιδανικό λειτουργικό καθώς είναι έυχρηστο,γρήγορο,όμορφο,ασφαλές(σίγουρα οι Linuxades θα έχουν να μας πουν πολλά περισσότερα για τα προτερήματα του) και πάνω από όλα ΔΩΡΕΑΝ.

Αυτά :-)

Φυσικά και έιναι όλα δωρεάν αλλά με το linux δεν χρειάζεται να μπείς στον κόπο να ψάχνεις για crack κλπ.

Κι αυτός είναι λόγος να βάλει κάποιος linux;;;Μια φορά θα βάλεις κράκ....δεν θα το κάνεις κάθε μέρα.

Θα διαβάσουμε κι άλλες πίπες ότι στο Linux είναι όλα δωρεάν ενώ στα Windows πληρώνεις;Cracks ο ένας,warez ο άλλος,αβε τι λέτε βε;

Δεν μιλάω για το λειτουργικό αλλά για το software που θα του φορτώσεις.

Google -->Freeware or opensource for windows,δείτε τι είναι και μετά θα πάμε άτα

Όσοι από σας δε θέλουν Linux, τη βόλτα σας. Δεν έχετε λόγο να γράφετε στο linux φόρουμ, έχετε δικό σας.

Ο κύριος που άνοιξε το παρόν, ζητάει βοήθεια. Προσωπικά δεν έχω την όρεξη και το χρόνο να την παρέχω(παρόλο που είμαι μεγάλο αλάνι της νυκτός).

Άς διαβάσει λίγο, ξεκινώντας από το Insomnia Wiki, και μετά ευχαρίστως να τον βοηθήσουμε σε ότι μας ρωτήσει.

Όσοι από σας δε θέλουν Linux, τη βόλτα σας. Δεν έχετε λόγο να γράφετε στο linux φόρουμ, έχετε δικό σας.

Να προσλάβετε πορτιέρη

Βοήθεια δώσαμε,και λύση προτείναμε-όταν γράφονται τρίχες και ανακρίβεις δεν πρέπει να το λέμε;

Να προσλάβετε πορτιέρη

Βοήθεια δώσαμε,και λύση προτείναμε-όταν γράφονται τρίχες και ανακρίβεις δεν πρέπει να το λέμε;

δίκιο έχεις, όμως αναφέρομαι σε όσους ήρθαν να μας πείσουν ότι τα λίνουξ δεν κάνουν για μας, αφού δεν κάνουν γι'αυτούς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...