xolloth Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Ήταν δεδομένο ότι η Google δε θα άφηνε παραπονεμένους τους χρήστες των διανομών Linux και του Mac OS X. Η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα την πρόοδο των εργασιών για την ενσωμάτωση του νέου browser στις δύο πλατφόρμες, η οποία θα πρέπει να αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ειδικότερα, ο product manager του Chrome Brian Rakowski δήλωσε πρόσφατα ότι οι εκδόσεις για Linux και OS X βρίσκονται στο ίδιο, περίπου, στάδιο ανάπτυξης. Σύμφωνα με τις έως τώρα προβλέψεις, αμφότερες οι εκδόσεις θα είναι έτοιμες και θα διατεθούν στο κοινό μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2009, δίχως ωστόσο να γνωρίζουμε πότε ακριβώς.Εν τω μεταξύ, η Google ετοιμάζει μια νέα έκδοση για την πλατφόρμα των Windows, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν τις πρώτες εκδόσεις για Linux και OS X. Παρά την αναγνωρισιμότητα του ονόματος Google, ο Chrome πασχίζει ακόμη να αποσπάσει ικανό μερίδιο αγοράς από τους Internet Explorer και Firefox. Θα χρειαστούν πολλές προσπάθειες από το διαδικτυακό κολοσσό, τόσο σε τεχνικό επίπεδο, όσο και στο marketing, προκειμένου ο browser να εισέλθει δυναμικά στην αγορά. Πηγή: e-pcmag.gr Πηγή: tcmagazine.com
dimitris2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 η μεταφραση εγινε απο το pc magazine, καλο ειναι να αναφερεται σε παρακαλω
SpyrosR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Επιτέλους! Μπας κι απαλαγούμε απ' τον σιχαμερό Firefox. Λογικά, φαντάζομαι θα 'ναι native Cocoa και GTK+, έτσι; Όχι τίποτε μουφιές όπως το OO.org;
Droidlock Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Ελπιζω να βγει και για 64 bit λειτουργικο συστημα linux για να "στειλω" τον firefox.
nske Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Είναι Open Source, άρα δε χρειάζεται να βγάλει binaries η Google, και, αφού γίνει port, είναι εξαιρετικά απίθανο να κάνει compile για i686 αλλά να μην κάνει για χ86-64. => Κατά 99% θα τον δεις στο repository της διανομής σου ταυτόχρονα για i686 και x86-64
samplist Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Μία ερώτηση για τον chrome αν και λίγο offtopic. Όταν τον εγκατέστησα τη πρώτη φορά (όταν είχε πρωτοβγεί) είχε βάλει μέσα και μια άλλη εφαρμογή του google νομίζω installer updater κάτι τέτοιο, υπάρχει ακόμα αυτό?. Τα "προβλήματα" με το "φακέλωμα" που είχαν ακουστεί τότε ξεπεράστηκαν? Δε θέλω για ένα browser να τρέχουν κι άλλα process ή να εγκαθίστανται κι άλλα προγράμματα στον Η/Υ μου...
mourlos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 υπαρχει ακομα το google updater τωρα τι ακριβως κανει ενας θεος ξερει....
michael92 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Οπότε πάει ο μύθος ότι το linux δεν έχει spyware
gdp77 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δυστυχώς δεν μπορούμε να έχουμε εναλλακτική για τον firefox, αν δεν "φορτσάρει" η google και στο θέμα των addons. O firefox με ταλαιπωρεί με το performance bug , αλλά είμαι εξαρτημένος από τα add-ons του.
21century Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Οπότε λογικά θα αυξηθεί και το ποσσοτό χρήσης απο αρκετό κόσμο, νομίζω ότι αρχίζει και μπαίνει δυναμικά πλέον στο παχινίδι...
elteo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Eπειδή θα μπει στο λινουξ; Δεν νομίζω ...θα αυξηθεί μόνο εάν γίνει καλύτερο του Firefox. Οπως είναι ... υπολείπεται.
astrofos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Είναι καλύτερος από τον Firefox, ειδικότερα στην ταχύτητα και την απλότητα στη χρήση. Μάλιστα η Linux έκδοση του Firefox 3 έχει ακόμα τραγικά bugs. Προσωπικά, μόλις βγεί για linux και αποκτήσει ένα plugin αντίστοιχο του Firebug τον έχω πετάξει τον Firefox. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2009 από astrofos
Vice Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Γρήγορος είναι και μάλιστα πολυ περισσότερο απο οποιονδήποτε άλλο browser. Έχει όμως κάποια κολλήματα που θέλουν δουλειά. Εγώ πάντως τον χρησιμοποιώ και έχω σβήσει τον firefox. Το μόνο plugin που χρησιμοποιούσα ήταν το Speeddial το οποίο ο chrome το έχει κάπως παραλλαγμένο από default. τέσπα είπαμε θέλει δουλειά ακόμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα