witty Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα, Τον τελευταίο χρόνο έχω παρατηρήσει νέους σπίλους αλλά και αλλαγές σε αρκετούς, τόσο στο χρώμα όσο και στο μέγεθος τους. Λαμβάνοντας υπόψη ότι έχω "καεί" από τον ήλιο αρκετές φορές στην παιδική ηλικία αλλά και ότι έχω ανοιχτόχρωμο δέρμα θέλω να κάνω κάποιες προληπτικές εξετάσεις. Έχω τις εξής ερωτήσεις: 1. Ψάχνω για ένα γιατρό ή νοσοκομείο που να είναι ιδιαίτερα καλό σε δερματολογικής φύσεως θέματα. Ψάχνω αρκετό καιρό και βλέπω ότι το επίπεδο είναι πολύ καλό, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω ποια συγκεκριμένα νοσοκομεία ή γιατρούς θα εξετάζατε ή θα συστήνατε αν ήσασταν στη θέση μου? 2. Ποιος γιατρός - ομάδα γιατρών ή νοσοκομείο ηγείται την ιατρική έρευνα σε δερματολογικής φύσεως θέματα? 3. Υπάρχει κάποιο ευρετήριο γιατρών ή νοσοκομείων ανά κατηγορία π.χ. όνομα, ειδικότητα, περιοχή? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
azio Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 http://www.syggros-hosp.gr/ ισως εδω, ειναι εξειδικευμεν σε δερματολογικα θεματα..δεν εχω βεβαια προσωπικη εμπειρια..
doctorkostis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Στο link που εδωσε απο πανω το παλικαρι παιρνεις τηλεφωνακι και κλεινεις ραντεβου στα εξωτερικα ιατρεια(μπορει να καθυστερησει λιγο,δεν πειραζει).Εκει θα σε δει ειδικος(και εμπειρος) δερματολογος ο οποιος θα σου πει αν χρειαζεται να κανεις κατι παραπανω.Εχω περασει ως φοιτητης απο εκει.Αν ποτε ειχα δερματολογικο προβλημα θα ηταν η πρωτη μου επιλογη.
azio Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 ο αδερφος μου που πηγε πριν λιγες μερες για τα μαλια του δεν εκλεισε ραντεβου..του ειπαν να παει μεχρι 7μιση να παρει νουμερο και εξεταστηκε..βεβαια μετα τις 7μιση γινοταν χαμος,εχει πολυ κοσμο..δεν ξερω αν για καποιες παθησεις χρειαζεται ραντεβου απλα λεω οτι για να σε δει γιατρος πρωτη φορα μπορεις και χωρις..
nurse Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Προφανώς φοβάσαι για καρκίνο του δέρματος. Δεν είναι κάτι που είναι δύσκολο να διαγνωστεί. Μπορεί να το κάνει ένας οποιοσδήποτε δερματολόγος. Μπορείς να επισκεφτείς έναν σε οποιοδήποτε νοσοκομείο ή να έχεις τον δικό σου ιδιωτικό που πιστεύω ότι θα κρατήσει καλύτερο αρχείο για να σε παρακολουθεί συστηματικά. Πάντως δεν είναι κάτι που για τη διάγνωση μόνο θα πρέπει να έχεις τον top of the top ιατρική δερματολογική ομάδα. Προσωπική συμβουλή μη το καθυστερείς πάρε μια γνώμη γιατρού.
deminho11 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Συνήθως οι γιατροί προτιμούν να αφερέσουν τους σπίλους οι οποίοι είναι μεγάλοι, έχουν αλλάξει με την πάροδο του χρόνου και γενικά δείχνουν διαφορετικοί. Σε 2 δερματολόγους που έιχα πάει για τα σπυράκια στο πρόσωπο παλιότερα μου έιχαν προτίνει να βγάλω μια λίγο μεγαλούτσικη. Τελικά μου την έβγαλαν και την πήγαμε για βιοψία που βγήκε καθαρή. Πιστεύω οτι έιναι καλύτερο να αποχωρηστείς ένα κομματάκι δέρμα απο το σώμα σου προκειμένου να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...
kage Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 καλο ειναι το συγγρος για δερματικες παθησεις,αλλα ειναι καταντια η κατασταση...ουρες μεχρι την εισοδο πριν ανοιξει.θες χαλαρα μιση μερα εκει...
witty Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα, Για το Α. Συγγρός βρήκα κάποιες πληροφορίες από φίλο που πηγαίνει χρόνια εκεί και έχει κάποια είκονα. 1. Το κόστος είναι περίπου στα 25€ 2. Καλό είναι να γίνονται κάθε χρόνο και κατά προτίμηση πριν το καλοκαίρι. 3. Τηλ. Επικοινωνίας είναι 210 72 31 731 / 210 72 65 212 - Τετάρτη & Πέμπτη 4. όσοι πηγαίνουν για πρώτη φορά να το αναφέρουν από την αρχή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.