Προς το περιεχόμενο

Δεν γίνεται λήψη αρχείων απο το Internet


makis.20006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω λειτουργικο vista και καθε φορά που παω να κατεβάσω ένα αρχείο απο το Ιnternet με τον explore7 εφανίζεται το εξης μήνυμα στην οθόνη:

"Οι τρέχουσες ρυθμίσεις ασφάλειας δεν επιτρέπου την λήψη αυτο του αρχείου"

Δημοσ.

Άσε τον ΙΕ και βάλε Firefox.

Αν επιμένεις πήγαινε στο μενού Εργαλεία-Επιλογές ίντερνετ-Ασφάλεια, πάτα στο internet και βάλε προεπιλεγμένο επίπεδο.

 

Εκτός αν προσπαθείς να κάνεις άνοιγμα ένα εκτελέσιμο αρχείο. Δοκίμασε να πατήσεις πρώτα αποθήκευση.

Δημοσ.

Σ΄ευχαριστώ για τις παραπάνω συμβουλές, τα δοκίμασα όλα, αλλά δυστυχώς εξακολουθεί να ενα εμφανίζεται η προειδοποίηση ασφαλείας

Δημοσ.

Καταρχήν στους άλλους browser δεν στο δείχνει αυτό έτσι??Για πήγαινε εκεί που σου είπε ο micos000 αλλά θα το βάλεις προεπιλεγμένο επίπεδο στο Local intranet (δίπλα ακριβώς))!!Εάν δεν πιάσει δοκίμασε να το βάλεις στο Low(Τέρμα κάτω)!!!Εάν δεν πιάσει όμως!!

Δημοσ.

Εφάμοσαν ολα τα παραπάνω που έχετε αναφέρια, αλλά δυστυχώς το ίδιο προβλημα ακόμα και με ε τον firefox. Υπάρχει περίπτωση να οφείλεται σε ιό; Το Νοd32 δεν βρίσκει τίποτα παντός. Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας :-)

Δημοσ.

Αν συμβαίνει το ίδιο και με άλλους browsers τσέκαρε αν έχεις ενεργοποιημένο firewall. Δες τι γίνεται και με τον πάροχό σου, αν όλα είναι οκ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...