Προς το περιεχόμενο

4850 "νερα" σε games εν κινηση

gaspazet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Προσφατα εγκαταστησα τα ultimate χ64 με τους 8.12 drivers.....σε 2 παιχνιδια που εχω παιξει μεχρι στιγμης(linage2,sinking island) καθως και σε καποια σελιδα οπου ειχε πολλες μαυρες οριζοντιες γραμμες(http://www.in.gr) παρατηρω οτι κατα την κινηση -πανω,κατω στην σελιδα - δημιουργουντε κατι σαν "νερα"/αναδιπλωσεις στα games και κατι παρομοιο στην σελιδα....δοκιμασα να πειραξω το CCC tης ΑΤΙ αλλα τπτ...

Αναλυση 1920χ1200 32 bit!

Αυτο ισχυει μονο στην κινηση....οχι σε εισαγωγικα video....στο gaming!Eiναι νορμαλ η πρεπει να κοιταξω για drivers η αλλες ρυθμησεις?

Ευχαρηστω πολυ

Δημοσ.
Μια φωτο απο το τι εννοεις θα διαφωτιζε...

37015751kg7.th.jpg

Στις εικονες που τραβηξα δεν φαινεται αυτο που βλεπω εγω ζωντανα , εν κινησει....αλλα ανεβασα μια για να εξηγησω!Σε αυτη την εικονα αρχιζει και κανει zoom in ......πανω λοιπον σε αυτην την κινηση τα δυο εικονιδια που βλεπουμε και μονον αυτα,ειναι σαν να τα περναει μια γραμμη λεπτη...σαν νερο...μονο στην κινηση....την οποια οσο κιαν προσπαθησα και στα δυο game den μπορεσα να την απεικονισω!Δεν ξερω και καλα τους τεχνικους ορους για να μπορεσω να γινω πιο ακριβης...αλλα νομιζω πως καταλαβατε πανω - κατω τι εννοω.Ισως να ειναι καποια ρυθμιση,ισως drivers....ισως να ειναι και το λογικο αυτο που συμβαινει,απλα επειδη πριν παρω αυτο το pc ειχα 7ετιας...γιαυτο και οι τοσες αποριες.

Ευχαριστω και παλι για τον χρονο και της απαντησεις σας :)

Υ.Γ Μολις ετρεξα και το 3dmark06 εβγαλε score κοντα στα χρ (12920χ64 - 13150χρ) αλλα μου εκανε καποια κολληματα τα οποια δεν τα εκανε στα χρ ...αυτο πιθανον να ειναι θεμα λειτουργικου...

Δημοσ.

Ενεργοποίησα το Vsync αλλά τίποτα δεν άλλαξε, drivers έχω τους τελευταίους από το επίσημο site για X64 Vista.

Αυτο που με παραξενευει ειναι οτι δεν μπορο να το βγαλω σε screen shot......

Δημοσ.

Δεν εχω αλλη οθονη να το δοκιμασω.....αλλα γιατι το κανει μονο εν κινησει και ορισμενες φορες......δλδ σε συγκεκριμενα πραγματα οπως στη παραπανω εικονα που ανεφερα?Αλλο ενα παραδειγμα ειναι στο 3DMARK06 στο πρωτο test προς το τελος που δειχνει απο κοντα-μπροστα τον τυπα με την θωρακιση να "γαζωνει"με το πολυβολο εκει παλι το κανει....Πεζει σε μερικα σημεια να "φαινεται" ετσι...?Οι γραμμες-"νερα" αυτα, εχοyν το χρωμα του εκαστοτε backround.

H οθονη ειναι η SmT240HD 1920x1200@60 32bit

• Moderators
Δημοσ.

Οχι εκει που γαζωνει ειναι κλασικο προβλημα vsync και αδυναμιας παρα πολυ γρηγορης εναλλαγης χρωματων που εχουν οι LCD (το λεγομενο Response time).

;)

Δημοσ.
Οχι εκει που γαζωνει ειναι κλασικο προβλημα vsync και αδυναμιας παρα πολυ γρηγορης εναλλαγης χρωματων που εχουν οι LCD (το λεγομενο Response time).

;)

Πολυ χαιρομαι που εγινα κατανοητος και δεν υπαρχει προβλημα:) Ναι αυτο ακριβως εννοουσα και στα υπολοιπα games,το "διπλωμα" που δημιουργειται σε μερικες εικονες ή σε καποιο μερος τους,οταν βρισκονται σε κινηση....οπως ακριβως εξηγησα και στην παραπανω εικονα που ποσταρα!!CRT ειχα μεχρι τωρα.....

Σε ευχαριστω παρα πολυ και εσενα και ολους τους υπολοιπους για την βοηθεια σας!!

• Moderators
Δημοσ.

E πεστο οτι ειχες CRT.

Ψαχνομαι κι εγω για νερα και διπλωματα...!

Ειδικα σε κατι μενου παιχνιδιων ή πολυ γρηγορες εναλλαγες σκηνων ή ακομα και οταν παιζεις καποιο rally game μπορεις να δεις τα 'σπασιματα' αυτα.

Π.χ. την ωρα που παιζεις καποιο δεντρο στο πλάι να πηγαινει το μισο πιο μπροστα απο το υπολοιπο μισο.

Αυτο βελτιωνεται με την επιλογη Vsync που υπαρχει στα περισσοτερα παιχνιδια.

Δημοσ.
E πεστο οτι ειχες CRT.

Ψαχνομαι κι εγω για νερα και διπλωματα...!

Ειδικα σε κατι μενου παιχνιδιων ή πολυ γρηγορες εναλλαγες σκηνων ή ακομα και οταν παιζεις καποιο rally game μπορεις να δεις τα 'σπασιματα' αυτα.

Π.χ. την ωρα που παιζεις καποιο δεντρο στο πλάι να πηγαινει το μισο πιο μπροστα απο το υπολοιπο μισο.

Αυτο βελτιωνεται με την επιλογη Vsync που υπαρχει στα περισσοτερα παιχνιδια.

Ναι CRT ειχα.......απλα με παρεξενεψε που το εκανε παντου,οπως σε γρηγορο scroll down μιας ιστιοσελιδας ή σε αλλα 3D games με 3D environment oπως το The spore κτλπ ειναι αυτα τα σπασιματα που λες κυριως στο 3D περιβαλλον σαν μια γραμμη απο νερο(διαφανο) να περναει την οθονη :o:o

Eβαλα το Vsync στο RA3 και το προβλημα ειναι πολυ μικροτερο....βεβαια δεν ειναι ιδιας κατηγοριας με τα υπολοιπα!

Ευχαριστω και παλι:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...