Atallos1 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Αν δεν ειναι η συνδεση σου τοτε ειναι ο server που παιζεις Either
Xristaras12 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 μπες στη παροχη ενεργειας του υπολογιστη και βγαλε να επενεργοποιουνται οι δισκοι μετα απο καποιο χρονο αδρανειας. Ενδεχεται επειδη ειναι εξωτερικος,αν παιζεις πολυ ωρα σε καποια πιστα,να σταματαει να στροφαρει ο δισκος και γι αυτο εχεις το lag. Αντιθετα το BF3 πχ που λες ειναι πιο απαιτητικο σε πορους απ τον δισκο και ισως δεν τον αφηνει να σβησει.
g8anos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Αν δεν ειναι η συνδεση σου τοτε ειναι ο server που παιζεις Either Βασικά το κάνει σε όλους τους servers μπες στη παροχη ενεργειας του υπολογιστη και βγαλε να επενεργοποιουνται οι δισκοι μετα απο καποιο χρονο αδρανειας. Ενδεχεται επειδη ειναι εξωτερικος,αν παιζεις πολυ ωρα σε καποια πιστα,να σταματαει να στροφαρει ο δισκος και γι αυτο εχεις το lag. Αντιθετα το BF3 πχ που λες ειναι πιο απαιτητικο σε πορους απ τον δισκο και ισως δεν τον αφηνει να σβησει. To BF3 το έχω στον SSD, όπως ανέφερα στο πρώτο post ... Ισως αυτο να ειναι η εξήγηση γιατι εχουν διαφορα μεταξυ τους.
Atallos1 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Πρεπει να βρεις εναν τροπο να δεις το ping σου Τωρα αν μπαινεις σε servers που ειναι Αμερικη λογικο ειναι να εχεις ping πανω απο 200 , δοκιμασε καποιον ελληνικο/ευρωπαικο Δεν ειναι κανενας σκληρος
g8anos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Το ping μου ειναι πολυ χαμηλο... γυρω στα 20 ms ειναι... αντε να παει βαριά μεχρι 30 ms... για ευρωπη μιλαμε παντα
g8anos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Το lag προερχόταν απο τον σκληρό τελικά. (Το είχα βάλει το game στον εξωτερικό γιατι δεν ειχα χώρο στον ssd) Πήρα εναν wd blue και το εγκατέστησα εκει και παει σφαίρα, τέρμα τα lags!
Str Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 παιχνίδι από εξωτερικό σκληρό.. και μάλιστα μούλτι... είσαι θηρίο!
g8anos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Ε, είπαμε, ο SSD ήταν ηδη φουλ και σαν λυση ανάγκης φανταζε καλό, μεχρι να παρω τον HDD. Λεω νταξ, παιχνιδι 10ετίας είναι σε μοντέρνο pc, θα την παλέψει, όλο το css θα χώραγε στην ram μου άνετα... Τέσπα, προς γνώσιν κ αποφυγήν στους συμφορουμίτες μας, ποτέ games στον external
headbanger Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 άρα έπεφτε σε χειμερία νάρκη ο δίσκος ΄δωσε σε κονσόλα net_graph 1 για να έχεις μια διαρκή ιδέα. με Net_Graphposition X όπου Χ αριθμός μπορείς να τοποθετήσεις το πινακάκι όπου θες στην οθόνη σου. Γενικά ανάλογα τον σερβερ θα πρέπει να έχεις θέσει και τα Optimal rates - πάντα σύμφωνα με την ποιότητα της γραμμής σου. Αυτό που διαπίστωσα με μια γρήγορη ματιά είναι ότι οι πλειονότητα των σέρβερ πλέον κάνει force συγκεκριμένα rates για να ελαχιστοποιήσει περιπ΄τωσεις εκμετάλευσης από παίχτες και να δώσουν μια πιο ομαλή εμπειρία σε όλους. 2
The_Colonel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Το ping μου ειναι πολυ χαμηλο... γυρω στα 20 ms ειναι... αντε να παει βαριά μεχρι 30 ms... για ευρωπη μιλαμε παντα Απλά απο απορία ποιος ειναι ο πάροχος σου; γιατι μου κάνει εντύπωση που έχεις με 1Mbit upload σε γραμμη που έχει θόριβο (<-- για να κλειδώνεις στα 12.. ) να έχεις μόνο 30 ms ping σε ευρωπαϊκούς server.. Η δική μου σύνδεση κλειδώνει στα 17Mbps ειμαι κοντά στο αστικό κέντρο (ΟΤΕ ) και δεν παίζει να βρω server (που να μην ειναι άδειος τουλάχιστον) που να έχει κάτω απο 80 ping
g8anos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Απλά απο απορία ποιος ειναι ο πάροχος σου; γιατι μου κάνει εντύπωση που έχεις με 1Mbit upload σε γραμμη που έχει θόριβο (<-- για να κλειδώνεις στα 12.. ) να έχεις μόνο 30 ms ping σε ευρωπαϊκούς server.. Η δική μου σύνδεση κλειδώνει στα 17Mbps ειμαι κοντά στο αστικό κέντρο (ΟΤΕ ) και δεν παίζει να βρω server (που να μην ειναι άδειος τουλάχιστον) που να έχει κάτω απο 80 ping Γερμανία ζώ, και έχω alice για πάροχο... Γιαυτό τα χαμηλά pings!
giannis97 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα, υπάρχουν Ελληνικοί servers για το counter strike source ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα