Nikosgiann Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Χαιρετω... θελω να κανω μια αγορα φορητου γυρω στα 450 ευρω.. το χω ψαξει ψιλοαρκετα,αλλα εμπειρια σε φορητους =0 θελω καλο επεξεργαστη κ σχετικα καλη gpu.. δεν απιτω κατι σουπερ σε αυτα τα λεφτα..εννοειται αυτο.. καλη καρτα εννοω σε σχεση με μια onboard 4500mhd so.. εχω καταληξει στον:YOU.GR-539E(αυτο το Link για χαρακτηριστικα) απο εδω:MGMANAGER.GR-453 κατα ποσο ειναι καλο το μηχανημα?εχει κανεις κατα νου καποιο καλυτερο?? και κατι αλλο...Το καταστημα αυτο ειναι αξιοπιστο?(τιθετε κανενα θεμα εγγυησης?)
nikosdet Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Για το κατάστημα που είπες δεν το ξέρω καθόλου για να πω κάτι, εγγύηση όμως -λογικά- θα έχεις από την ίδια την ΗΡ (δλδ την εταιρεία που την αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα). Χωρίς να είμαι ειδικός, το συγκεκριμένο μηχάνημα δε θα το έπαιρνα γιατί αφενός έχει μόνο 1 χρόνο εγγύησης, 1GB Ram κι αφετέρου σε laptop θα προτιμούσα intel επεξεργαστή παρά AMD (άλλοι όμως θα ξέρουν καλύτερα να σου πουν για το συγκεκριμένο θέμα). Εγώ είχα πάρει τον Αύγουστο σε προσφορά του you.gr έναν Toshiba με 500Ε (από 770Ε), 3 χρόνια εγγύηση και 2GB Ram. Θα σου έλεγα να δεις για κανέναν lenovo (της ΙΒΜ) από κανένα http://www.infopcstore.gr
arkas2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 η καρτα που εχει το λαπτοπ που λες μην φανταστεις οτι κανει παπαδες...ειναι απλα 1 κλικ πιο πανω απο ιντελ 4500.για την ακριβεια στο 3dmarks06 εχει 1446 βαθμους σε σχεση με 1100 που εχει η καρτα της ιντελ.οσο για τον επεξεργαστη δεν υπαρχει προβλημα που ειναι ΑΜD μια χαρα ειναιαπλα με το συστημα που διαλεξες θυσιαζεις σε επεξεργαστικη ισχυ για να εχεις αυτονομη καρτα γραφικων.σιγουρα στα λεφτα που δινεις αν προτιμισεις ενα λαπτοπ με ιντελ καρτα γραφικων θα εχει πολυ καλυτερο επεξεργαστη.ο επεξεργαστης που εχει το μηχανιμα αυτο ειναι περιπου σε επιδοσεις οποως ενας core2duo στα 1,6GHz θα μου πεις οτι εχει 2ghz core speed αλλα δεν μετραει μονο αυτο.οσο για τα καταστηματα ειναι μια χαρα
Nikosgiann Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 συμφωνω... ειπα οτι δεν περιμενω κατι τρελο απο την καρτα..εχω κοιταξει και τα benches τοσο σε gpu και cpu σε αυτα τα χρηματα,σε c2d βρισκεις εκει 1,6-1,7 ghz αλλιως πας σε dual core στα 2 αν ντε κ καλα θες intel.. απο cashe k cpu fsb,στα μοντελα που εχω στο νου ειναι περιπου τα ιδια.. εγω ρωταω αν εχει καποιος κατι καλυτερο κατα νου
MAFIA Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 εγω παλι ειμαι καμμενος απο τα h.p ... σε λαπτοπ ουτε να τα βλεπω δεν θελω.
nikosdet Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Εγώ, όπως είπα και πριν, θα πρότεινα το Lenovo 3000 N500 NS75HGM που έχει 450Ε από το μαγαζί που σου ανέφερα προηγουμένως. Μάλλον όμως δεν καλύπτει την κάρτα γραφικών που θες, ε;
Nikosgiann Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 το ειχα τσεκαρει αυτο που μου λες... η καρτα ειναι καπως... στα αλλα χαρακτηριστικα ειναι οκ.. προτιμω το hp
arkas2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Yπαρχει και αυτο>>http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=12250&catid=82
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.