andreas_g Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Εβαλα σε ενα φιλο Sabayon 4 και δεν μπορει να πει νετ με wireless(εγω εχω ενσυρματο router).....με ethernet και οι δυο μια χαρα μπαινουμε κανονικα.......μεσα εχει προεγκατεστιμενο το KWiFiManager 3.5.10 αλλα στο scan που κανει δεν βγαζει τιποτα και δεν ξερουμε τι να πρειξουμε στο προγραμα........!!!!!!!!!!!:rolleyes: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 To Wireless είναι τσακωμένο με το Linux. Πες ποια WiFi κάρτα έχει για να δούμε τι θα γίνει. Θα πρέπει να περάσεις τους drivers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas_g Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξερω πως να την βρω.........μπορεις να με βοηθεισεις λιγο...........(εχω desktop εγω οποτε δεν το εχω ψαξει το θεμα)....απο το control center φαινεται???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teliparas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 δωσε #lspci Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.