Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή γλώσσας στα vista?

patentapc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να αλλάξεις την γλώσσα στα vista? όλα τα μενού εμφανίζονται στα γαλλικά ή μόνο με format?

-----Προστέθηκε 12/1/2009 στις 07 : 43 : 54-----

Οκ το βρήκα μάλλον βιάστικα thanks

http://windowshelp.microsoft.com/Windows/en-us/help/2bac0e03-c331-48fc-8b7e-b66b8007512d1033.mspx

Δημοσ.

Δεν είχε αλλάξει τη γλώσσα από τον Πίνακα Ελέγχου στις τοπικές ρυθμίσεις εκεί που λέει Regions ή αλλιώς περιοχές!!Εκεί φαίνεται είχε γαλλικά!!

Δημοσ.

Βασικά νε είπε ένας γνωστός οτι του σθν.εβει αυτό στο laptop που πήρε κια ήθελα να είμαι προετοιμασμένος μόλις το δω από κοντα θα σας ενημερώσω!

-----Προστέθηκε 13/1/2009 στις 11 : 58 : 03-----

Άκυρο τελικά μόλις το δοκίμασα σε ένα pc με vista αλλά τπτ!!! θέλω να το κάνω εκεί που λέει π.χ πίνακας ελέγχου να γυρίσει σε άλλη γλώσσα. το ο υπολογιστης μου να γίνει my computer (OXI με μετονομασία :Ρ )

Δημοσ.
Βασικά νε είπε ένας γνωστός οτι του σθν.εβει αυτό στο laptop που πήρε κια ήθελα να είμαι προετοιμασμένος μόλις το δω από κοντα θα σας ενημερώσω!

-----Προστέθηκε 13/1/2009 στις 11 : 58 : 03-----

Άκυρο τελικά μόλις το δοκίμασα σε ένα pc με vista αλλά τπτ!!! θέλω να το κάνω εκεί που λέει π.χ πίνακας ελέγχου να γυρίσει σε άλλη γλώσσα. το ο υπολογιστης μου να γίνει my computer (OXI με μετονομασία :Ρ )

Αν έχει τα ULTIMATE είναι εύκολο. Η αλλαγή γλώσσας interaface υποστηρίζεται μέσω language pack. Αν έχεις κάποια άλλη εκδοση η M$ σε τιμωρεί. Ψάξε για Vistalizator :X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...