jojos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Γεια χαρα .Μου δωσαν ενα συστημα Pentium 4 στα 2.2 Ghz για να ελέγξω το προβλημα που εμφανιζει .Όταν παταω το μπουτον για να ξεκινησει γυρναει λιγες στροφες το ανεμιστηρακi της cpu και σταματάει.Αν ξαναπατήσω δεν κάνε τιποτα.ΑΝ κλεισω το κεντρκο διακοπτη του τροφοδοτικου και τον ξαναανοιξω (αφου έχει σβήσει το λαμπάκι το εσωτερικο της μητρικης) ξανα δουλευει λιγο το ανεμιστηράκι και μετα δεν κανει τιποτα.Μετα απο προσπάθειες το συστημα μπορει να ξεκινησει κανονικα.Αν το κλεισω μπορεί να εμφανίσει το ιδιο προβλημα ή μπορεί να ξεκινησει κανονικα.Άλλαξα τροφοδοτικο και στην πρωτη προσπάθεια μου εμφανισε το ιδιο πρόβλημα.Απο εκει και επειτα δουλευε κανονικα.Το αφησα εκτός τροφοδοσίας για 3 ωρες το ανοιξα και δουλεψε κανονικα.Είναι τροφοδοτικό ή κάποιος συνδυασμός προβλημάτων που εμπεριέχει και το τροφοδοτικό .Ευχαριστώ.
p_under Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 μπορει να χανει κ καπου ρευμα ετσι οπως τα λες..
p_under Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 μπορει να εχει καπου βραχυκυκλωσει το συστηαμ κοιτα με ενα πολυμετρα αν βγαζει σταθερη ταση το τροφοδοτικο..
kid4computer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Εγώ έκανα (σε παρόμοια περίπτωση) Clear CMOS και επανήλθε κανονικά!!
manosvar Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Απο τη στιγμή που άλλαξες τροφοδοτικό και έγινε το ίδιο πράγμα, είναι φανερό πως δεν είναι θέμα τροφοδοτικού. Υπάρχει περίπτωση να "βρίσκει" πουθενά η μητρική και να υπάρχει διαρροή, να προκαλεί βραχυκύκλωμα, κλπ Αν μπορείς αποσυναρμολογησε τον υπολογιστή και όταν πας να βιδώσεις τη μητρική βάλε κάτι στις βίδες, ανάμεσα στη μητρική και το κουτί (φίμπερ ή διπλωμένη μονωτική ταινία ας πούμε, αν δεν έχεις κάτι άλλο). Κάνε ενα post μετά να μας πεις αν στο ξανάκανε. Καλή τύχη. ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.