humi_s Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 καλησπέρα παιδιά και χρονια πολλά λοιπόν στις 23/12/2008 18:00 πήρα το ASUS EEEPC1000Η... το πρόβλημα πιο είναι γύρισα σπίτι το βάζω να φορτίσει, το άνοιξα και τι βλέπω, σπασμένη η οθόνη του το κλείνω το βάζω πάλι στο κουτί και πάω στο την επομενη μέρα το πρωί πάω στο πλαίσιο από όπου το πήρα και μου λένε ότι τα προϊόντα ASUS τα παίρνει η ASUS από την πρώτη μέρα στην εγγύηση της δηλαδή δεν μπορώ να το γυρίσω σε αυτούς μου δίνουν το τηλέφωνο της ASUS (παίρνεις ιταλία by the way) παίρνω εκεί και μου λένε να στείλω ένα email με το πρόβλημα και 2 φωτογραφίες το κάνω ... αλλα θα μου απαντούσαν 05/01/2009 γιατί είναι κλειστό το support τις γιορτές περνάει 5 6 7 8 τους μηνός παίρνω τηλέφωνο, λέω δεν μου έχετε απαντήσει ακόμα στην περίπτωση μου ... και μου κάνει ο τύπος ότι δεν υπάρχει καμια περίπτωση να έφυγε έτσι το netbook από το εργοστάσιο με σπασμένη οθόνη ..... οποτε δεν μπορεί να το δεχτεί μονο μια στο εκατομμύριο να φύγει έτσι (ε νάτι η μια στο εκατομμύριο) ότι είναι εξωτερικός παράγοντας το πλαίσιο η εγώ . θα έπρεπε λέει να το ανοίξω στο μαγαζί εκείνη την ώρα που το πήρα (???) άργησα πολύ να το γυρίσω πίσω (από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 10 το άλλο το πρωί... ) να το πάτε στο πλαίσιο από όπου το πήρατε, πάω στο πλαίσιο μιλάω με τον διευθυντή του εξηγώ την κατάσταση μου λέει δεν μπορώ να στο αλλάξω εγώ γιατί το έχει η άσους στην εγγύηση της από την πρώτη μέρα που το πήρες . μπορεί κανεις να μου πει κανεις τι μπορώ να κάνω γιατί έχω μείνει με ένα σπασμένο laptop και ο ένας να ρίχνει το φταίξιμο στον άλλον .... ευχαριστώ προκαταβολικά και το email που μου έστειλαν εχθές AGAPHTE PELATH KRINONTAS APO THN FOTOGRAFIA H EPISKEVH-ANTIKATASTASH THS OTHONHS THA THEORHTHEI EKTOS EGGYHSHS. H BLABH TOU LCD PROERXETAI APO EXOTERIKO PARAGONTA KAI OXI APO ASTOXIA H BLABH YLIKOU. ASUS GREEK SUPPORT
dali13gr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Μωρέ η Asus καλά στα λέει. Όντως δεν παίζει να έφυγε έτσι από το εργοστάσιο. Οπότε ή εσύ ή το Πλαίσιο το έκαναν. Και αφού λες ότι δεν το έκανες εσύ (εκτός κι αν δεν λες όλη την αλήθεια ), τότε τι μας μένει; Και ναι, η επισκευή σωστά θα χρεωθεί. Οπότε ή βρίσκεις άκρη με το Πλαίσιο ή πληρώνεις την λυπητερή.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Μηπως στο σπιτι κυκλοφορει κανα πιτσιρικι/καθαριστρια/συζυγος? Γιατι να ραγισε μονη της η οθονη δε παιζει Ή ηταν ετσι απο τοτε που το εβγαλες απο το κουτι του? Μα κι εσυ δε το δες πριν το βαλεις για φορτωμα? Τωρα αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας...
humi_s Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 παιδιά το laptop δεν έσπασε σπίτι και η οθόνη δεν φαίνεται ότι είναι σπασμένη όταν είναι κλειστό εάν δεν την προσέξεις πολύ καλά ούτε εξωτερικό είναι το ράγισμα ... και από εκεί που ξεκινάει το ράγισμα δεν φαίνεται ότι έχει χτυπήσει κάπου μάλλον από το εργοστάσιο θα είναι θα είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.