driftingcris Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Πως κανω εξαιρεση? Σορρυ αλλα ειμαι Noobας Πως κανω εξαιρεση? Σορρυ αλλα ειμαι Noobας
hackertom Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Έχεις εγκαταστήσει τους drivers για την θύρα του LAN και στα 2 PC? Εκτός του παιχνιδιού , μέσα απο τα Windows βλέπεις τον άλλο υπολογιστή;
driftingcris Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Sorry που αργισα να απαντισω, αλλα εχω προβληματα με το ιντερνετ μου. Εχω κανει εγγαταστα drivers και στα 2. Στην gigabyte απο το cd της και στην asus απο τα site της. Μεσα στα windows μου βγαζει χωρις προσβαση στο ιντερνετ. Κανενα pc δεν εχει ιντερνετ απο τα 2. Πριν λιγο καιρο επαιζα age of mythology και τωρα δεν μπορω. Παιζει να ριμαξα καμια ρυθμιση?
Angeldust Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Αγόρασε ενα καλώδιο ethernet crossover ή σύνδεσε τους 2 υπολογιστές μέσω router.
driftingcris Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Αγόρασε ενα καλώδιο ethernet crossover ή σύνδεσε τους 2 υπολογιστές μέσω router. Καλωδιο εχω, μιας και με αυτο πιο παλια επαιζα aom. Καποια ρυθμιση θα ριμαξα και αν ξερει κανεις πως να τα κανω να παιζουν ολα σωστα.
me3ikan Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Counter Strike Source Crash Λοιπον παιδια οπως λεει και ο τιτλος κολλαει το μπουρ...... εκει που εχω πατησει create server παει να φορτωσει και στο loading world με πεταει. hl2.exe has stopped working λεει. Αν πατησω περισσοτερα μου λεει κατι για ενα αρχειο client.dll. To αρχειο αυτο το βρηκα. Αλλοι μου λενε να το διαγραψω. Το δοκιμασα και αυτο. Το παιχνιδι δεν δουλευει. Το εχω χωρις steam και ΔΕΝ γινεται να βαλω steam (μη ρωτησετε γιατι!) Η πλακα ειναι οτι αμα παω find servers και μπω στον server που προσφατα εφτιαξα για να παιζω με φιλους δουλευει κανονικα. Επισης το παιχνιδι επαιζε μια χαρα και αυτο συναιβει στα καλα του καθουμενου. Ακομη ειχα και εν αλλο source πριν βαλω αυτο και αυτο τα ιδια μου εκανε γιαυτο και εβαλα και αυτο το καινουργιο. Τελος, τρεχω win7 x64 και τα χαρακτηριστικα του Η/Υ μου ειναι απο κατω!Ευχαριστω εκ των πρωτερων!EDIT: Τωρα ουτε καν ανοιγει. Ουτε αυτο ουτε το αλλο και μου λεει για steamclient.dll και το παλιο το ιδιο ελεγε!! ΕΧΩ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΕΙ!!! HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP!!!!
g8anos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Πρόβλημα με lag στο Counter-Strike: Source Εχω ενα προβλημα στο counter strike source που δεν ειχα παλια. Που και που ανα τακτα χρονικα διαστηματα τρωει lag, για κανα δυο δευτερολεπτα και δεν μπορω να καταλαβω γιατι. Το εχω δοκιμασει σε πολλα και διαφορα servers, και κανει παντα το ιδιο. Επισης σε αλλα games δεν το κανει πχ battlefield 3 Η συνδεση ειναι 16 Mbit και κλειδωνει στα 12 περιπου. Το PC το εχω δυνδεδεμενο με καλωδιο ethernet, ακριβως για να μην μου κανει κολληματα. Το ping μου απο τους servers που παιζω ειναι συνηθως 20-30 ms To PC μου ειναι: amd fx 8120 zambezi 8 core msi 7950 oc 32 gb ram @ 1600 SSD για OS External usb2 1 TB οπου εχω και το game εγκατεστημενο. Υπαρχει περιπτωση να φταιει οτι το εχω σε external hard drive εγκατεσημενο το παιχνιδι? Και αλλα παιχνιδια εκει τα εχω, αλλα αν εξαιρεσεις το loading time, μετα πανε σφαιρα χωρις προβληματα .. μονο το bf3 εχω στον SSD. Καμμια ιδεα?
g8anos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) 1920*1080 σε 27αρα samsung οθονη.. Δοκιμασα με και χωρις vsync χωρις αποτελεσμα ΥΣ : Χωρις vsync φτανει γυρω στα 250 fps, με vsync κλειδωνει στα 60 fps αλλα το core clock της gpu ανεβοκατεβαινει αναλογα με τις απαιτησης αναμεσα σε 300 mhz, 500 mhz και 1000 mhz Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2013 από g8anos
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 μηπως εννοείς 1920 * 1080 ανάλυση? γιατί 1980*1024 δεν υπάρχει
Atallos1 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Τι δουλεια εχει το lag με σκληρους και με pc? Ξεκαθαρισε πρωτα τι εννοεις με το lag 1
g8anos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 μηπως εννοείς 1920 * 1080 ανάλυση? γιατί 1980*1024 δεν υπάρχει Εχεις δικιο! το διορθωσα, σορρυ... Τι δουλεια εχει το lag με σκληρους και με pc? Ξεκαθαρισε πρωτα τι εννοεις με το lag Δεν εχω ιδεα... απλα δεν αποκλειω τιποτα γιαυτο τα αναφερω. Οταν λεω lag, εννοω οτι εκει που παιζω με τρομερα frames per second, ιδανικη συνδεση με λιγοτερο απο 30 ms, δηλαδη ολα τρεχουν ομαλα κ ομορφα, που και που ανα διαστηματα των 10 - 30 δευτερολεπτων, ξαφνικα κανει μια παυση για περιπου 1 με 2 δευτερολεπτα που δεν αποκρινεται καθολου, σαν κολλημα, και μετα συνεχιζει κανονικα ...
Atallos1 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Παμε ξανα 1) Περιπτωση lag = Σταματαει ο χαρακτηρας σου ingame και κανει οτι του λες μετα απο 1/2/3/150 δευτερολεπτα = Τον πινει η συνδεση σου 2) Περιπτωση να χανεις frames = Κατι στο pc τον πινει και σταματαει το application που εχεις ανοιχτο . Kανεις scan με malwarebytes κτλ κ ξαναδοκιμαζεις
g8anos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 1.η περιπτωση ειναι ... δεν χανω frames... Παιζει να χρειαζεται καποια ρυθμιση το css? ειχα ακουσει για cmd rates και κατι τετοια Η συνδεση μου σε ολα τα υπολοιπα games είναι χωρις lag. Μονο στο css εχω το προβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα