Προς το περιεχόμενο

Επιλογή κάρτας τηλεόρασης...(δύσκολη)!!!

naskoos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκοπός ήταν ή είναι να κάνω ένα σύνολο υπολογιστή για το σαλόνι μου... και εξηγούμαι!

Σύνθεση:

Cpu: Intel Quad 9400 (2,66Ghz)

Ψύκτρα: Scythe Cooler Ninja mini

Mobo: Giagabyte DQ6 X48

Ram: Corsair 4Gb DDR2

Τροφοδοτικό: Coolermaster M700 Modular

Σκληρός: Seagate 1,5TB 32Mb case

Gpu: Ati 4850 512Mb

Dvd RW: κατι απλό

ΚΑΡΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ: ??????????????????????????

Λειτουργικό: Win Vista Media Center

Στα παραπάνω λίγο πολύ εχω κατασταλάξει χώρις όμως αποκλεισμό της αλλαγής τους (πχ γιατί τετραπύρηνο και όχι διπύρηνο και γιατί Ati και όχι Nvidia)!!

Το μεγάλο μου πρόβλημα όμως είναι η κάρτα τηλεόρασης...(το -τη- με ήτα ή με ύψιλον :lol:)

Εδώ θέλω πραγματικά τη βοήθεια σας γιατί δεν κατέω ντιπ...

Αυτά που θέλω είναι:

1) να προγραμματίζω τον υπολογιστή να μου γράψει το πρόγραμμα του mega ας πούμε στις 6:00μμ να τον κλείνω να φεύγω απ' το σπίτι και όταν γυρνάω το βράδυ να είναι γραμμένο!

2)Επίσης θέλω και ψηφιακό και αναλογικό σήμα, δεν με ενδιαφέρει το δορυφορικό!

3)Θα ήταν καλό να είναι πλήρως συμβατή με τα Vista Media Center

4)και είναι απαραίτητο το remote control!

5)Με ενδιαφέρουν εσωτερικές κάρτες αλλά και εξωτερικές αν πραγματικά το αξίζουν

6)Κόστος θα έλεγα άνω όριο τα 120 Ευρώ αλλά αν πραγματικά είναι κάτι πολύ καλό μπορεί και περισσότερα

7)Και πήρε το μάτι μου και κάτι μαγκιές όπως να παίζει ταυτόχρονα και ψηφιακό και αναλογικό κανάλι ζωντανά, δε θα με χαλούσε!

Δεν γνωρίζω (κι ούτε είμαι πολύ αισιόδοξος) για το αν υπάρχει αυτό που θέλω, αλλά θα ήθελα προτάσεις έστω και για κάτι που πλησιάζει σε αυτό! Θα μου άρεσε να ακούσω και εντυπώσεις από άτομα που έχουν κάποια κάρτα τηλεόρασης!

Σας ευχαριστώ...:-)

Δημοσ.

1) να προγραμματίζω τον υπολογιστή να μου γράψει το πρόγραμμα του mega ας πούμε στις 6:00μμ να τον κλείνω να φεύγω απ' το σπίτι και όταν γυρνάω το βράδυ να είναι γραμμένο!

δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι που μπορεί να ανοίγει το κλειστό pc σου να γράφει κάτι κ μετά να στο ξανακλείνει.

Δημοσ.

Κι όμως στο e-shop υπάρχει μια κάρτα που μπορει να γράψει σε power-off mode http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702177! Μάλλον δε το έθεσα σωστά παραπάνω, αυτό το χαρακτηριστικό θέλω! Και θα μου πείτε γιατί δεν παίρνεις τότε αυτήν? Γιατί ναι έχει αυτό αλλά όχι και ότι άλλο ζητάω....

• Moderators
Δημοσ.

Η καρτα δεν ειναι δυνατον να εγγραψει με κλειστο το pc.

Παρα πολλες εχουν time shifting και απλα μπορουν να γραψουν ενα wake-on event, να ξεκινησει το pc, να εγγραψουν το προγραμμα και μετα να ξανακλεισουν (ή οχι) το pc.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...