gandalf_the_white Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 άν είσαι διατεθειμένος να τα σκάσεις λέω να περιμένεις 1-2 μήνες περίπου να βγεί ακόμη κάποιο μοντέλο μητρικής για i7 cpu.....και τότε επένδυσε....
1000 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 άν είσαι διατεθειμένος να τα σκάσεις λέω να περιμένεις 1-2 μήνες περίπου να βγεί ακόμη κάποιο μοντέλο μητρικής για i7 cpu.....και τότε επένδυσε.... Και ΄γω που το σκεφτόμουν σήμερα όλη μέρα, κατέληξα πως έτσι πρέπει να γίνει! Thank's σε όλα τα παιδάκια για το ενδιαφέρον!!
kondorgr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 παιδια η επιλογη του ειναι αψογη. ο i7 δεν ειναι δα και τρομερα γρηγοροτερος απο τους q. δεν θα δει και πολυ διαφορα. εγω θαυμαζω την επιλογη του. αν μου περισευαν για ddr3 θα την εκανα την αλλαγη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 παιδια η επιλογη του ειναι αψογη. ο i7 δεν ειναι δα και τρομερα γρηγοροτερος απο τους q. δεν θα δει και πολυ διαφορα. εγω θαυμαζω την επιλογη του. αν μου περισευαν για ddr3 θα την εκανα την αλλαγη δλδ προτιμάς Core 2 Quad Q9650 + Striker 2 Extreme από Core i7 920 + P6T Deluxe ? ah ναι, τότε είσαι μέγιστο θύμα...
notios7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 συνφωνω με τον thresh. πρωτα απ ολα δεν εχεις ιδεα με τι τσιπ πας να μπεξεις!(790)τρομερες ασυμβατοτητες με μνημες,ειδικες μνημες που κοστιζουν υπερβολικα για να μπορεσεις να εκμεταλευτεις τις δυνατοτητες του,και αρκετη τυχη.ειναι προβληματικο.ειδικα στην υλοποιηση της asus.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 καταρχάς πληρώνει περισσότερα υπερδιπλάσια λεφτά για πιο αργό επεξεργαστή... πιο βλακεία αγορά από αυτή δεν υπάρχει...
kostasR1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά i7 και ξερό ψωμί όπως είπε και κάποιος.. ο 920 κοντράρει στα ίσα τoυς Extreme Core 2 Duo kai Quad. Μου δανίζει κανείς 250€ να βάλω και εγώ CPU??
kondorgr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 γιατι ρε κωστα μονο cpu θα αλλαξεις? δεν θες και mobo? μηπως ειναι ακομα πολυ νεα τεχνολογια? ας δουμε πως θα παει και μετα κανουμε ντου και παιρνουμε. ασε που θα πεσουν και λιγο οι τιμες. ειμαστε θυματα της τεχνολογιας
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 δεν πρόκειται να πέσουν όσο ελπίζεις οι τιμές επειδή οι Core i7 είναι "high end" CPUs η mainstream σειρά των Nehalem θα είναι οι Core i5 που θα βγουν μετά το καλοκαίρι τελικά δεν υπάρχει πρόβλημα με την "νέα τεχνολογία", τόσους μήνες έχει testαριστεί...αν υπήρχε πρόβλημα θα είχε βγει η βρώμα μπαμ μπαμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.