ntalikierhs Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Ναι να μπούνε να παίξουνε σε non-steam server, όπου θα μπαίνει ο κάθε έξυπνος με τα βοηθήματά του (cheats ) και θα σου ζαλίζει τον έρωτα με το άπειρο skill που διαθέτει και σε τρώει απο 1χλμ μέσα από πόρτες και ντουβάρια.Άσε που θα πρέπει μετά απο κάθε update να κάνεις ταρζανιές για να παίξεις... Ευχαριστώ, δεν θα πάρω. Συμβουλή? Αγόρασε το παιχνιδάκι, σίγουρα αξίζει τα λεφτά του και δεν είναι και ακριβό. Άσχετο: Για να μην ξεχνάμε πόσο όμορφο παιχνίδι είναι, έστω και μετά από 4χρόνια http://uk.youtube.com/watch?v=nZL6nV8DBK4&fmt=22 Αποψή μου είναι πως το cs:s έχει ισώς το καλύτερο ragdoll σε fps που έχουμε δει. Πάντως εγώ παιδιά κατέβασα το steam το κράκαρα και.... πώρωση χωρίς cheating και ατέλειωτα headshots!!! Όλα δωρεάν!;)
Massiv0r Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Εαν ενδιαφερεται κανενας παιζουμε με 2 φιλους σε εναν γερμανικο Prison (ba_jail): 85.93.2.78:27015 Εχει βεβαια μερικους κανονες που τους διαβαζετε εαν γραψετε !rules , μπορει να σας αρεσει
steve4ofara Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 o[f]o13;2513734']παιδια και εγω επαιζα σε internet καφε με steam αλλα και παλι υπηρχαν cheaters που ετρωγαν ban.ετσι το μονο που εκανα ηταν να μην το αγορασω το game και παιζω σε no-steam servers.υπαρχουν καλοι servers στους οποιους δεν μπαινουν cheaters.και οταν μπαινουν τρωνε ban.οποιος θελει ας μου ζητησει ips.ευχαριστω παιδια! σε παρακαλω μιπως μπορεις να μου πεις αυτους τους non-steam greek servers...... Ευχαριστώ
Kleos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Παιδες παλαιοτερα επαιζα cs1.6 σε ενα νετ με φιλους για μεγαλο χρονικο διαστημα και ημουν πολυ καλος...δεν εχω παιξει ομως ποτε online και δεν ξερω τι χρειαζεται για να παιξεις το παιχνιδι αυτο???Χρειζεται να αγορασω τιποτα?? Επισης επειδη δεν γνωριζω τις εκδοσεις του counter αυτο το CS source που λετε ειναι το ιδιο παιχνιδι με το counter αλλα βελτιωμενο και νεοτερο??αν ειναι ετσι να παρω αυτο αρκει να μην εχει τρελες διαφορες στο gameplay με το cs.16
-f-o-f-o13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Παιδες παλαιοτερα επαιζα cs1.6 σε ενα νετ με φιλους για μεγαλο χρονικο διαστημα και ημουν πολυ καλος...δεν εχω παιξει ομως ποτε online και δεν ξερω τι χρειαζεται για να παιξεις το παιχνιδι αυτο???Χρειζεται να αγορασω τιποτα?? Επισης επειδη δεν γνωριζω τις εκδοσεις του counter αυτο το CS source που λετε ειναι το ιδιο παιχνιδι με το counter αλλα βελτιωμενο και νεοτερο??αν ειναι ετσι να παρω αυτο αρκει να μην εχει τρελες διαφορες στο gameplay με το cs.16 φιλε μπορεις να το αγορασεις και θα παιζεις οπου θες! δες εδω: http://skroutz.gr/s/23921/Counter-Strike%3A-Source.html ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:53 ---------- σε παρακαλω μιπως μπορεις να μου πεις αυτους τους non-steam greek servers......Ευχαριστώ φιλε το θεμα ειναι παρα πολυ παλιο και πλεον εχω χασει τα ips!το αγορασα το game εγω!αξιζει τα λεφτα του!
Kleos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 αν το αγορασω θα εχει ταλαιπωρια για να παιξω online??Θελει συνδρομη???? Μια ερωτηση που ισως φανει βλακωδης ειναι το ιδιο το CS1.6 αλλα νεοτερη εκδοση ή αλλο παιχνιδι?? ΥΓ : Παιζει σε windows 7 64 bit???
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δεν είναι Wow για να θέλει συνδρομή! Καλύτερα να δοκιμάσεις το 1.6 που το παίζουμε περισσότεροι..
-f-o-f-o13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δεν είναι Wow για να θέλει συνδρομή!Καλύτερα να δοκιμάσεις το 1.6 που το παίζουμε περισσότεροι.. δεν θα σου προτεινα να πας σε 1.6!καλο το 1.6 αλλα παλιο!δεν γινετε στην εποχη μας να παιζεις game με τετοια γραφικα!δεν χρειαζεται συνδρομη οπως λεει και ο φιλος! οσο για τα windows 7 64 bit η microsoft λεει οτι ειναι συμβατο.δες εδω: http://www.microsoft.com.nsatc.net/windows/compatibility/windows-7/en-us/Details.aspx?type=Software&p=Counter%20Strike%3A%20Source&v=EA&uid=&pf=7&pi=9&c=PC%20Gaming&sc=Action%20%26%20Adventure&os=64-bit
bonbon Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 παιδια windows 7 εχς 64bit αλλα οταν παω να βαλω το παιχνιδι μου βγαζει error:module failed to initiaalize .Μπορει καποιοσ να με βοη8ήσει?
Kleos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 counter strike source Για να παιξω οnline χρειαζομαι :1)το παιχνιδι http://www.plaisio.gr/Gaming/Games/PC-Computer-Games/EA-Counter-Strike-Source-CD00-00321.htm2)υστερα εγκατασταση και δημιουργια account στο steamΚαλα τα λεω??Αν τα λεω καλα μετα το δευτερο βήμα τι κανω??YΓ : σε windows7 παιζει ετσι??Γιατι το counter 1.6 οταν ειχα δοκιμασει να το παιξω αφου το περασα και μπηκα κολαγε οταν φορτωνε η πιστα και υστερα εβγαζε error στην επιφανεια...
yayawoot Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Θα κανεις τα απαραιτητα updates του CS:S και μετα εισαι ετοιμος να παιξεις..Θα ανοιξεις το game θα πατησεις find servers και θα μπεις και θα παιξεις O Hellenic Public Server παιζει σε αυτο εδω το ΙΡ:85.131.207.14:27015 το οποιο μπορεις να κανεις add απο το steam. Και ναι παιζει κανονικοτατα σε Win7! Καλο καψιμο :lol:
gilardino Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 παρτο κατευθειαν απο steam...15 ευρω το χει...
Kleos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Θα κανεις τα απαραιτητα updates του CS:S και μετα εισαι ετοιμος να παιξεις..Θα ανοιξεις το game θα πατησεις find servers και θα μπεις και θα παιξεις O Hellenic Public Server παιζει σε αυτο εδω το ΙΡ:85.131.207.14:27015 το οποιο μπορεις να κανεις add απο το steam. Και ναι παιζει κανονικοτατα σε Win7! Καλο καψιμο :lol: Ok η αγορα-εγκατασταση θα ειναι τα ευκολα μετα για την συνδεση αν βρω κολημα θα μιλησω εδω..γιατι αυτο το IP δεν ξερω πως το κανω add γενικα ειμαι ασχετος απο counter στο ιντερνετ οποτε αν κολλησω τα λεμ Καθηστε να το παρω πρωτα ομως !
PolonosJ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Παιδια εγω το εχω απο τον θειο και θελω να μου πειτε αμα μπορω να φταιξω το προβλημα μου με τα pings απο καθε πιστα με πεταει για pings!!!
sokonik_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Λογικα για κατι αλλο σε πεταει φιλε μου , λογω μη γνησιοτητας μηπως? Αν οχι τοτε βρες εναν ελληνικο σερβερ και δοκιμασε. π.χ. 87.243.64.71:27016
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα