george_the_jack Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μήπως γενικά οι Οθόνες των Παβίλιον είναι λίγο για τα σκουπίδια? Εγώ ήμουν ενθουσιασμένος με ένα DV5,πήγα στο πλαίσιο και το είδα από κοντά και απογοητεύτηκα οικτρά από την οθόνη του...ΕΙΝΑΙ ΘΑΜΠΗ όπως λένε παραπάνω τα παιδιά. Αναρωτιόμουν και γω αν είναι θέμα ρυθμίσεων από την κάρτα γραφικών αλλά σίγουρα ήταν σαφώς πιο θαμπή εν συγκρίσει με τα διπλανά λάπτοπ!!!!!!! Κάποιος ειδικός, κάποιος κάτοχος ή κάποιος γνώστης εν τέλει ας μας λύσει την απορία ρε παιδιά!!!! Είμαι όλος αυτιά και μάτια! Ας μας δώσει κάποιος αναλυτική γνώμη για αυτές τις WXGA Brightview μέσα από συγκριτικά τέστ και κατά τεκμήριο δοκιμές γιατί στο μάτι υστερούν στις προθήκες.... Ευχαριστώ.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μπορεί να ήταν στο mode Εξοικονόμηση Ενέργειας ή κάποιο παρόμοιο.
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Η οθόνη των Pavillion ήταν ένας λόγος που δεν αγόρασα τελικά... Έμεινα σε HP αλλά πήρα elitebook και η οθόνη είναι απλά τέλεια Καμμια σχέση με Pavillion (και γενικά η κατασκευή) Αν και είναι τα καλύτερα μοντέλα της HP, το plaisio και το e-shop δεν τα φέρνουν, για ένα περίεργο λόγο...
george_the_jack Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Η οθόνη των Pavillion ήταν ένας λόγος που δεν αγόρασα τελικά...Έμεινα σε HP αλλά πήρα elitebook και η οθόνη είναι απλά τέλεια Καμμια σχέση με Pavillion (και γενικά η κατασκευή) Αν και είναι τα καλύτερα μοντέλα της HP, το plaisio και το e-shop δεν τα φέρνουν, για ένα περίεργο λόγο... Με λίγα λόγια ο..'καπνός' που παρατήρησα επιβεβαιώνει τη φωτιά....Μάλιστα. Κρίμα γιατι το συγκεκριμένο λάπτοπ το ερωτεύτηκα και τώρα καλούμαι να επαναπροσδιορίσω μια και για μένα ο παράγοντας οθόνη είναι ίσως το βασικότερο σε έναν φορητό! Απορώ πραγματικά πως τα Pavillion με βάση αυτό το δεδομένο κατέχουν τόσο υψλή θέση στις πωλήσεις...Ακόμη και υπολογιστές 100 και 200 ευρώ φθηνότεροι παραδίπλα φαινόντουσαν ανώτεροι στον παράγοντα οθόνη. Πάμε γι'άλλα....
Nikosgiann Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 απο οθονες των hp compaq ,εχουμε καποια εικονα??
george_the_jack Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 απο οθονες των hp compaq ,εχουμε καποια εικονα?? Το γεγονός ότι η ποιότητα των οθονών της σειράς Pavillion είναι μέτρια, μάλλον μου δίνει την απάντηση που ζητάς...H σειρά HP Compaq Presario είναι πιο φτηνή.
Nikosgiann Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 δεν εχει σχεση αυτο.. καθε σειρα,εχει τις δικες τις προδιαγραφες.που η καθεμια εχει αλλο target.. οπως αναφερθηκε,αλλα με χαμηλοτερη τιμη,ειχαν καλυτερη οθονη..
zaratustra100 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Εμένα πάντως παρά το κακό όνομα, μου άρεσαν οι οθόνες των Acer (μοντέλα σαν αυτο )
Nikosgiann Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 εχει το χειροτερο ονομα οσον αφορα service κυριως κ ποιοτητα κατασκευης, αλλα σε value/money,πρωτη με διαφορα
svatsM3 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Σε αναζήτηση που έκανα σήμερα για Laptop είδα πράγματι οι Acer έχουν καταπληκτικά χρώματα,αλλά από ποιότητα Service και αξιοπιστία είναι άστα να πάνε,ενώ αντίθετα οι TOSHIBA αλλά και η SONY η διαφορά τους φαινόνταν,με το μόνο πρόβλημα της Sony to Service της
Chris_85 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Επειδη πιπιλατε την ιδια καραμελα χωρις κανεις πραγματικα να ξερει. Εχω το ασερ 5920g εδω κ ενα χρονο κ προσφατως ηλθε στην κατοχη μου κ το sony FW21E. Λοιπον οτι λετε για την ασερ ΔΕΝ ισχυει. Η ποιοτητα ειναι ΠΟΛΥ καλυτερη σε σχεση με τα ΑΘΛΙΑ pavillion που για μενα δεν αξιζουν ευρω. Ειδικα αν τα πιασετε ειναι σαν τενεκεδενια στο περιβλημα. Το σονυ εχει απλα μεγαλυτερη οθονη (15,4 vs 16,4) αλλα κατα τα αλλα εχει ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ηχεια κ ενα ΑΘΛΙο touch pad. Ναι θα συμφωνησω ειναι πιο μουρατο απ το gemstone design της ασερ. Αλλα διαφορα στην ποιοτητα δεν ειδα. Το πληκτρολογιο ειναι ισως λιγο καλυτερο αλλα παλι δεν βλεπεις καμια διαφορα τεραστια. Τα πλαστικα φαινονται πιο ακριβα αλλα αυτο δεν εχει καμια επιπτωση στη γενικη εικονα του ασερ. Κ να φανταστειτε οτι με το touch pad του σονυ απλα δεν δουλευεις, κουβαλαω ποντικι μεχρι κ στις παρουσιασεις. Απο την αλλη τα ηχεια του ασερ δεν συγκρινονται απλα, η οθονη ειναι παρα πολυ καλη κ απο επιδοσεις δεν συγκρινεται φυσικα η 8600 με την 3470. Αξιοπιστια?? Ουτε restart δεν μου χει κανει ενα χρονο τωρα το ασερ. Οσο για το σερβις χαλαρα εχω ακουσει περιπτωσεις να σου σηκωνεται η τριχα κ απο ασερ κ απο σονυ, οποτε εδω μαλλον ισχυει το ου μπλεξεις. Απο μενα αν καποιος δεν ενδιαφερεται για παιχνιδια παει στο σονυ, αλλιως ασερ με κλειστα τα ματια. Κ φυσικα οχι στο ηλιθιο τενεκεδοκουτο pavillion.
nrg85 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 ήταν να πάρω κι εγώ pavillion και μόλις το είδα σε λειτουργεία ανάμεσα από 1 acer και ένα toshiba απογοητεύτηκα....Το acer είχε άριστη οθόνη,το toshiba κι αυτο υπέροχη (αν και τώρα που είμαι κάτοχος τοσίμπα διαπίστωσα ένα θεματάκι που έχουν οι οθόνες τους με τις γωνίες θέασης) αλλά το χειρότερο με διαφορά ήταν το pavillion ακόμα και πάνω στο ράφι φαινόταν.Κακες γωνίες θέασης,χρώματα και φωτεινότητα αστα να πανε......
michalis2610 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 απο οθονες των hp compaq ,εχουμε καποια εικονα?? Το γεγονός ότι η ποιότητα των οθονών της σειράς Pavillion είναι μέτρια, μάλλον μου δίνει την απάντηση που ζητάς...H σειρά HP Compaq Presario είναι πιο φτηνή. Μην μπερδεύετε τα μοντέλα της HP που κυκλοφορούν στην αγορά με την επωνυμία HP Compaq και πρόκειτε ως επί το πλείστον για φορητούς υψηλής ποιότητας κατασκευής με αυτούς που κυκλοφορούν με την επωνυμία HP Compaq Presario που πρόκειτε για βασικά μοντέλα, σχετικά χαμηλών απαιτήσεων με πολύ λιτό σχεδιασμο και χαμηλό κόστος. Είναι εντελώς διαφορετικές κατηγορίες. Τα πρώτα ιδιαίτερα στις σειρές 6910, 8510, 8710, καθώς και στo βαρύ πυροβολικό των business σειρών, που δεν είναι άλλη από τα EliteBook (6930, 8530, 8730) έχουν από καλές έως άριστες οθόνες ανάλογα με την ανάλυση και το πάνελ πάντα με ματ επιφάνεια. Οι οθόνες των pavillion είναι απλά μετριες και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει ο καθένας διαβάζοντας ένα σοβαρό site με review όπως το notebookcheck.net ή το αμιγώς γερμανικό http://www.notebookjournal.de/tests. Εχει γραφτεί άπειρες φορές στο φορουμ ότι στις εμπορικές σειρές των φορητών υπολογιστών θα βρούμε καλύτερες επιλογές σε άλλες εταιρείες πέραν της HP που όμως θα πρέπει να είναι από τις πρώτες επιλογές στις επαγγελματικές σειρές φορητών.
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Είναι εντελώς διαφορετικές κατηγορίες. Τα πρώτα ιδιαίτερα στις σειρές 6910, 8510, 8710, καθώς και στo βαρύ πυροβολικό των business σειρών, που δεν είναι άλλη από τα EliteBook (6930, 8530, 8730) έχουν από καλές έως άριστες οθόνες ανάλογα με την ανάλυση και το πάνελ πάντα με ματ επιφάνεια. Ακριβώς. Οι οθόνες των compaq και των elitebook πρέπει να είναι ίδιες, αν συγκρίνω το δικό μου elitebook με ένα compaq που δούλεψα πρόσφατα. Απλά στα elitebook βγάζει και κάποιες οθόνες με καλύτερες αναλύσεις.
george_the_jack Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Ακριβώς. Οι οθόνες των compaq και των elitebook πρέπει να είναι ίδιες, αν συγκρίνω το δικό μου elitebook με ένα compaq που δούλεψα πρόσφατα. Απλά στα elitebook βγάζει και κάποιες οθόνες με καλύτερες αναλύσεις. Τι να το κάνω ρε παιδιά! Τα πρεσάριο είναι χαμηλών δυνατοτήτων για μη απαιτητικούς χρήστες ενώ τα ελίτμπουκ είναι στον αντίποδα για επαγγελματίες και βαρύ πυροβολικό με αντίστοιχο αντίκτυπο στην τιμή....Για μένα που το μπάτζετ μου είναι για Παβίλιον, αναγκαστικά με αποτρέπει από το να αγοράσω ΗP.......Κρίμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.