Προς το περιεχόμενο

Asus Striker 2 Exteme/Intel Core 2 Quad 9650

1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
άν είσαι διατεθειμένος να τα σκάσεις λέω να περιμένεις 1-2 μήνες περίπου να βγεί ακόμη κάποιο μοντέλο μητρικής για i7 cpu.....και τότε επένδυσε....;)
Και ΄γω που το σκεφτόμουν σήμερα όλη μέρα, κατέληξα πως έτσι πρέπει να γίνει!

Thank's σε όλα τα παιδάκια για το ενδιαφέρον!! :-)B)

Δημοσ.

παιδια η επιλογη του ειναι αψογη. ο i7 δεν ειναι δα και τρομερα γρηγοροτερος απο τους q. δεν θα δει και πολυ διαφορα. εγω θαυμαζω την επιλογη του. αν μου περισευαν για ddr3 θα την εκανα την αλλαγη

• Super Moderators
Δημοσ.
παιδια η επιλογη του ειναι αψογη. ο i7 δεν ειναι δα και τρομερα γρηγοροτερος απο τους q. δεν θα δει και πολυ διαφορα. εγω θαυμαζω την επιλογη του. αν μου περισευαν για ddr3 θα την εκανα την αλλαγη

δλδ προτιμάς Core 2 Quad Q9650 + Striker 2 Extreme από Core i7 920 + P6T Deluxe ?

ah ναι, τότε είσαι μέγιστο θύμα...

Δημοσ.

συνφωνω με τον thresh.:-) πρωτα απ ολα δεν εχεις ιδεα με τι τσιπ πας να μπεξεις!(790)τρομερες ασυμβατοτητες με μνημες,ειδικες μνημες που κοστιζουν υπερβολικα για να μπορεσεις να εκμεταλευτεις τις δυνατοτητες του,και αρκετη τυχη.ειναι προβληματικο.ειδικα στην υλοποιηση της asus.:confused:

• Super Moderators
Δημοσ.

καταρχάς πληρώνει περισσότερα υπερδιπλάσια λεφτά για πιο αργό επεξεργαστή...

πιο βλακεία αγορά από αυτή δεν υπάρχει...

Δημοσ.

Παιδιά i7 και ξερό ψωμί όπως είπε και κάποιος..

ο 920 κοντράρει στα ίσα τoυς Extreme Core 2 Duo kai Quad.

Μου δανίζει κανείς 250€ να βάλω και εγώ CPU??

Δημοσ.

γιατι ρε κωστα μονο cpu θα αλλαξεις? δεν θες και mobo? μηπως ειναι ακομα πολυ νεα τεχνολογια? ας δουμε πως θα παει και μετα κανουμε ντου και παιρνουμε. ασε που θα πεσουν και λιγο οι τιμες.

ειμαστε θυματα της τεχνολογιας

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν πρόκειται να πέσουν όσο ελπίζεις οι τιμές επειδή οι Core i7 είναι "high end" CPUs

η mainstream σειρά των Nehalem θα είναι οι Core i5 που θα βγουν μετά το καλοκαίρι τελικά

δεν υπάρχει πρόβλημα με την "νέα τεχνολογία", τόσους μήνες έχει testαριστεί...αν υπήρχε πρόβλημα θα είχε βγει η βρώμα μπαμ μπαμ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...