Προς το περιεχόμενο

Asus Striker 2 Exteme/Intel Core 2 Quad 9650

1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Με τη καμια ομως!

Αν θες ντε και καλα να αναβαθμισεις το E6750 (που δε βλεπω λογο), με τοσα λεφτα πας ντουγρου για Core i7

Δημοσ.
Με τη καμια ομως!

Αν θες ντε και καλα να αναβαθμισεις το E6750 (που δε βλεπω λογο), με τοσα λεφτα πας ντουγρου για Core i7

Με τι mobo;
Δημοσ.
Μνήμες νομίζω πως ίσως είναι καλύτερα να πάρω άλλο ένα ζευγάρι από αυτές που ήδη έχω. (βλ. υπογρ.)

Επίσης μήπως αξίζει να κολλήσω άλλα 50€ και να πάρω αυτό; http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1186949&price=desc&HYMOTHERBOARDSOCKET=s1366&category=69977721&catalog=20

Ωπ, τώρα είδα τη ψύκτρα, καλό φαίνεται..

• Moderators
Δημοσ.

Δεν θα παρεις αλλο ενα ζευγαρι γιατι πολυ απλα δε θα εχεις triple channel enabled. (δεν υπαρχει dual channel στους i7).

Δωσε και τιποτα για ψυξη κι ασε τα υπερτουμπανα μητρικες :P (δε μας χαριζεις κι εμας κανα 10ρικακι λεω γω? :P )

Δημοσ.
Δεν θα παρεις αλλο ενα ζευγαρι γιατι πολυ απλα δε θα εχεις triple channel enabled. (δεν υπαρχει dual channel στους i7).

Δωσε και τιποτα για ψυξη κι ασε τα υπερτουμπανα μητρικες :P (δε μας χαριζεις κι εμας κανα 10ρικακι λεω γω? :P )

Ασ'τα ψόφια.Μου έχεις πεί σε τι φτωχογειτονιά μένεις!:P

Αν έχει τα $$$ ας τα δώσει,αρκεί να κάνει καλή αγορά...άκου 529 ευρώ για τον 9650,που του ρίχνω στ' αυτιά με ένα mini o/c

Δημοσ.

Κάτσε γιατί σε έχασα..

Πόσες μνήμες πρέπει να έχει επάνω αυτή η μητρική;

Δημοσ.
3 ή 6 για triple channel.

Δεν ισχυει αυτο που ηξερες για dual channel (2 ή 4).

Ε, οπότε τι είπα λάθος; Να πάρω άλλες 2 για να χρησιμοποιήσω σε πρώτη φάση τη μια. (+2 που έχω 3)
Δημοσ.

παιζουν μια χαρα οι dual channel ram με τους i7 αλλα δεν αξιζει τζαμπα το i7 pc θα του κοψει τα φτερα οποτε triple εκτος αν βαλεις τις dual μεχρι να μαζεψεις λεφτα για triple kits:-D
  • Moderators
Δημοσ.

Αυτο δεν ειναι λιγο βλακωδες ομως ? :P

Οσο για το dch @ i7, δε το ηξερα. Νομιζα καν δεν υπηρχε...

Δημοσ.

ΦΙΛΕ ΟΧΙ1!!!!!ΛΥΠΗΣΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ!!!ΟΧΙ ΤΗΝ STRIKER II EXTREME...αυτην πηρα στην αρχη..και μετα απο λιγο o.c. καηκε..και εχει γινει σε πολλουσ αυτο αν ψαξεις..επισης ειναι πολυ προβληματικη και δεν κανεις τοσο καλο o.c.παρε asus rampage extreme..απλαη καλυτερη mobo για C2Q..παντως μπορεις να πας και σε i7...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...