xtrmsnpr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 παιδια τι θα λεγατε να θυμηθουμε το παιχνιδι και να μαζευτουμε στο ιντερνετ να παιξουμε ενα παιχνιδι που δημιουργηθηκε 6 χρονια πριν ? .. οποιος θελει μου λεει .Μα δεν το έχει ξεχάσει κανείς!
Tilemaxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Τσάμπα κόπος όταν αυτή τη στιγμή υπάρχουν παιχνιδάρες για multiplayer όπως Battlefield και COD.
stelios_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Τσάμπα κόπος όταν αυτή τη στιγμή υπάρχουν παιχνιδάρες για multiplayer όπως Battlefield και COD. το θεμα το εφτιαξα για ατομα που ενδιαφερονται και οχι για να μας πεις πια παιχνιδια ειναι καλυτερα . διοτι εγω και τα δυο που ειπες τα θεωρω κατωτερα.. οποτε ας ποσταρει μονο οποιος ενδιαφερεται
outlaw star Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Τσάμπα κόπος όταν αυτή τη στιγμή υπάρχουν παιχνιδάρες για multiplayer όπως Battlefield και COD. συγκρίνεις το multi του cod με του css?ok.... όπως είπε και ο άλλος φίλος δε το έχει ξεχάσει κανείς... trooper10021 είναι το nick μου στο steam
jimkos132 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 εγω ειμουν σε επαγκελματικη ομαδα στο CSS αλλα οπως και πολυ αλλοι το παρατισα μια και καλη βαρεθηκα το ιδιο και το ιδιο εδω και 6 χρονια και ειναι αδικο π h valve το παρατησε τελιος αν και κατι ακουγετε οτι μαζι με το Episode 3 της σειρας Half life 2 θα βγει και το καινουργιο CSS
moldovan20 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ συνεχίζω να παίζω mohaa μια και είμαι mohaa fanboy ,δεν έχω πιάσει ποτέ counter
Tenshi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Επαγγελματική ομάδα στο Counterstrike...σίριους σίτ! Εκτινάχθηκε και ο δείκτης ανεργίας.
Moderators Praetorian Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 (...)και ειναι αδικο π h valve το παρατησε τελιος (...) Εδώ και μερικούς μήνες, η valve έχει "ανοίξει" την beta για το ανανεωμένο Counter Strike Source και μπορεί ο οποιοσδήποτε (που έχει αγορασμένο το css) να τη δοκιμάσει μέσω του λογαριασμού του στο steam. Σχετικό forum: CSS Beta - steam forums Σχετικά νέα για τα τακτικά updates της Valve μπορείς να βρεις με μια σύντομη αναζήτηση.
iliask1980 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Λεγετε GR-OF Επαγγελματική ομάδα θεωρείτε μια ομάδα όταν βγάζει χρήματα απο το παιχνίδι. Εσύ μπερδεύεσαι κάπου... Τους Gr-Of εγώ προσωπικά μόνο απο public τους ξέρω. Τέσπα, όσο αφορά το game, έχουν βγάλει update και έγινε port στην orange box engine. Εγώ μέσα αν μαζευτούμε κανένα βραδάκι.add me iliask1980
jimkos132 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Τωρα δν ξερω τι ακρυβος κανουν οσο για το Cs μακαρι να βγει κατι καινουργιο
LaryHimura Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Ο Σέρβερ δεν ανήκει στο συγκεκριμένο φόρουμ.Το φορούμ από το οποίο προέρχεται δεν αναφέρεται για να μήν θεωρηθεί το πόστ ως Spam.Το πόστ αυτο δεν γίνεται για λόγους διαφήμησης , αλλά μόνο για να διευρύνουμε τη πάρεα του Counter-Strike! Πώς μπαίνω στον Server? Καταρχήν πρέπει να έχετε το Counter Strike Orange Box , και φυσικά με το κατάλληλο patch update το οποίο αναφέρουμε στο τέλος αυτού του τοπικ. Αφου μπείτε στο Counter strike ακολουθειτε τα παρακάτω Favorites ---> Add Server to Favorite και βάζετε την παρακάτω IP "gamato.biz:27015" χωρίς τα " " και πατάτε ADD Φυσικά ο σέρβερ ειναι με κωδικό αφου ειναι prive για εμάς και να μην μπαίνουν ξένα bots kai cheats Και χαλάνε το παιχνίδι. Ετσι λοιπόν ο κωδικός ειναι : gamato Αλλιώς: Αν δεν δουλεύει η λειτουργία add server στα αγαπημένα μπορείτε να κάνετε την εξής σίγουρη λύση: Όταν ανοίξετε το CSS πατάτε το κουμπί που βρίσκεται δίπλα στο 1 με τα σηματάκι: "~`". Τότε ανοίγει η κονσόλα του παιχνιδιού. Στη συνέχεια πληκτρολογείτε τα εξής χωρίς να αφήσετε κενά στο τέλος ή στην αρχή: connect gamato.biz:27015; gamato Προσέξτε το κενό ανάμεσα στο ";" και στον κωδικό δηλαδή στο "gamato". Σε ποιές πίστες παιζουμε? Παίζουμε στις εξής πίστες De_dust De_dust2 Cs_Militia Cs_Office De_train Cs_Italy και γίνεται rotation των πιστών κάθε 8 Games Eπιτρέπονται τα bots και τα cheats? Οχι δεν επιτρέπονται για αυτό υπάρχει και ο κωδικός στο σερβερ ώστε να μην μπορουνε να μπουνε διάφορα cheats Και χαλάνε το παιχνιδι. Παρόλαυτα υπάρχουν 2-4 bots καθε φορά στον Server τα οποία είναι δικά μας και Μετρίας δυσκολίας ώστε αν τυχαίνει κάποιος να θελει να παιξει εκείνη τη στιγμή και δεν υπάρχει teamate να συμπληρωθεί ομάδα ώστε να ξεκινήσει το Game. O Server ειναι πάντα ανοιχτός? Ο Server ειναι πάντα ανοιχτός ΝΑΙ. Μπορούμε να λέμε και άλλα άτομα να ρθούνε στον Server? ΝΑΙ φυσικά , μπορείτε να πείτε φίλους σας και να τους δώσετε τον κωδικό. Με ποιό patch παιζουμε?Update. Αυτή τη στιγμή παίζουμε με την patch v.30 η οποία είναι και η ποιό πρόσφατη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα