FELIX Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Marca: ASUS Modello: NOTEBOOK EEEPC 900 BLACK Seriale: ###### equipped with: CAVO ALIMENTAZIONE CARICA BATTERIA SCATOLA ORIGINALE BATTERIA We confirm that during the acceptance, we have found this kind of anomalies: COVER INFERIORE USURATO Best Regards. Service Trade srl τι θελει να πει ο ποιητης?υπαρχει προβλημα?τα κοκκινα δεν καταλαβαινω. ευχαριστω
azio Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 το scatola σαν να μου λεει κατι.. μαλλον για μαπα το κοβω.. http://translate.google.com/translate_t#it|el|COVER%20INFERIORE%20USURATO%0A
FELIX Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 το scatola σαν να μου λεει κατι.. μαλλον για μαπα το κοβω.. http://translate.google.com/translate_t#it|el|COVER%20INFERIORE%20USURATO%0A αν κρινω απο αυτα που εστειλα μαλλον το καλωδιο ειναι...
FELIX Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Το κουτί είναι. σιγουρα?μακαρι να ειναι αυτο.. εχω αμφιβολιες γιατι το εχω ανοιξει(το λαπτοπακι,οχι το κουτι)για να του αποσυνδεσω την μπαταρια του bios,αλλα το εκανα τοσο προσεκτικα που δεν νομιζω να το παρουν χαμπαρι....
Garnele Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 σιγουρα?μακαρι να ειναι αυτο..εχω αμφιβολιες γιατι το εχω ανοιξει(το λαπτοπακι,οχι το κουτι)για να του αποσυνδεσω την μπαταρια του bios,αλλα το εκανα τοσο προσεκτικα που δεν νομιζω να το παρουν χαμπαρι.... Είναι σίγουρα το κουτί. Το καλώδιο που λες είναι μάλλον το cavo. Κατά τ' άλλα το inferiore σημαίνει χαμηλό.
doctorkostis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 COVER INFERIORE USURATO σημαινει οτι το κατωτερο καλυμμα ειναι φθαρμενο.
klainmaingr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Τους έδωσες κουτί αυθεντικό/φορτιστή/μπαταρία και στα κόκκινα λέει οτι βρέθηκε πως το καπάκι του pc βρέθηκε λίγο "χρησιμοποιημένο"/"φαγωμένο". Δεν το κόβω και απο τη ρίζα.. Ήταν καθόλου χτυπημένο γρατζουνισμένο σε κάποιο σημείο; Το λένε για να σου δηλώσουν ουσιαστικά τί παρέλαβαν και σε ποιά κατάσταση.
FELIX Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Τους έδωσες κουτί αυθεντικό/φορτιστή/μπαταρία και στα κόκκινα λέει οτι βρέθηκε πως το καπάκι του pc βρέθηκε λίγο "χρησιμοποιημένο"/"φαγωμένο".Δεν το κόβω και απο τη ρίζα.. Ήταν καθόλου χτυπημένο γρατζουνισμένο σε κάποιο σημείο; Το λένε για να σου δηλώσουν ουσιαστικά τί παρέλαβαν και σε ποιά κατάσταση. ευχαριστω για την απαντηση.μονο το αυτοκολλητακι των windows ειναι φθαρμενο..ισως αυτο να λεει.βεβαια λειπει και το αυτοκολητακι ασφαλειας στο καπακι της μνημης αλλα οι ιδιοι σε εμαιλ μου ειπαν να αφαιρεσω την μνημη και να κανω reset.ευτυχως εχω κρατησει το μαιλ ολο το υπολοιπο φαινετε και ειναι καινουριο..δεν εχει δουλεψει ουτε 30 ωρες στο συνολο και χαλασε.
FELIX Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 τελικα ολλα καλα,το φτιαξανε και σημερα εφυγε απο ιταλια.σε 2-3 μερες θα το εχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.