Προς το περιεχόμενο

Counter-Strike: Source

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Εχω το CSS που βρισκει μονο non steam servers.Σε ολους ομως τους servers εχω τεραστιο ping και δεν μπορω να παιξω.Βεβαια εγω το θελω πιο πολυ για να παιζω με δυο-τρεις φιλους και θα ηθελα να μου πειτε πως μπορουμε να φτιαξουμε ενα σερβερ να παιζουμε μεταξυ μας....αν υπαρχει καποιο προγραμμα και πως ακριβως γινεται ....θα εκτιμουσα πολυ να μου δινατε και ip απο servers ελληνικους ωστε να μην εχω τοσο μεγαλο ping.

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να το αγοράσεις τότε φίλος ειδικά όταν είναι τόσο φτηνό και με δυο click κανεις server.

Φιλε μου το θεμα ειναι οτι το ειχα αγορασει παλιοτερα (πριν 2 χρονια) και μου χακαρανε το steam account και αντε γεια...εγω απλως θελω να παιζω με 2 φιλους μου με την ιδια εκδοση counter strike χωρις να χρειαζεται να το αγορασουμε καταλαβες? αν γινετε να παιξουμε χωρις να το πληρωσουμε γιατι οχι...?

Δημοσ.

Νομιζω πως μπορει να γινει πιο απλη αν δεν κανεις dedicated server αλλα ενα απλο server μεσα απο το παιχνιδι και νομιζω πως με ενα προγραμμα μπορει να σε βρισκει αυτος που θελεις να παιξεις μαζι του.Γνωριζετε κατι για αυτο?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Lan και Counter Strike Source

Καλησπερα.....
Λοιπον, παλαιωτερα επαιζα σε lan cs 1.6 σε νετμπουκ-pc της υπογραφης μου.
Θελω να κανω κατι παρομοιο αλλα δεν μπορω.
Θελω να παιξω σε lan counter strike source σε 2 pc. Το Pc της υπογραφης μου, και ενα αλλο pc με
gigabyte g31m-es2l, pentium 4 630 775,1.5 ram, radeon x1650se.
Κανω το κλασσικο create server στο ενα pc και στο αλλο, find server αλλα δεν γινετε τιποτα. Δεν βρισκει τον server Που εκανα. Δοκιμασα να κανω και το αναποδο με τα pc αλλα παλι τα ιδια. Τα pc ειναι συνδεμενα με καλωδιο ethernet.
Εχω μπερδευτει wacko.gif

Δημοσ.

με απλο utp καλωδιο ΔΕΝ μπορεις να συνδεσεις 2 πισι μεταξυ τους.

Το συγκεκριμενο ειναι για συνδεση υπολογιστη με ρουτερ η αλλη δικτυακη συσκευη

Το καλωδιο που χρειαζεσαι ονομαζεται crossover

Δημοσ.

Δεν ξερω τι εχω. Η συνδεση ειναι ετσι παντος.

Παλια με αυτο το καλωδιο συνδεα το πσ με νετμπουκ και επαιζα το 1.6.

Τωρα γιατι δεν μπορω να παιξω source?

Δοκιμασα και με age of mythology Και δεν το βρισκει, που πριν λιγες εβδομαδες το επαιζα σε λαν.

Καποια ρυθμιση φανταζομαι πως θα ειναι.

Αλλα πια?

Δημοσ.

firewall εκλεισες να δεις τι γινεται;

αν θυμαμαι καλα το παιχνιδι ζηταει να απο μονο του να γινει εξαιρεση στο firewall(σε XP που ειχα παιξει τουλαχιστον αυτο ζητουσε)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...