elteo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Γρήγορος είναι και μάλιστα πολυ περισσότερο απο οποιονδήποτε άλλο browser. Έχει όμως κάποια κολλήματα που θέλουν δουλειά. Εγώ πάντως τον χρησιμοποιώ και έχω σβήσει τον firefox. Το μόνο plugin που χρησιμοποιούσα ήταν το Speeddial το οποίο ο chrome το έχει κάπως παραλλαγμένο από default. τέσπα είπαμε θέλει δουλειά ακόμα... και μόνο το adblock που έχει ο firefox φτάνει για να κρατήσει πολύ κόσμο, δεν συζητάω για άλλα plugins γιατί θα χαθεί η μπάλα.
Vice Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 και μόνο το adblock που έχει ο firefox φτάνει για να κρατήσει πολύ κόσμο, δεν συζητάω για άλλα plugins γιατί θα χαθεί η μπάλα. αμα σου πω οτι o chrome εχει πιο αποτελεσματικό popup block τι θα μου πεις; δοκιμασα να μπώ σε γνωστό warezαδικο με τον chrome και εκει που με τον firefox μου έβγαζε κανα 2 (απο τα 10 που σου πετάνε) με τον chrome δεν βγάζει κανένα. γενικώς δυσκολεύομαι να θυμηθώ Popup απο τότε που έβαλα chrome...
elteo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 αμα σου πω οτι o chrome εχει πιο αποτελεσματικό popup block τι θα μου πεις; δοκιμασα να μπώ σε γνωστό warezαδικο με τον chrome και εκει που με τον firefox μου έβγαζε κανα 2 (απο τα 10 που σου πετάνε) με τον chrome δεν βγάζει κανένα. γενικώς δυσκολεύομαι να θυμηθώ Popup απο τότε που έβαλα chrome... τι με νοιάζει το popup....για τα ads μιλάω...δηλ μπανεράκια, φλασάκια και διαφορες τέτοιες λαλακίες
revvok Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 ad-blocking φυσικά μπορείς να έχεις και στον chrome και στον opera..λέγεται ad sweep...αχ αυτά τα σπουδαία add-ons του ff που δεν τα βρίσκεις πουθενά αλλού τελοσπάντων, θεωρώ τον chrome στα win πολύ μέτριο browser και θα παραμείνει πολύ μέτριος και για linux..το πολύ-πολύ να καταφέρει να ξεπεράσει την αθλιότητα του ff
jtsc21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 ο firefox ειναι ψιλοχαλια ειδικα στο ubuntu 64-bit δεν την παλευει... για αυτο opera ftw!!! για να δουμε τι θα λεει και ο chrome...αν και στα windows που τον ειδα εκτος απο την ταχυτητα, γενικα δεν με ενθουσιασε..
ata1983 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Ο Opera εμένα σε ubuntu 64-bit είναι αρκετά buggy. Κρίμα και μόνο αυτόν χρησιμοποιούσα. Αναγκαστικά έχω τον firefox, αλλά δεν τον πάω με τίποτα. Αργός και σταθερός. Ο Chrome θα είναι μια πολύ καλή εναλλακτική επιλογή, στα windows είχα δοκιμάσει την beta έκδοση και ήταν πολύ γρήγορος. Απλά σε windows δούλευε μια χαρά και ο Opera και δεν τον είχα ανάγκη
jtsc21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Ο Opera εμένα σε ubuntu 64-bit είναι αρκετά buggy. Κρίμα και μόνο αυτόν χρησιμοποιούσα. Αναγκαστικά έχω τον firefox, αλλά δεν τον πάω με τίποτα. Αργός και σταθερός. Ο Chrome θα είναι μια πολύ καλή εναλλακτική επιλογή, στα windows είχα δοκιμάσει την beta έκδοση και ήταν πολύ γρήγορος. Απλά σε windows δούλευε μια χαρά και ο Opera και δεν τον είχα ανάγκη εμενα παντως σε ubuntu 9.0.4 64-bit ο opera δεν εχει βγαλει κανενα προβλημα προς στιγμην... οσο για τον firefox, οντως δεν πολυπαλευεται
nikoscheng Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 αρχικα το μονο μερος που ειδα να θαβουν τον φφ. προτιμω παντου opera.
ata1983 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 εμενα παντως σε ubuntu 9.0.4 64-bit ο opera δεν εχει βγαλει κανενα προβλημα προς στιγμην... οσο για τον firefox, οντως δεν πολυπαλευεται Ποια έκδοση έχεις? Εμένα με έχει τρελλάνει > Version information Version 9.64 Build 2480 Platform Linux System x86_64, 2.6.28-11-generic Qt library 3.3.8b Java Java Runtime Environment installed Browser identification Opera/9.64 (X11; Linux x86_64; U; en) Presto/2.1.1
jtsc21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 εχουμε την ιδια εκδοση opera(τελευταια) αλλα εγω εχω τον 2.6.28-13 δεν μουχει βγαλει κανενα prob μεχρι τωρα
revvok Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Ποια έκδοση έχεις? Εμένα με έχει τρελλάνει βάλε 10beta
nikoscheng Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 κι εγώ αυτόν έχω. ποιά γραμματοσειρά χρησιμοποιείται;
ata1983 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 βάλε 10beta Έκανα πάλι μια εγκατάσταση και φαίνεται να είναι οκ. Τι λέει η 10? Είναι σταθερή? edit: Δοκίμασα την 10beta2 και φυσάει. Πολύ γρηγορη και σε μερικές σελίδες που με όλες τις προηγούμενες εκδόσεις έδειχνε με λάθη τώρα είναι όλα οκ. Ευχαριστώ φίλε μου. Το καλό είναι ότι για να κατεβάσω τον opera 10 πήγα μέσω firefox, ο opera 9.64 άνοιγε το link σαν κείμενο! κι εγώ αυτόν έχω. ποιά γραμματοσειρά χρησιμοποιείται; Εγκατέστησε τα mssfonts και truetype κτλ και θα διορθωθεί αυτό που βλέπεις. Τώρα απλά δεν βρίσκει τα fonts που έχει επιλέξει ο προγραμματιστής για τη σελίδα του και σου βάζει ότι να'ναι. Γενικά στα ubuntu αν φτιάξεις τα fonts είσαι αρχηγός ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:52 ----------
nikoscheng Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 που να τις βρω τις γραμματοσειρες και πως να τις εγκαταστησω; σορρυ για το οφφτοπικ.
ata1983 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Έχεις pm, για να μην ξεφεύγουμε και από το topic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα