JimxxZe Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα,εχω εδω και 2 χρονια συνδεση adsl connx,μεχρι στιγμης συνδεομουνα με τη χρηση εικονιδιου στην επιφανεια εργασιας κανωντας κληση εχωντας δωσει username kai kodiko.Εχω το speedtouch 530 v6,και το χρησιμοποιω ετσι,τωρα θα ηθελα να μη χριαζεται να κανω κληση για να συνδεθω στο ινερνετ,οταν ανοιγω το πισι να συνδεεται αυτοματα και οταν ειναι κλειστο το πισι να κραταει τη συνδεση.Προσπαθω να κανω εγκατασταση το μοντεμ μεσω usb,ολα καλα με τους δdrivers,καποια στιγμη μου ζηταει username kai passowrd,εκει εχω δοκιμασει τα παντα και παντα μου βγαζει acces to your speedtouch has failed!Δε βρισκω πουθενα username και πασγορντ!!Απο κατω στο ρουτερ εχει ενα χαρτι με καποι στοιχεια,εχει και ενα που λει acces modem code,εχω δοκιμασει και αυτο και παλι τιποτα!Τι πρεπει να βαλω εκει???Εχω βαλει επισης και το κανονικο username kai password που χρησιμοποιω για να κανω κληση μεσω του εικονιδιου και παλι τπτ.Μπορειτε να με βοηθησετε??Ευχαριστω!! -----Προστέθηκε 13/1/2009 στις 11 : 09 : 11----- Πηρα τηλεφωνο το 1242 και σε 1 λεπτο το φτιαξα!
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 οταν ειναι usb περνας drivers .αν ειναι ethernet δεν περνας.απο εκει και περα εσι απλα μπενεις μεσα στο μενου και σεταρεις τον ρουτερ σαν pppoe llc η σαν pppoa/vc και οχι σαν bridged ethernet που το ειχες.το εχεις λυσει απλα το λεω για καποιον αλλον που ισως χριαστει.απλα τωρα τα ports θα ειναι κλειστα και θα πρεπει να κανεις Port forward αμα θες να ανοιξεις καποιο Port ενω με το bridge που ησουν πριν ηταν ολα ανοιχτα και δεν χριαζοταν κατι αλλο απο την αλλη ομως λιγοτερη ασφαλεια. http://www.portforward.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.