Προς το περιεχόμενο

Counter-Strike: Source

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι να μπούνε να παίξουνε σε non-steam server, όπου θα μπαίνει ο κάθε έξυπνος με τα βοηθήματά του (cheats :X ) και θα σου ζαλίζει τον έρωτα με το άπειρο skill που διαθέτει και σε τρώει απο 1χλμ μέσα από πόρτες και ντουβάρια.

Άσε που θα πρέπει μετά απο κάθε update να κάνεις ταρζανιές για να παίξεις...

Ευχαριστώ, δεν θα πάρω.

Συμβουλή? Αγόρασε το παιχνιδάκι, σίγουρα αξίζει τα λεφτά του και δεν είναι και ακριβό.

Άσχετο: Για να μην ξεχνάμε πόσο όμορφο παιχνίδι είναι, έστω και μετά από 4χρόνια

http://uk.youtube.com/watch?v=nZL6nV8DBK4&fmt=22

Αποψή μου είναι πως το cs:s έχει ισώς το καλύτερο ragdoll σε fps που έχουμε δει.

Δημοσ.

Τα είπες ωραία ηλίας, δυστυχώς έτσι είναι ακόμα και σε VAC servers. Έχω ρίξει αρκετό ban για cheating. Από εκεί και πέρα το physics είναι αρκετά καλά αλλα δεν ξέρω άμα είναι τα καλύτερα...πάντως άμα βάλεις phys_"pushscale" 999 και phys_timescale 999 έχει πολύ γέλιο ;)

Δεχόμαστε ακόμα νέα μελόι στο clan. Info στην υπογραφή μου.

Δημοσ.

καλημερα μαγκες!μου καναν δωρο το counter strike anthology #1 (all games,εκτος half life)!τωρα αρχιζω και παιζω on line(ειναι λιγο πορωση)!μηπως ξερετε πως μπορω να δω ποιο

ειδος ειναι π.χ.1.6 η αλλο!!!επισης αν μπορειτε να μου πειτε κανεναν ελληνικο server γιατι μονο σε ξενους μπαινω και ακουω απο γαλλικα,ρωσσικα κα.τους μιλαω αλλα ενας θεος ξερει τι καταλαβαινουν(χαχαχα)!εχω ψαξει μεσω δικτυου να βρω αλλα δεν μπορω να πετυχω κανεναν!

αν μπορειτε να βοηθησετε....!!

ΥΣ1 εχω ακουσει για αυτο το παιχνιδι πριν αρκετο καιρο(χρονια) και δεν ειχα αξιωθει να το παιξω!!ειναι κολλημα!!!

YΣ2 εχω σκοπο να παρω και ps3 οποτε τι counter strike.....call of duty και τα μαυλα στα καγκελα(χαχαχαχ)

Δημοσ.

Επειδή δοκίμασα το non-steam counter και τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα απ'οτι τα περιγράφει ο Ηλίας σε σημείο που οι admins από γνωστούς server να γμιούνται στο cheat το σιχάθηκα.Αν πάω κ αγοράσω ΑΥΤΟ

θα μπορώ έτσι απλά να το κάνω install να συνδεθώ online και να παίξω σε κανα σοβαρό server cheater-free;

Μην πάω και στάξω 30 ευρώ κ δώ ξανά 7 headshots στη σειρά και imba-leet players που δεν τυφλώνονται με τη flashbang μέσα στα μούτρα τους...

Δημοσ.

@fastnickride

Ένας server που έχει σχεδόν όλη μέρα έλληνες παίχτες μέσα είναι αυτός:

212.224.82.132:27015

Γενικά εκεί έχει πολύ κόσμο.

@ De@th Lord

Ναι, αυτό είναι το CounterStrike:Source. Σωστά το βρήκες. Headshots θα δεις πάλι πολλά, μιας και το CS:S είναι αρκετά skillbased game και παίζει να πικραθείς λίγο στην αρχή. Αλλά cheater και "pro" player δεν θα δεις σε τέτοιο βαθμό όπως στους non-steam server. Cheat υπάρχουνε σε όλα τα παιχνίδια και δυστυχώς και στο cs:s.

Επίσης πριν κάνεις install, σιγουρέψου ότι έχεις σβήσει όλα τα αρχεία με τα οποία έπαιζες non-steam, υπάρχει πιθανότητα να φας disable account αν βρεθούνε περίεργα αρχεία στο pc σου.

Hf

Δημοσ.

iliask1980

πρωτη φορα ειναι που παιζω online!οποτε το εγκατεστησα και δεν ειχα κανενα προβλημα.παιζω κανονικα αλλα μονο σε ξενους servers που σου δινει η steam γι'αυτο και ρωταω για κανεναν ελληνικο!εχω βαρεθει με τους ξενους,δεν λεω εχει πλακα αλλα ακους κατι γλωσσες...... γιατι ως συνηθως μιλανε μεσα στο παιχνιδι!θα τον δοκιμασω το απογευμα να δω αν με βαζει!γινεται μακελειο φανταζομαι!

thanks my friend!

-----Προστέθηκε 16/1/2009 στις 02 : 34 : 40-----

http://www.plaisio.gr/advancedproductsearch.aspx?keyword=counter+strike+anthology&catalogsearch=12&searchField=product&searchType=AllProducts&maxPrice=&searchOrder=&initSearch=&phraseselector=PowerPhrase&catalog=12&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE6D1C166B2ADF9B3B5FFE04502AC459E4F65EC4DCA30EE8FAAB915811B6395E43E2198C8A0E4A271C66374BFDA1EA5BDE9B9274C32EA87F092A3AD8BA9789F5F4642B5C838ED994898AD349F106CDB2C6ED97D3220CBB14EA4AD0AC0FC6770B29DD3872508F40C0C4D1C708834972A0B4054F13A5234D3263&initSearch=1

εχω αυτο το παιχνιδι.

ενω το source ειναι αυτο

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=12&product=786365

γιυτο ρωταω

thanks

Δημοσ.

παιδια και εγω επαιζα σε internet καφε με steam αλλα και παλι υπηρχαν cheaters που ετρωγαν ban.ετσι το μονο που εκανα ηταν να μην το αγορασω το game και παιζω σε no-steam servers.υπαρχουν καλοι servers στους οποιους δεν μπαινουν cheaters.και οταν μπαινουν τρωνε ban.οποιος θελει ας μου ζητησει ips.

ευχαριστω παιδια!

Δημοσ.

Το game είναι τόσο φτηνό που είναι χαζό να μην το αγοράσεις...από εκεί και πέρα ναι το game είναι δύσκολο και υπάρχουν πολλοί καλοί players, για αυτό άλλωστε και τα άπειρα clans. Αλλα με γνήσιο το game παίζεις μονο σε VAC servers (valve αντί cheat). Ορίστε οι servers τις clan μου cheat free. Οποιος θέλει παραπάνω πληροφορίες ας με κάνει add μέσο steam chat, το nick μου είναι

"Kris2K".

http://www.gametracker.com/server_info/85.234.148.8:27035/

http://www.gametracker.com/server_info/85.234.148.165:27075/

http://www.gametracker.com/server_info/85.190.38.132:27016/

Δημοσ.
iliask1980

@fastnickride

Ένας server που έχει σχεδόν όλη μέρα έλληνες παίχτες μέσα είναι αυτός:

212.224.82.132:27015

Γενικά εκεί έχει πολύ κόσμο.

Αυτος ο server δεν μου ανοιγει!εγω εχω το anthology,ειναι πιο παλια εκδοση μαλλον απο το source.υπαρχει κανενας ελληνικος για το συγκεκριμενο παιχνιδι?

Δημοσ.

ελληνικος υπαρχει ενας αλλα δεν ειναι παντα ανοικτος και εχει και μεγαλο ping.ομως εχω αλλους servers που σιχναζουν ελληνες!εαν θες πες μου!

Δημοσ.
[f]o[f]o13

ελληνικος υπαρχει ενας αλλα δεν ειναι παντα ανοικτος και εχει και μεγαλο ping.ομως εχω αλλους servers που σιχναζουν ελληνες!εαν θες πες μου!

με ενδιαφερει ο ελληνικος αλλα και οι αλλοι.το θεμα ειναι να παιζω και με κανεναν ελληνα γιατι μονο με ξενους παιζω απο τους servers που μου δινει η steam!

δεν ξερω αν προσεξες οτι εχω το cs anthology και οχι το source,που δεν ειναι το ιδιο νομιζω!εχω δοκιμασει πολλους αλλα ειναι για source,δεν τους αναγνωριζει!

σκεφτομαι να παω να παρω το source(το anthology μου το δωσανε),ηταν η αρχη :-)

και αμα αρχισεις δεν ξεκολλας.....!!!

post-108482-129062981456_thumb.jpg

Δημοσ.

iliask1980

Γνώμη μου είναι να πάρεις και το Source, δεν πιστεύω να το μετανιώσεις.

φιλε τελικα πηρα και το source.μεγαλη διαφορα στα γραφικα πιστευω.αν εχεις να προτεινεις κανα ελληνικο server θα ηταν καλα.μπαινω σε ενα site(game-monitor) νομιζω αλλα δεν βγαζει πολλους και βασικα δεν μπορω να μπω.

ULTRAKILL

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...