krinos21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Γεια σας παιδια. Εχω το CSS που βρισκει μονο non steam servers.Σε ολους ομως τους servers εχω τεραστιο ping και δεν μπορω να παιξω.Βεβαια εγω το θελω πιο πολυ για να παιζω με δυο-τρεις φιλους και θα ηθελα να μου πειτε πως μπορουμε να φτιαξουμε ενα σερβερ να παιζουμε μεταξυ μας....αν υπαρχει καποιο προγραμμα και πως ακριβως γινεται ....θα εκτιμουσα πολυ να μου δινατε και ip απο servers ελληνικους ωστε να μην εχω τοσο μεγαλο ping.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Υπάρχει έτοιμο tool στο steam για server.
krinos21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Υπάρχει έτοιμο tool στο steam για server. μα εγω δεν εχω steam....non steam ειναι το παιχνιδι.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Θα σου πρότεινα να το αγοράσεις τότε φίλος ειδικά όταν είναι τόσο φτηνό και με δυο click κανεις server.
krinos21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Θα σου πρότεινα να το αγοράσεις τότε φίλος ειδικά όταν είναι τόσο φτηνό και με δυο click κανεις server. Φιλε μου το θεμα ειναι οτι το ειχα αγορασει παλιοτερα (πριν 2 χρονια) και μου χακαρανε το steam account και αντε γεια...εγω απλως θελω να παιζω με 2 φιλους μου με την ιδια εκδοση counter strike χωρις να χρειαζεται να το αγορασουμε καταλαβες? αν γινετε να παιξουμε χωρις να το πληρωσουμε γιατι οχι...?
krinos21 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 τελικα γινεται να κανω server με αυτο το παιχνιδι?
Antonis3d Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 http://www.srcds.com/ η διαδικασία δεν είναι τόσο απλή, ειδικά για non-steam server
krinos21 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Νομιζω πως μπορει να γινει πιο απλη αν δεν κανεις dedicated server αλλα ενα απλο server μεσα απο το παιχνιδι και νομιζω πως με ενα προγραμμα μπορει να σε βρισκει αυτος που θελεις να παιξεις μαζι του.Γνωριζετε κατι για αυτο?
driftingcris Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Lan και Counter Strike SourceΚαλησπερα.....Λοιπον, παλαιωτερα επαιζα σε lan cs 1.6 σε νετμπουκ-pc της υπογραφης μου.Θελω να κανω κατι παρομοιο αλλα δεν μπορω.Θελω να παιξω σε lan counter strike source σε 2 pc. Το Pc της υπογραφης μου, και ενα αλλο pc μεgigabyte g31m-es2l, pentium 4 630 775,1.5 ram, radeon x1650se.Κανω το κλασσικο create server στο ενα pc και στο αλλο, find server αλλα δεν γινετε τιποτα. Δεν βρισκει τον server Που εκανα. Δοκιμασα να κανω και το αναποδο με τα pc αλλα παλι τα ιδια. Τα pc ειναι συνδεμενα με καλωδιο ethernet.Εχω μπερδευτει
psapikas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Τι εννοείς με το "είναι συνδεδεμένα με ethernet"? Απευθείας μεταξύ τους ή μέσω κάποιου modem-router?
driftingcris Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Sorry αλλα δεν ξερω πως να το πω. Ειναι συνδεμενα απευθειας, με καλωδιο σαν αυτο: http://www.e-shop.gr...l?id=PER.750156 εδιτ: Πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις μεσο Windows? Το ενα εχει τα 7αρια σε Ultimate Και το αλλο 7αρια σε home premium.
Xristaras12 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 με απλο utp καλωδιο ΔΕΝ μπορεις να συνδεσεις 2 πισι μεταξυ τους. Το συγκεκριμενο ειναι για συνδεση υπολογιστη με ρουτερ η αλλη δικτυακη συσκευη Το καλωδιο που χρειαζεσαι ονομαζεται crossover
driftingcris Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν ξερω τι εχω. Η συνδεση ειναι ετσι παντος. Παλια με αυτο το καλωδιο συνδεα το πσ με νετμπουκ και επαιζα το 1.6. Τωρα γιατι δεν μπορω να παιξω source? Δοκιμασα και με age of mythology Και δεν το βρισκει, που πριν λιγες εβδομαδες το επαιζα σε λαν. Καποια ρυθμιση φανταζομαι πως θα ειναι. Αλλα πια?
Xristaras12 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 firewall εκλεισες να δεις τι γινεται; αν θυμαμαι καλα το παιχνιδι ζηταει να απο μονο του να γινει εξαιρεση στο firewall(σε XP που ειχα παιξει τουλαχιστον αυτο ζητουσε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα