kabamaru21 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 αν κρατησουν το ιδιο μετρο μεχρι το καλοκαιρι (που λήγουν όλων οι συνδρομές).. θα εξαφανιστουν απο το internet σαν κλειδωμενο topic. Οσοι λενε για υλικο και τετοια, σιγα, 1 μηνα δωσε στο ιντερνετ και θα ανεβουν ολλα στο megaupload κλπ.
XPHSTOS_ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 kabamaru21 Από το στόμα σου και στων uploaders το αυτί!
jimarass Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Εμένα έλειξε σήμερα η τρίμηνη. Να πάω megaupload λέτε???
Fronimitis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Εμένα έλειξε σήμερα η τρίμηνη. Να πάω megaupload λέτε??? Αν βρίσκεις τα αρχεία που θες να κατεβάσεις ναι.Ήδη πολλοί uploaders έχουν φύγει απο το rapidshare και ανεβάζουν σε άλλους.
schumifer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δηλ.αν πάρουμε ένα τρίμηνο και ένα 100άρικο trafficshare δεν είμαστε καλυμένοι? Πάει νομίζω το μέγιστο στα 10 γίγα κατέβασμα την ημέρα... Επιπρόσθετα αν κάποιο στηρίζει ένα site και θέλει κάποια ογκώδη αρχεία να τα ξεφορτωθεί από το σέρβερ που τον φιλοξενεί , με το trafficshare μπορεί να τα σπρώξει στο rapid. Να σας πω την αλήθεια, πιο πολύ με απασχολεί η αστάθεια που δείχνει το rapidshare μιας και σίγουρα έχει βγάλει τρελά χρήματα. Αν αυτό δείχνει να κλυδωνίζεται από τα σημεία των καιρών, τότε μάλλον δεν υπάρχουν και πολλές σταθερές αξίες στον πλανήτη μας
antreaslam Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 δυστυχώς έχω για 10 μήνες ακόμα να τρώω στη μαπα το ράπιντ με 2,66 την ημέρα... Αν δεν το αλλάξουν μετά....τον πούλο!
mindtrapper Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Cryptload παιδιά. Το Rapid πιάνει 220KB/s το βράδυ και τα Megaupload/ Netload πιάνουν 200-300 ΚΒ/s όλη μέρα. Σε συνδυασμό με ένα premium σε κάποιο από τα 3 είναι όλα καλά.
talisman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Cryptload παιδιά. Το Rapid πιάνει 220KB/s το βράδυ και τα Megaupload/ Netload πιάνουν 200-300 ΚΒ/s όλη μέρα. Σε συνδυασμό με ένα premium σε κάποιο από τα 3 είναι όλα καλά. Γνωστος μου εχθες το βραδυ με jdownloader free netload επιανε 1000kb/s σε 24σαρα γραμμη
gagtzer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Ωραίο φαίνεται το JDownloader θα το δοκιμάσω.
GIANNISPATRA Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Και πάλι τα ίδια γίνονται αφήνεις πάλι το pc ανοιχτό το βράδυ. γιατί θα κατεβάζει με 100 το πολύ την ημέρα . Αλλά είναι μία λύση μέχρι να ταρακουνηθεί λιγάκι ..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Απόψε έγινα premium σε NetLoad και Megaupload. Από NetLoad που κατεβάζω τώρα με το jdownloader και τον browser,δε μπορώ να πω, πως με τρελαίνει η ταχύτητα..
andrip Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 ως χρήστης netload εδώ και 3 μήνες είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, ταχύτητες ίδιες με rapid κοντά στα 2mb το δευτερόλεπτο, όπως και στο rapid όμως όχι σε ένα αρχείο όλη η ταχύτητα αλλά σε πολλαπλά
sotiris83 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Κακά τα ψέμματα αλλά το Rapidshare το έχουν σκοτώσει με τις αλλαγές! Υποτίθεται ότι πληρώνεις για να κατεβάζεις μόνο 2.66GB την ημέρα? Πιστεύω ότι χρειάζεται ένα μποικοτάζ για να σταματήσουν να κοροιδεύουν τον κόσμο! Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι εναλλακτικοί του rapidshare όπως το netload.in, megaupload, easy-share κτλ. Δείτε τις διαφορές του easy-share με το rapidshare και γιατί είναι καλύτερο από το rapidshare! http://www.webupon.com/File-Sharing/Rapidshare-Vs-Easy-Share.485077 Εσείς ποιο file-hosting-site χρησιμοποιείτε?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 mediafire και σε αφήνει να κατεβάσεις και παράλληλα χωρίς να έχεις premium λογαριασμό... γενικά καλές ταχύτητες...απλώς τα λινκς ειναι λιγο πιο δυσκολο να τα βρεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.