Προς το περιεχόμενο

Εισαγωγη εικονας για Φόντο στο Publisher

crisselectro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιω το publisher και προσπαθω να κανω εισαγωγη μια εικονα ως φοντο.

Το προβλημα καθως εισαγω την εικονα ειναι οτι δεν παραμενει σε ολο το πλανο ως κανονικη εικονα φοντου αλλα ειναι σαν να εχω εισαγει την ιδια εικονα πολλες φορες , δεν μπορω να καταλαβω τι πρεπει να κανω για να εμφανιζεται μια εικονα και οχι πολλες εικονες.

Ενω οι εικονες που εχει το ιδιο το publisher για να τις χρησιμοποιεις ως φοντο δεν χωριζονται σε πολλες εικονες .....εισαγεται κανονικα ως μια εικονα φοντου.

Μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να κανω;

Δημοσ.

προφανως χρησιμοποιεις εικονα που ειναι μικροτερη απο το μεγεθος της σελιδας και στην δειχνει σε παραθεση. πρεπει να μεγαλωσεις την εικονα με καποιο προγραμμα. για να μην χαλαει αρκετα σε ποιοτητα εγω χρησιμοποιω το irfanview http://www.irfanview.net/

Δημοσ.

Αυτο πιστευω και γω οτι ειναι , αλλα δεν ηξερα τι πρεπει να κανω .....θα δοκιμασω το προγραμμα που μου λες και θα σου πω τι εγινε........

.....................

Τελικα καταφερα να αλαξω το μεγεθος της εικονας με το Office Picture Manager ......δεν εχει σημασια με ποιο προγραμμα το εκανα , σημασια εχει οτι ηταν αυτο που μου ειπες , οτι η εικονα ηταν μικροτερη σε σχεση με το μεγεθος της σελιδας.

Σ'ευχαριστω παντος για την αμεση ανταποκριση σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...