iliask1980 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μα όταν ένα team είναι high στο 1.6 και μεταπηδήσει στο source, αυτόματα θα γίνει low-mid και το ανάποδο. Είναι διαφορετικά games, με ίδιο όνομα. Καλοί παίχτες υπάρχουνε σε όλα τα παιχνίδια. Αλλά είναι μόνο στο παιχνίδι τους καλοί. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι επειδή παίζει 1.6 και σπέρνει, θα κάνει και το ίδιο στο source. Δεν υπάρχει ούτε 1:1.000.000 τέτοια περίπτωση. Έχω παίξει Lan, εναντίον το ελληνικό top team 1.6 και τους παίξαμε πολύ easy. Ήτανε mid στο source. Eννοείτε πως αν παίζαμε 1.6 δεν θα πέρναμε πάνω απο 6 round.
sno0py Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μα όταν ένα team είναι high στο 1.6 και μεταπηδήσει στο source, αυτόματα θα γίνει low-mid και το ανάποδο. Είναι διαφορετικά games, με ίδιο όνομα. Καλοί παίχτες υπάρχουνε σε όλα τα παιχνίδια. Αλλά είναι μόνο στο παιχνίδι τους καλοί. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι επειδή παίζει 1.6 και σπέρνει, θα κάνει και το ίδιο στο source. Δεν υπάρχει ούτε 1:1.000.000 τέτοια περίπτωση. Έχω παίξει Lan, εναντίον το ελληνικό top team 1.6 και τους παίξαμε πολύ easy. Ήτανε mid στο source. Eννοείτε πως αν παίζαμε 1.6 δεν θα πέρναμε πάνω απο 6 round. I agree! Aν ειναι οντως high skill(οποτε ανηκει στα γνωστα 5-10 clans της Ελλαδος) και εσεις δεν εχετε λιωσει 1.6 και παιζατε μαζι τους οχι δεν περνατε 3 round με τπτ.. Α και να μην ξεχναμε τα πρωτα tours στην Ελλαδα που εγιναν στην source μεγαλα clan της 1.6 τα πηρανε με μηδεν practice Τωρα δεν ξερω τι παιζει για να μιλησω. Oντως οπου ασχοληθεις γινεσαι καλος
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Άντε τότε τι θα γίνει θα κάνουμε κάνα friendly match guys? Έτσι για τον χαβαλέ?
iliask1980 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 I agree!Aν ειναι οντως high skill(οποτε ανηκει στα γνωστα 5-10 clans της Ελλαδος) και εσεις δεν εχετε λιωσει 1.6 και παιζατε μαζι τους οχι δεν περνατε 3 round με τπτ.. Α και να μην ξεχναμε τα πρωτα tours στην Ελλαδα που εγιναν στην source μεγαλα clan της 1.6 τα πηρανε με μηδεν practice Τωρα δεν ξερω τι παιζει για να μιλησω. Oντως οπου ασχοληθεις γινεσαι καλος Ναι, επειδή βλέπω ότι ξέρεις, για τους VL (Vatos Locos) λέω. Όντως στα πρώτα source tour αυτοί το πήρανε. Και γενικά πάνε πολύ καλά στο source. Αλλά εναντίον mid-high source team, έχουνε χάσει, ανέβηκε πολύ το επίπεδο τώρα τελευταία. Friendly, όποιος θέλει μου λέει και κανονίζουμε.
sno0py Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Ναι, επειδή βλέπω ότι ξέρεις, για τους VL (Vatos Locos) λέω. Όντως στα πρώτα source tour αυτοί το πήρανε. Και γενικά πάνε πολύ καλά στο source. Αλλά εναντίον mid-high source team, έχουνε χάσει, ανέβηκε πολύ το επίπεδο τώρα τελευταία. Friendly, όποιος θέλει μου λέει και κανονίζουμε. Tα πιανε οι vl ε?A ρε Hacker Καλα λογικο και στην 1.6 ξεμυτησαν τον τελευταιο καιρο που επαιζα μετα τους 24/7 ultimate dh και guardians... btw κριμα που η valve στηριζει την source και την 1.6 ουτε να την βλεπει αυτο ειναι που οδηγει σε μεταφορα παιχτων αν υπηρχε υποστηριξη δεν θα ειχε κουνηθει κανεις
-f-o-f-o13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 λοιπον παιδια αγορασα το css με steam επιτελους!δεν τηα το αγοραζα εαν δεν εβλεπα οτι ι τιμη του επεσε εδω: http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?offset=10&category=FPS&table=PCG.σας προτεινω να το αγορασετε! οποιος παιζει και θελει να ειναι με ελληνες ας μου πει:[email protected] εχω γνωρισει πολλα παιδια και παιζουμε σε διαφορους servers steam kai no steam και εχει φαση! thanks!!!
kabamaru21 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 μπορει κάποιος να με παραπέμψει σε κανα site που εχει λιστα με ολους τους ελληνικούς server για το source? το game monitor δεν βοηθα.
Tilemaxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 μπορει κάποιος να με παραπέμψει σε κανα site που εχει λιστα με ολους τους ελληνικούς server για το source? το game monitor δεν βοηθα. Έχω πετύχει εναν ελληνικό σέρβερ GreekGRSpirit λέγεται κάπως έτσι, αλλά δεν έχω βρεί ακόμα επίσημο σαιτ η τίποτα τέτοιο.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 μπορει κάποιος να με παραπέμψει σε κανα site που εχει λιστα με ολους τους ελληνικούς server για το source? το game monitor δεν βοηθα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει φίλος, κανε στο game monitor και στο game tracker search για servers μονο από Ελλάδα. Εγώ λίγους ελληνικούς που ξέρω είναι ελεεινοί.
-f-o-f-o13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 εχει εναν καλο server τα bits and bytes:83.174.133.32:27016 μπαινω συχνα!εσεις σε ποιους servers παιζαιτε γενικα??
iliask1980 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Υπάρχουνε ελληνικοί server Lamda public ---> 83.174.133.32:27016 γενικά λίγο κόσμο Hellenic public ---> 212.224.82.132:27015 server σηκωμένος από γερμανία, αλλά 80% έλληνες παίχτες μέσα Macedonia Hellas ---> 212.224.82.93:27015 ίδια περίπτωση όπως ο από πάνω. Κυρίως στον 2ο να μπαίνεις, είναι ο καλύτερος από τους 3. Ελπίζω να είσαι ψύχραιμος γενικά γιατί οι έλληνες παίχτες αρκετές φορές είναι πολύ κάγκουρες και φέροντε σαν ζώα. Αυτοί οι server είναι για το Source. Hf. Άμα θες help, πες μου το steam name σου να σε κάνω add.
sno0py Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Γενικα οι Ελληνες παιχτες απο συμπεριφορα ειμαστε αγγελουδια
-f-o-f-o13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 εννοειετε οτι ειμαστε αγγελουδια!χαχα!φιλε iliask1980 to steam name μου ειναι fofontas.κανεμε add.θα μπω στους servers να δω τι παιζει! thanks!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Καλά ειδικά ο Λάμδα είναι για τον π3ο. Οι admins λένε τους παίκτες ζώα, και γενικά δεν υπάρχει επιτήρηση σε Ελληνικούς servers. Ο δικός μας server έχει μερικούς έλληνες πάντως άμα ενδιαφέρεστε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα