{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 okay περίμενε λίγο να μαντέψω την έκδοση έχεις και θα σου πω...
ferongr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 φιλε τελικα πηρα και το source.μεγαλη διαφορα στα γραφικα πιστευω To gameplay ομως τελειως random/σουπα. Το "χειρουργικο" 1.6 παντα θα μεινει στις καρδιες μας.
iliask1980 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 random? Δεν νομίζω. Προσωπικά θεωρώ πιο random να βαράς έναν τοίχο εδώ και να τρώς τον άλλον 2 map πιο πέρα. Όπως επίσης και το μικρότερο και πιο προβλέψιμο recoil των guns στο 1.6 είναι πιο μούφα και θέλει λιγότερο skill. Γενικά το 1.6 πιστεύω είναι όπως λέμε εμείς στο cs:s πέρα δόθε κλικ, wasd+mouse1 ή αλλιώς gun&run. Noobfriendly game το 1.6.
sno0py Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 stay 1.6 yet γιατι γουσταρουμε τα αλητικα γραφικα του Kαι φυσικα ειναι αστειο να λες αυτα που λες iliask1980 φαινεται δεν εχεις παιξει αρκετα cs τεσπα δεν εχει βγει ακομα το pro mode στην cs:s?Ακομα να το βγαλουν? 'Ή το βγαλλαν και ηταν μαπα? cs 4 life
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Συμφωνώ ότι το 1.6 είχε καλύτερο gameplay αλλα sorry τα graphs και τα physics είναι αίσχος πια, τώρα να βλέπεις πτώμα να μένει σαν τάβλα στο αέρα ε όχι. Εντάξει και εγώ παίζω από 1999 Beta 1.0 αλλα όχι δεν μπορώ να παίξω το 2009 1.6 sorry.
iliask1980 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Kαι φυσικα ειναι αστειο να λες αυτα που λες iliask1980 φαινεται δεν εχεις παιξει αρκετα cs τεσπα δεν εχει βγει ακομα το pro mode στην cs:s?Ακομα να το βγαλουν? 'Ή το βγαλλαν και ηταν μαπα? cs 4 life Έχω παίξει πολλές φορές 1.6. Είμαι και gatheradmin, οπότε νομίζω πως ξέρω. Το ότι το 1.6 είναι πιο εύκολο σαν game το πιστεύω. Το μόνο θετικό που έχει κατα την άποψή μου είναι το λιιιιιιιιιιγο πιο γρήγορο gameplay και το fastzoom στο awp, το οποίο το βγάλανε στο source με κάποιο update. Promod έχει βγεί, κάνουνε και σχετικά συχνά updates, αλλά δεν είναι ακόμα ούτε στο ελάχιστο αυτό που περιμένανε πολλοί. ps: Δεν συγκρίνω τα παιχνίδια στην public φάση(εκεί και τα 2 καλά είναι, περνάει ευχάριστα η ώρα) αλλά στο 5on5 format τους θεωρώ ότι το cs:s είναι πολύ πιο καλό. Εξάλλου μόνο στην Ελλάδα και κάτι χώρες όπως Ρουμανία, Ουκρανία είναι περισσότεροι αυτοί που παίζουνε 1.6. Παντού πλέον το source έχει περισσότερους παίχτες.
sno0py Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Έχω παίξει πολλές φορές 1.6. Είμαι και gatheradmin, οπότε νομίζω πως ξέρω. Το ότι το 1.6 είναι πιο εύκολο σαν game το πιστεύω. Το μόνο θετικό που έχει κατα την άποψή μου είναι το λιιιιιιιιιιγο πιο γρήγορο gameplay και το fastzoom στο awp, το οποίο το βγάλανε στο source με κάποιο update. Promod έχει βγεί, κάνουνε και σχετικά συχνά updates, αλλά δεν είναι ακόμα ούτε στο ελάχιστο αυτό που περιμένανε πολλοί. ps: Δεν συγκρίνω τα παιχνίδια στην public φάση(εκεί και τα 2 καλά είναι, περνάει ευχάριστα η ώρα) αλλά στο 5on5 format τους θεωρώ ότι το cs:s είναι πολύ πιο καλό. Εξάλλου μόνο στην Ελλάδα και κάτι χώρες όπως Ρουμανία, Ουκρανία είναι περισσότεροι αυτοί που παίζουνε 1.6. Παντού πλέον το source έχει περισσότερους παίχτες. Πρωτον για να απαντησω για τα γραφικα στο προηγουμενο φιλο Σορυ κιολας αλλα cs δεν παιζεις για τα γραφικα το τελευταιο που θα σε απασχολησει ειναι αυτο κ βασικα ειναι και κουτο να σε απασχολησει Συμφωνω σε public φαση το ιδιο ειναι αν και πιο βαρετο το cs:s αλλα απο mxd και cm που θελει γρηγορη εφαρμογη των plans και ανταποκριση στα γεγονοτα σε καθε round αποψη μου οτι εχει πολλα να μαθει απο την 1.6 το cs:s γιατι οταν ειχα παιξει (γιατι παραδεχομαι εχω παιξει σχετικα λιγο γιατι δεν αντεξα μου φανηκε πολυ noobhelping game) πιο πολυ εμοιαζε σε gameplay σε παιχνιδια στυλ COD παρα σε gameplay cs:s Kαι το λεω αυτο γιατι το cs δεν το παιζεις τοσο για τον ρεαλισμο οσο για το αρτιο gameplay που εχει! Απο εκει και περα νομιζω κανεις λαθος εγω παρολο που εδω και πολυ καιρο ειμαι inactive οταν ριξω καμια ματια για τα τεκτενομενα στον κοσμο του cs εκτος Ελλαδας το βλεπω ακομα πολυ ενεργο παρε μια ιδεα απο εδω http://www.gotfrag.com/cs/home/ οπως βλεπεις ολα τα μεγαλα clans του κοσμου παραμενουν σε 1.6και πίστευω θα παραμεινουν οσο το cs:s δεν κανει κατι μεσω καποιου mod να παψει να ειναι noobfriendy game. Προσεξε και scoreboard και στα 2 games και wordraking το cs:s ειναι σαν να μην υπαρχει ελαχιστοι απο αυτους που παιζουν χρονια το στηριζουν. Και σε esl που εβλεπα εχθες ακομα υπαρχει εντονη cs scene ευρωπαικα! Η αποψη μου αν δεν καταφερουν να βαλλουν το gameplay(με ελαχιστες διαφορες) στo cs:s δεν θα κερδισουν ολη την σκληροπυρινικη scene του cs ανα τον κοσμο. Αν λες cs scene ενοεις και ενοεις τους publicades οκ πασο αν και εκει αμφιβαλλω αν παιζει περισσοτερος κοσμος. Οποτε το cs 1.6 παραμενει η κορυφη Απο εκει κ περα γουστα ειναι αυτα δεν θα χαλασουμε τις καρδιες μας Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2009 από sno0py
iliask1980 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Εννοείτε πως γούστα είναι, απλά κουβεντούλα κάνουμε. Όχι, δεν αναφέρθηκα στην pub σκηνή, γιατί πολύ απλά δεν με απασχολεί. Στην Αμερική π.χ. πριν 3 μήνες όλα τα μεγάλα team παίζανε cs:s. Έκλεισε όμως το CGS και γι'αυτό το γυρίσανε ξανά στο 1.6. Αυτό όμως μόνο στην Αμερική, όπου έτσι και αλλίως δεν παίζανε το παιχνίδι σωστά.(16k startmoney? wtf?) Στην Ευρώπη πάντως εδώ και πολύ καιρό έχει επικρατήση το cs:s. Και όσον αφορά την pub σκηνή και σε mixes&official. Ίσως το πιο σωστό θα είναι να τα δούμε τα παιχνίδια σαν διαφορετικά μεταξύ τους. Και ο καθένας ότι γουστάρει παίζει. PS: Μεγάλη προσβολή να παρομοιάσεις το Cs:S με το CoD.
sno0py Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Ίσως το πιο σωστό θα είναι να τα δούμε τα παιχνίδια σαν διαφορετικά μεταξύ τους. Και ο καθένας ότι γουστάρει παίζει. PS: Μεγάλη προσβολή να παρομοιάσεις το Cs:S με το CoD. Δεν πειστηκα οτι επικρατει γιατι το αντιθετο βλεπω Αν τα δουμε ετσι καλος Γιατι δα ιεροσυλια ειναι?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Όχι φίλος snoopy δεν με απασχολούν τα γραφικά (γιατί άλλωστε και το cs:source μούφα γραφικά έχει πια) αλλα ένταξη όχι να πεζό κάτι από την στιγμή που υπάρχει κάτι σχεδόν ίδιο αλλα με καλύτερα γραφικά και psysics. Anyways γούσταρα όλα τα cs από 1.0 μέχρι Source. Το 1.0 όμως ήταν επικό, τόσα bugs δεν είχε ούτε ο αμαζόνιος
ferongr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Όχι φίλος snoopy δεν με απασχολούν τα γραφικά (γιατί άλλωστε και το cs:source μούφα γραφικά έχει πια) αλλα ένταξη όχι να πεζό κάτι από την στιγμή που υπάρχει κάτι σχεδόν ίδιο αλλα με καλύτερα γραφικά και psysics. Πως ειναι "σχεδον τα ιδια"? Δεν υπαρχει καμμια σχεση μεταξυ τους. Το πρωτο ειναι ενας θρυλος των FPS, με φημη που φτανει σχεδον αυτη του Q3, το δευτερο ειναι μια "συγχρονη" μεταφορα του με απειρως πιο ευκολο gameplay, ωστε να αρεσει στη νεα γενια που εχει ριξει τα στανταρ της.
sno0py Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Πως ειναι "σχεδον τα ιδια"? Δεν υπαρχει καμμια σχεση μεταξυ τους. Το πρωτο ειναι ενας θρυλος των FPS, με φημη που φτανει σχεδον αυτη του Q3, το δευτερο ειναι μια "συγχρονη" μεταφορα του με απειρως πιο ευκολο gameplay, ωστε να αρεσει στη νεα γενια που εχει ριξει τα στανταρ της. +1 αλλα να προσθεσω οτι την εχει ξεπερασει την φημη του Q3 οπως και να το κανουμε δεν υπαρχει gamer που να μην εχει παιξει cs απο την αλλη μπορεις να βρεις αρκετους που δεν εχει τυχει να παιξουν Q3 Kαι λιγα παιχνιδια εχουν φτασει τοσο μακρυα σαν comunity οπως το cs βασικα ειναι το μοναδικο απο τα fps και ολα τα αλλα ακολουθουν απο αποσταση
ferongr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δεν παιζουμε χωρις Steam. Ναναι καλα το VAC.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Anyways το 1.6 έχει σχεδόν πεθάνει, για πολλούς λόγους αλλα για μένα το σημαντικότερο είναι γιατί είναι πια τρύπιο από παντού, απίστευτα πολύ cheat και hack. Άσε που οι servers κάθε μέρα λιγοστεύουν. Okay είπαμε καλύτερο gameplay, hitboxes, bullet registation all nomizo its about time to move on guys
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα