Προς το περιεχόμενο

Βροχη...

poscaman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

μηπως εχει κανεις υποψιν του καποιο cd με.... βροχη?μπορα,χαλαζι,ψιχαλα,οτι να ναι,δεν εχω προβλημα.Δεν ψαχνω κομματι ψαχνω ηχο βροχης μεγαλης διαρκειας.Είναι λιγο κουλο αυτο που ψαχνω αλλα υπαρχει συγκεκριμενος λογος

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.
Είναι λιγο κουλο αυτο που ψαχνω

Δε θα το έλεγα =)

Ψάξε για BBC sound effects library (preview here - πρόσθεσε "rain" στο σερτς μπαρ).

Πέρα απ'αυτό παίζουν διάφορα μέρη με σαμπλς μικρότερης διάρκειας,όπως αυτό ή αυτό,τα οποία μπορείς φυσικά να ενώσεις.

Δημοσ.
Δε θα το έλεγα =)

Ψάξε για BBC sound effects library (preview here - πρόσθεσε "rain" στο σερτς μπαρ).

Πέρα απ'αυτό παίζουν διάφορα μέρη με σαμπλς μικρότερης διάρκειας,όπως αυτό ή αυτό,τα οποία μπορείς φυσικά να ενώσεις.

σε ευχαριστω πολυ.ηταν ακριβως αυτο που εψαχνα.

οταν διαβαζω,αλλα και το βραδυ που πεφτω για υπνο μου δημιουργει μια περιεργη αισθηση ο ηχος της βροχης,αφενος με αποκοιμιζει,αφετερου οταν διαβαζω με κανει να συγκεντρωνομαι.

-----Προστέθηκε 14/1/2009 στις 07 : 15 : 42-----

Ο Σπανουδακης εχει τέτοιους ηχους.

Δεν μου ερχεται καποιο cd ή τραγουδι αυτην την στιγμη.

αγαπημενος μου συνθετης,αλλα δεν ψαχνω για μουσικη.Ευχαριστω πολυ ομως για τον κοπο σου

Δημοσ.

Το περιοδικό Βήτα παλιά (πολύυυ παλιά όμως) είχε βγάλει μια συλλογή που λεγόταν ''Οι Ήχοι Της Φύσης''. Εκεί είχε 4 σι ντι με απο μία ώρα το καθένα όπου το πρώτο είχε ήχους θάλασσας, το δεύτερο ήχους βροχής και πάει λέγοντας. Μία ώρα βροχή...

Να το ακούς και να πορωθείς...:devil::devil::devil:

Αν το βρείς έχει καλώς. Αν δεν το βρείς και καίγεσαι στείλε ένα π.μ να σε βολέψω.;)

Δημοσ.

Εχω και κάτι bootleg απο τις μπόρες που έριξε το Νοέμβρη. Πολύ σπάνιο υλικό και δυσεύρετο. Μονο με πμ.

edit: βρήκα και ένα πρόγραμμα που λέγεται Portable Natura Sound Therapy. Για τσέκαρε.

Δημοσ.
Εχω και κάτι bootleg απο τις μπόρες που έριξε το Νοέμβρη. Πολύ σπάνιο υλικό και δυσεύρετο. Μονο με πμ.

Μπ@στ@ρδε... Ένας τύπος το πουλούσε στο ebay για 2500 δολάρια. Λένε πως το πήρε κάποιος Άραβας που έχει την limited έκδοση (μόνο 12 αντίτυπα) των βροχών του '62 στην Ιαπωνία... Σε ζηλεύω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...