Προς το περιεχόμενο

καποιος καλος στα ιταλικα?

FELIX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Marca: ASUS

Modello: NOTEBOOK EEEPC 900 BLACK

Seriale: ######

equipped with:

CAVO ALIMENTAZIONE

CARICA BATTERIA

SCATOLA ORIGINALE

BATTERIA

We confirm that during the acceptance, we have found this kind of anomalies:

COVER INFERIORE USURATO

Best Regards.

Service Trade srl

τι θελει να πει ο ποιητης?υπαρχει προβλημα?τα κοκκινα δεν καταλαβαινω.

ευχαριστω

Δημοσ.
Το κουτί είναι.

σιγουρα?μακαρι να ειναι αυτο..

εχω αμφιβολιες γιατι το εχω ανοιξει(το λαπτοπακι,οχι το κουτι)για να του αποσυνδεσω

την μπαταρια του bios,αλλα το εκανα τοσο προσεκτικα που δεν νομιζω να το παρουν χαμπαρι....

Δημοσ.
σιγουρα?μακαρι να ειναι αυτο..

εχω αμφιβολιες γιατι το εχω ανοιξει(το λαπτοπακι,οχι το κουτι)για να του αποσυνδεσω

την μπαταρια του bios,αλλα το εκανα τοσο προσεκτικα που δεν νομιζω να το παρουν χαμπαρι....

Είναι σίγουρα το κουτί. Το καλώδιο που λες είναι μάλλον το cavo.

Κατά τ' άλλα το inferiore σημαίνει χαμηλό.

Δημοσ.

Τους έδωσες κουτί αυθεντικό/φορτιστή/μπαταρία και στα κόκκινα λέει οτι βρέθηκε πως το καπάκι του pc βρέθηκε λίγο "χρησιμοποιημένο"/"φαγωμένο".

Δεν το κόβω και απο τη ρίζα.. Ήταν καθόλου χτυπημένο γρατζουνισμένο σε κάποιο σημείο;

Το λένε για να σου δηλώσουν ουσιαστικά τί παρέλαβαν και σε ποιά κατάσταση.

Δημοσ.
Τους έδωσες κουτί αυθεντικό/φορτιστή/μπαταρία και στα κόκκινα λέει οτι βρέθηκε πως το καπάκι του pc βρέθηκε λίγο "χρησιμοποιημένο"/"φαγωμένο".

Δεν το κόβω και απο τη ρίζα.. Ήταν καθόλου χτυπημένο γρατζουνισμένο σε κάποιο σημείο;

Το λένε για να σου δηλώσουν ουσιαστικά τί παρέλαβαν και σε ποιά κατάσταση.

ευχαριστω για την απαντηση.μονο το αυτοκολλητακι των windows ειναι φθαρμενο..ισως αυτο να λεει.βεβαια λειπει και το αυτοκολητακι ασφαλειας στο καπακι της μνημης αλλα οι ιδιοι σε εμαιλ μου ειπαν να αφαιρεσω την μνημη και να κανω reset.ευτυχως εχω κρατησει το μαιλ

ολο το υπολοιπο φαινετε και ειναι καινουριο..δεν εχει δουλεψει ουτε 30 ωρες στο συνολο και χαλασε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...