Προς το περιεχόμενο

Counter-Strike: Source

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
απίστευτα πολύ cheat και hack.

Μην παιζεις σε servers χωρις VAC, και το CSS εχει τρελο hacking σε ανασφαλεις server.

Άσε που οι servers κάθε μέρα λιγοστεύουν.

Μπα... Οχι, μια χαρα πολλοι servers υπαρχουν. Εδω και το HL:DM εχει καμια 500αρια servers.

Okay είπαμε καλύτερο gameplay, hitboxes, bullet registation all nomizo its about time to move on guys ;)

Να παμε απ το καλυτερο στο χειροτερο... απλα για να "move on?". Χα, τελικα δεν εχουν δικιο οταν λενε οτι ολοι οι μετριοι πηγαν CSS.

Δημοσ.
Χα, τελικα δεν εχουν δικιο οταν λενε οτι ολοι οι μετριοι πηγαν CSS.

Γιατί δεν έρχεσαι μια βόλτα από τους servers μας να μάθεις από πρώτο χέρι την μετριότητα μας dude?

Δημοσ.

Vac secured servers στο 1.6 στην Ελλάδα? Παιδιά πόσο καιρό έχετε να παίξετε? Εδώ μέχρι και οι server που παίζουνε τα gather δεν έχουνε Vac, διότι κάθε 2ος έλληνας το έχει φάει το vacban του. Επίσης να σας θυμίσω πως το 1.6 χρησιμοποιεί Vac (αν είσαι τυχερός και βρεις τέτοιον server) σε αντίθεση με το source που χρησιμοποιεί Vac2. Μην λέτε πράγματα για τα οποία δεν είστε καλά ενημερωμένοι.

Όσον αφορά το σχόλιο για μετριότητα στο source, πραγματικά το θεωρώ γελοίο. Αν ήτανε τόσο εύκολο το game, γιατί δεν γυρίσανε μέτρια team του 1.6 στο source και να γίνουνε κορυφαία? Μέτριοι και κουλοί παίχτες υπάρχουνε και στα 2 παιχνίδια. Και επειδή λέτε ότι υπάρχουνε πιο πολλοί 1.6 παίχτες, θα σας πώ πολύ απλά πως τότε είναι και πολύ πιο πολλοί μέτριοι παίχτες εκεί. :P

Δημοσ.

Ρε παιδια χωρις πλακα ασχολειστε σοβαρα με το cs ή κανα public και κανα gather που και που?Πολλα απο αυτα που λετε δεν ευσταθουν.

Εχετε ακουστα και SXE anticheat προγραμα στην 1.6??Tο Aequitas για πιο επισημα games??

Κοιτα αν παιζετε public θα σας ενοχλουν πολλες φορες cheater και στα 2 και μην ξεχναμε και τους admins που επιτηρουν αρκετα συχνα(οχι επαρκως) τους γνωστους public server..

Επισης απο gather και πανω δεν θα βρεις ευκολα cheater oσο και να ψαξεις,και αν βρει ο admin πχ τι το εχει το kick ban για ομορφια?

Eιναι οφθαλμοφανες οτι ενας noobas μπορει να παρει frags απο εναν skill player στο cs:s στην 1.6 οσο και να ζοριστει αντε να κανει κανα damage!

Αρα καταληγουμε οτι ειναι noobfriendly game και πιστευω δυσκολα αμφισβειτηται.

Επισης λιγο πολυ αυτοι που εχουν βγει απο την μετριοτητα πχ στην Ελληνικη scene ειναι γνωστοι οποτε δεν θα δεις ξαφνικα εναν ασχετο να ερχεται και να μοιραζει πυρηνες...

Τα clans που υπαρχουν στo cs:s ειναι τα περισσοτερα φτιαγμενα με το που βγηκε το cs:s και ελαχιστα μεταπιδησαν πως να το κανουμε ετσι ειναι!Αυτο τα λεει ολα οτι ολα τα μεγαλα clans ή μαλλον η πλειοψηφια των cs clans(και δεν μιλαμε για τα μεγαλα αλλα για την πλειοψηφια) παραμενουν στην 1.6!

Οπως να το κανουμε to cs:s ειναι πολυ λιγο μπροστα στην 1.6 και αυτο φαινεται απο την επιμονη της πλειψηφιας(απο low-med skill και πανω) να παραμενουν στην 1.6

1.6 αν δεν παιξεις σε οργανωμενο clan δεν παιξεις σοβαρο mxd ή cm δεν εχεις το δικαιωμα να μιλας και να εχεις αποψη κατ εμε.

Απο εκει και περα κουβεντα να γινετε δεν θα χαλασουμε τις καρδιες μας:-)

Δημοσ.

Το aequitas είναι και για το cs:s και για cs. Είναι το anticheat του ESL. Γι'αυτό που σου είπα περι vac, είμαι 1000% σίγουρος.

Και επίσης κοίτα μια το link αυτό και πάτα κάτω κάτω εκεί που λέει players per game

http://store.steampowered.com/stats/

Πριν ένα χρόνο ήτανε ακριβώς το ανάποδο, το 1.6 ήτανε από πάνω. Πλέον αντιστράφηκαν οι ρόλοι, οπότε μάλλον το 1.6 πεθαίνει. Και τονίζω ξανά, μόνο στην Ελλάδα το 1.6 έχει ακόμη περισσότερους παίχτες. Για διάφορους λόγους που δεν θα αναλύσω.

Και λέω πάλι, δεν είμαι pubber, ούτε στο 1.6, ούτε στο source. Μακάρι να ήμουνα pubber, γιατί τα παιδιά αυτά όντως το διασκεδάζουνε και έχουνε πιάσει το νόημα του gaming.

gaming=fun.

Δημοσ.
Ρε παιδια εγω οταν παω να παιξω σε ενα Server μου βγαζει:Your version does not match ther server.Please restart the game.

Παρόμοιο μήνυμα μου έβγαζε στους servers του BnB όταν μου έκανε update το Steam.

Κατάφερνα να μπαίνω με μια portable έκδοση του 1.6,μέχρι που δεν ξαναείδα τα Lan#x online εκτός από τους quake style.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Το aequitas είναι και για το cs:s και για cs. Είναι το anticheat του ESL. Γι'αυτό που σου είπα περι vac, είμαι 1000% σίγουρος.

Και επίσης κοίτα μια το link αυτό και πάτα κάτω κάτω εκεί που λέει players per game

http://store.steampowered.com/stats/

Πριν ένα χρόνο ήτανε ακριβώς το ανάποδο, το 1.6 ήτανε από πάνω. Πλέον αντιστράφηκαν οι ρόλοι, οπότε μάλλον το 1.6 πεθαίνει. Και τονίζω ξανά, μόνο στην Ελλάδα το 1.6 έχει ακόμη περισσότερους παίχτες. Για διάφορους λόγους που δεν θα αναλύσω.

Και λέω πάλι, δεν είμαι pubber, ούτε στο 1.6, ούτε στο source. Μακάρι να ήμουνα pubber, γιατί τα παιδιά αυτά όντως το διασκεδάζουνε και έχουνε πιάσει το νόημα του gaming.

gaming=fun.

Φιλε μου λογικο να εχουν πλεον περισσοτεροι πλεον cs:s acount απο εκει κ περα ποσοι απο αυτοι ασχολουντε σοβαρα?

Λογικο δεν ειναι να τραβηξε και πολυ νεο κοσμο το cs:s απο την πλευρα οτι ειναι noobfriendly? δηλαδη ενας noobplayer που θα προτιμησει να αρχισει να παιζει ή να παιξει γενικα καπου με που το που ξεμυτισει απο το spawn τρωει το head ή καπου που ειναι πιο normal τα πραγματα και κουτσα στραβα κατι μπορει να κανει?

Vac server υπαρχουν και cs και cs:s δεν αντιλεγω oπως και το aequitas ενημερωτικα το ανεφερα;)

Public(οπου παιζει η πλειοψηφια):

Απο εκει και περα ομως υπαρχει ενα θεμα πιο πολυ με πειραζει σε ενα game:Oι πρηξες σε public φαση που με το που μπεις και αρχισεις να μοιραζεις heads αρχιζουν να βριζουν και να λενε wh aimhack κλπ...παρα οι cheaters!

Οι πρωτοι σου πρηζουν τα @@ και προσπαθεις να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας οι δευτεροι αν σε ενοχλουν αλλαζεις team(δεν βγαινει νοημα αλιως)φωναζεις admin ή πιο καλα αλλαζεις server(Υπαρχει και τo vote αλλα τι απαιτησεις να εχω απο τα public?).

Αρα το προβλημα στην Ελλαδα ειναι το εξης επειδη οι περισσοτεροι εχουν παιξει καποιον συγκεκριμενο καιρο νομιζουν οτι αυτοματως ειναι και οι καλυτεροι και δεν υπαρχουν καλυτεροι απο αυτους και δεν μπορουν να κατανοησουν το αυτονοητο οτι φιλε παρτο χαμπαρι εισαι noobas μπροστα σε καποιους αλλους που παιζει mxd or cm με med or high skill players!

Αρα αντιμετωπιζουμε προβλημα ημιμαθειας οπως σε πολλα αλλα.Για αυτο καποιοι κατω του low skill player εγκατεληψαν την 1.6 γιατι νομιζουν οτι ειναι φουλ στα cheats!

Εγω απο τοτε που εγινα inactive πολυς καιρος πλεον κατι φεγγαρια εμπαινα public να περασει ευχαριστα η ωρα και μονο αυτο δεν γινοταν και οχι χαρη στους cheaters(που για να πω την αληθεια οταν καποιος ξερει μπορει να καταλαβει ποτε ειναι καποιος)που ηταν πολυ λιγοι αλλα χαρη στο φαινομενο που περιεγραψα πανω...

Παντως οταν βλεπεις οτι μετα απο 4 χρονια που εχει βγει το cs:s το 1.6 ειναι τοσο ψηλα και επισης με μηδεν υποστηριξη απο την valve σε συγκριση με το cs:s αυτο για μενα τα λεει ολα!Tο ενα το στηριζουν οι παιχτες κυριως και μονο το αλλο η εταιρια που το δημιουργησε και προσπαθει να προσηλιτισει οσο τον δυνατον περισσοτερο κοσμο!

Απο εκει κ περα γιατι αναφερθηκαν και bugs ειδικα στην 1.6 ειναι απηροελαχιστα 1-2 μου ερχονται στο μυαλο τωρα.Εκτος αν θεωρουν μερικοι τα beta bugs για μενα ειναι απο τα καλυτερα σημεια του παιχνιδιου να ξερεις ποτε να ριξεις beta και που αυτο για μενα ειναι εμπει και δεν θα αλλαξει!

Τελος αν βαλλουν αυτουσιο το gameplay της 1.6 στο cs:s(με απηροελαχιστες διαφορες) τοτε ολοι απο 1.6 θα στραφουν προς εκει και ισως πολλοι απο cs:s να φυγουν γιατι θα γινει δυσκολο το πεδιο για αυτους.;)

Επεξ/σία από sno0py
Δημοσ.

Σωστά τα επιχειρήματα σου για το noobfriendly game κλπ. Αλλά ξεχνάς και μερικούς άλλους λόγους για τους οποίους στο 1.6 είναι περισσότεροι.

1ον και κυριότερον, όποιος το έπαιζε απο τις beta εκδόσεις του, το έχει δωρεάν, απλά το ενσωμάτωσε στο steam account του.

2ον οι απαιτήσεις σε hardware του source, είναι σχετικά ψηλές. Ενώ σε αντίθεση στο 1.6 με ένα μηχάνημα της πλάκας το παίζεις στα 100fps καρφωμένα.

Το μοναδικό που θα ήθελα εγώ σαν source player από το 1.6 είναι τα map του, συγκεκριμμένα την de_inferno (υπάρχει έκδοση 1.6 σε source, αλλά δεν είναι official supported) και την de_train.

Όσον αφορά την διαφορά skill, λογικό είναι αν πάει ενας νέος παίχτης να παίξει 1.6 θα φάει μεγάλη πίκρα. Είναι 10 ετών παιχνίδι, οπότε είναι πάρα πολλοί παλιοί μέσα. Πλέον όμως και στο cs:s έτσι είναι. Γι'αυτό βλέπεις παιχνίδια σαν το CoD να τραβάνε πολλούς νέους παίχτες. Κάθε game έχει απαιτήσεις σε skill, δεν μπορείς να θεωρήσεις κάποιο εύκολο και κάποιο δύσκολο. Π.χ. αν παίξει ένας high skilled player του 1.6 με έναν Q3 player, θα φάει άπειρο ξύλο στο quake και βεβαίως το αντίθετο.

Αν παίξει ένας high sourcer με έναν mid+ 1.6er δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο να τον πάρει τον 1.6 παίχτη στο 1.6. Όπου και πάλι ισχύει το αντίθετο. Απλά άποψη μου είναι ότι κάποια στιγμή πρέπει να ξεκολλήσουνε από το pacman 1.6 με τους χάρτινους τοίχους και να πάνε σε κάτι πιο μοντέρνο.

Επίσης εχω μια απορία που δεν μου την έχει λύσει κανείς. Γιατί στο 1.6 περπατάνε σαν συγκαμμένοι????

Δημοσ.

Σύμφωνο με αυτά που λέτε sn00by και ηλίας, αλλα είμαι σε clan από 1.0 και ναι γύρισα το clan μου από 1.6 σε Source. Το δεύτερο μου clan είναι το μεγαλύτερο σε UK πάνω από 300+ members http://www.ukmandown.co.uk και παίζει μονο Source. Το ότι παίζουμε source είναι επειδή βαρεθήκαμε το 1.6 για πολλούς λόγους. Τώρα άμα κάποιοι νομίζουν ότι αυτό μας κανεις μετριους παίκτες όπως είπα και παραπάνω ας μα επισκεφθεί...καλή η κουβεντούλα αλλα μούφες για το ότι στο source παίζουν μονο κακοί players δεν μπορώ να ακούω.

Ορίστε και μερικά ladders από UK league, δείτε πόσοι παίζουν cs και πόσοι cs:source πια. http://www.enemydown.co.uk/ladderlist.php

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Σύμφωνο με αυτά που λέτε sn00by και ηλίας, αλλα είμαι σε clan από 1.0 και ναι γύρισα το clan μου από 1.6 σε Source. Το δεύτερο μου clan είναι το μεγαλύτερο σε UK πάνω από 300+ members http://www.ukmandown.co.uk και παίζει μονο Source. Το ότι παίζουμε source είναι επειδή βαρεθήκαμε το 1.6 για πολλούς λόγους. Τώρα άμα κάποιοι νομίζουν ότι αυτό μας κανεις μετριους παίκτες όπως είπα και παραπάνω ας μα επισκεφθεί...καλή η κουβεντούλα αλλα μούφες για το ότι στο source παίζουν μονο κακοί players δεν μπορώ να ακούω.

Ορίστε και μερικά ladders από UK league, δείτε πόσοι παίζουν cs και πόσοι cs:source πια. http://www.enemydown.co.uk/ladderlist.php

Χαιρομαι που συμφωνεις!Πιο name ειχε η clan σου στην 1.6 αν επιτρεπετε?

Λεω και υποστηριζω το εξης οτι ελαχιστα high-med skill clans πηγαν στην 1.6 αυτο δεν παει να πει οτι δεν εχει κανεναν!

Εχω και γνωστο μου Ελληνα(στo cs:s) που καποτε ηταν στους top-player παγκοσμιος τωρα δεν γνωριζω τι κανει:-)

Και γνωριζω οτι πολλα high skill clans δηλωναν συμετοχη για τουρ μονο και μονο για τα φραγκα και οχι γιατι γουσταρανε κ το γυρισαν σε cs:s

Eπισης οταν γινεται προσπαθεια με τουρ και φραγκα στην μεση λογικο αυτο ειναι να τραβηξει κοσμο...

Κατ εμε στην Ελλαδα high skill plyer ειναι γυρω στους 50-100,med skill καπου 200 και low skill πολυ περισσοτεροι...μετα απο αυτες τις διαβαθμησεις ερχονται ι very low skill και οι noobplayer που αποτελουν και την πλειοψηφια αυτων που παιζουν 1.6.

Θα θελα να μου πεις τους λογους που μεταβηκατε σε cs:s..

Σας αρεσε περισσοτερο το game παιζανε τα λεφτα λογο επαιζε το θεμα οτι θελατε να ξεφυγετε απο την μετριοτητα σαν clan στην 1.6 και να κανετε κατι καινουργιο στο cs:s?

Αν μπορουσες να μου πεις τους λογους που σας οδηγησαν στην μεταβαση αυτη θα σου ημουν ευγνωμων.

Παιζει ενα θεμα στην Ελληνικη cs scene τα high skill clan και high skill players ειναι συγκεκριμενα/οι δυσκολα μπορει να ξεμυτησει καποιος σημερα απο την μετριοτητα και να γινει high skill και αυτο ειναι ενα πραγμα που απογοητευει πολλους.

Ειναι μια υποτυπωδης ολιγαρχια το οποιο ξενερωνει πολλους και γιατι οχι και μενα.

Και τελος δεν ειπα οτι ειναι noobades στην cs:s λεω και ξαναλεω ειναι noobfriendly game ωστε να μην υπαρχει χαοδης διαφορα απο low player σε med or high skill οπως υφιστατε στην 1.6.

Επεξ/σία από sno0py
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.

Βασικά δεν μπήκα ποτε εγώ προσωπικά στην φάση league. Το πρώτο clan από 1.0 ήταν TDi. Από εκεί και πέρα όλα τα games ήταν lan σε internet cafe, όταν πια σε 1.6 το clan ήταν high skill, με μερικά ονόματα όπως Κίρκη, Μπούτσο και πολύ άλλοι. Πήγαμε σε Source για να ξεφύγουμε από την σοβαρότητα του 1.6 γιατί μετά πω 7 χρονια θες απλά να παίζεις για fun, και ναι τα γραφικά του με κούρασαν ρε αδελφέ να το χέσω το gameplay στο κάτω κάτω. Και βασικά άμα πιστεύεις ότι αυτό που vleipeis είναι high skill στην ελλάδα πρέπει να σου πω μερικούς UK servers να επισκεφθείς ;)

Όσο για αυτό που λες ότι είναι n00bfriendly, απλά να σου πω ότι έχω πει όλα τα clan members μου να μην παίζουν σοβαρά στον public server ώστε να μην disconnect οι υπόλοιποι players. Όχι ένας low skill player είναι καταδικασμένος και στο Source.

Δημοσ.
Βασικά δεν μπήκα ποτε εγώ προσωπικά στην φάση league. Το πρώτο clan από 1.0 ήταν TDi. Από εκεί και πέρα όλα τα games ήταν lan σε internet cafe, όταν πια σε 1.6 το clan ήταν high skill, με μερικά ονόματα όπως Κίρκη, Μπούτσο και πολύ άλλοι. Πήγαμε σε Source για να ξεφύγουμε από την σοβαρότητα του 1.6 γιατί μετά πω 7 χρονια θες απλά να παίζεις για fun, και ναι τα γραφικά του με κούρασαν ρε αδελφέ να το χέσω το gameplay στο κάτω κάτω. Και βασικά άμα πιστεύεις ότι αυτό που vleipeis είναι high skill στην ελλάδα πρέπει να σου πω μερικούς UK servers να επισκεφθείς ;)

Όσο για αυτό που λες ότι είναι n00bfriendly, απλά να σου πω ότι έχω πει όλα τα clan members μου να μην παίζουν σοβαρά στον public server ώστε να μην disconnect οι υπόλοιποι players. Όχι ένας low skill player είναι καταδικασμένος και στο Source.

Koιτα αν πηγες για αλλαγη και για fun πιο πολυ πασο και καλα εκανες και εγω το σοβαρο το εχω παρατησει χρονια τωρα γιατι ηθελα να δωσω αλλες προτερεοτητες στην ζωη μου.

Αλλα γενικα παρακολουθω τι παιζει ανα φεγγαρια.

Καλα σε μενα θα πεις για high skill εχω δει απειρα game απο Hltv ξερω τι παιζει και με το παραπανω;)

Και παλι δεν φτασατε σε high skill φαση λιγοι φτανουν εκει αντε να φτασατε σε med το πολυ.

Εγω παραδεχομαι οτι ειμαι low skill player και δυσκολα να φυγω απο εκει αν ασχοληθω για πολλους λογους τι και αν μετα απο inactivity τοσα χρονια μπαινω κανα public και με βριζουν για cheats κλπ...low ειμαι και το γνωριζω.

Αν παιζεις lan δεν εχεις ιδεα τι υπαρχει εκει εξω και νομιζεις οτι κατι κανεις:)

Exεις παιξει cm με γνωστα ελληνικα clan οσο ησουν 1.6 αν οχι δυσκολο να θεωρησω οτι ξεπερασατε και το low skill

Καλα να σου πω κατι αν ασχολουντε σοβαρα κακος παιζουν και public περα απο quake-style για αυξηση aim δεν εχει νοημα να παιζεις public:p

Δημοσ.

Όχι φίλος εγώ απλά έπαιζα μονο lan, τα υπόλοιπα παιδιά το πήγαν παραπέρα και εκεί ήταν που αποχώρησα λόγο σπουδών. Δεν κάνω based το skill σε players αλλα σε clan, γιατί imho το skill δεν είναι kills όπως πολλοί νομίζουν. Για μένα skill είναι tactics και teamplay. Όσο καλο και να είναι ένα clan άμα δεν έχει καλο leadership, tactics, teamplay και ωριμότητα θα χάσει 100%. Όσο για το high skill συγκρίνω με όλους τους υπολοιπους τότε είχαμε παίξει. Νομίζω ότι όλοι παίζοντας μονο με USPs σε όλα τα matches επιτυχημένα μπορώ να πω high imho. Χαίρομαι πάντως που είσαι σχετικός επάνω στο θέμα σε σχέση με μερικούς που απλά κάνουν spam.

Δημοσ.
Όχι φίλος εγώ απλά έπαιζα μονο lan, τα υπόλοιπα παιδιά το πήγαν παραπέρα και εκεί ήταν που αποχώρησα λόγο σπουδών. Δεν κάνω based το skill σε players αλλα σε clan, γιατί imho το skill δεν είναι kills όπως πολλοί νομίζουν. Για μένα skill είναι tactics και teamplay. Όσο καλο και να είναι ένα clan άμα δεν έχει καλο leadership, tactics, teamplay και ωριμότητα θα χάσει 100%. Όσο για το high skill συγκρίνω με όλους τους υπολοιπους τότε είχαμε παίξει. Νομίζω ότι όλοι παίζοντας μονο με USPs σε όλα τα matches επιτυχημένα μπορώ να πω high imho. Χαίρομαι πάντως που είσαι σχετικός επάνω στο θέμα σε σχέση με μερικούς που απλά κάνουν spam.

Oκ κατανοω συγκρινεις παντα με τους αντιπαλους που ειχες παιξει πασο.

Το skill ενως clan το χαρακτηριζουν πολλοι παραγοντες οπως εμπει(εμπειρια των παιχτων ατομικα) aim του καθενος πολυ practice lan (με πολλα plans που μπορεις να εχεις κατεβασει απο demo)ειτε και με αλλα clans δεσιμο τις ομαδας πολλα cm πολυ ελευθερος χρονος απο την ζωη σου για το clan και γενικα να υπαρχει μυαλο να μην ειναι σκοτωνω προχωραω σκοτωνω να εχεις το feeling εν ολιγης ..

Δυστηχως ή ευτυχως πλεονεκτημα εχουν lan clans σε ενα game σε αντιθεση με της online clans.

Και καταληγω σε αυτο που πλεον μπορεις να καταλαβεις καλυτερα οταν καποιος φτασει σε ενα επιπεδο στην 1.6 δυσκολο να παει στο μετρια κατα πολλους cs:s thats all:-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...