Προς το περιεχόμενο

Thomson TG585 V7

PaokToTheBone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου στειλαν το παραπανω router με την συνδεση που εκανα (connex 24 mbps).Εχω ακουσει οτι ειναι speedtouch...Το 8εμα ειναι οτι δν ξερω να το ρυ8μισω και ετσι το εκανα με το cd και τις οδηγιες που ειχε απο το πακετο connex...Αλλα κλειδωνε στα 8mbps γιατι εβλεπε την γραμμη σαν dsl1 οπως μου ειπαν και στο 121 οι τεχνικοι...Μετα το εκανα set up μεσα απο το web interface και εκανα καποιες ρυ8μισεις που διαβασα σε ενα how to guide στο adslgr.com και τωρα κλειδωνει στα 15mbps...Δεν ξερω που να δω ακριβως την εκδοση του firmware και αν χρειαζεται να το αναβα8μισω.Με το wag200g που ειχα πολλες φορες κλειδωνα και στα 17-18mbps αλλα ειχα συχνες αποσυνδεσεις...Μπορω να πιασω αυτην την ταχυτητα με αυτο το router?Με αυτο το router εχω πολυ καλο margin αρα δεν εχω και αποσυνδεσεις...

Πηρα και στο 1242 τηλεφωνο που εινια η τεχνικη υποστηριξη του οτε και το προσωπικο ηταν ανιδεο(μιλαω πολυ ευγενικα για το προσωπικο)....Το κορυφαιο που ακουσα ειναι να δω κατω απο το router οτι γραφει οτι ειναι adsl2+ το router και οτι δν εχω προβλημα...Και οταν ειπα οτι ηξερα οτι ειναι adsl2+ αλλα κλειδωνω στα 8 μου ειπαν να δοκιμαζω να το κανω restart μεχρι να πιασει την ταχυτητα που 8ελω...Εκει καταλαβα οτι δεν μπορω να εμπιστευτω κανεναν εκει...Φανταζεστε να το κανα καμια 100αρια resets και στο τελος να κλειδωνα στα 100mbps αν οντως ηταν αλη8εια αυτο π ελεγε?

Δημοσ.

Κατέβασε από το adslgr το τελευταίο firmware. Τα speedtouch είναι αστέρια. Μέχρι και η forthnet τα δίνει τώρα στους πελάτες της.

Δημοσ.

ναι πηγα στο adslgr αλλα εδινε ενα firmware που νομιζω εινια πιο παλιο απο αυτο π εχω installed...Δεν μπορω να καταλαβω που γραφει στο web interface ποιο ακριβως firmware ειναι installed...

Δημοσ.

οταν μπεις 192.168.1.254 σου λεει πανω το firmware αμα θυμαμε σωστα.απο εκει και περα το linksys πραγματι κουμπωνει λιγο πιο ψηλα ειδικα με το 1.01.08 αλλα αυτο δεν σημαινει κατι.και αλλο firmware να περασεις δεν σημενει οτι θα πιασεις τα 17.απο εκει και περα θα μπορουσες να ριξεις το noise margin αμα συνεργαζεται με το gmt dmt δεν θυμαμε τωρα πως το λενε(κολλησα) για να πεξει πιο γρηγορα αλλα ισως λιγο πιο ασταθες.δες για firmware αν υπαρχει αλλα μην ριξεις αλλο το noise margin.και τα 15 μια χαρα ειναι.και πραγματι ειναι παρα πολυ καλο και σταθερο ρουτερ απλα πραγματι καμια φορα κλειδωνει πιο αργα απο ενα linksys .απλα σε κωλογραμμες ειναι κορυφη και οταν καποιος εχει disconects tote παλι το speedtouch ειναι οτι καλυτερο.συγχρονιζει σε γραμμη φιλου που ξερω που εκει δεν συγχρονιζει το Linksys>επισης σε παραξενη γραμμη το linksys κουμπωνε 700 kbits ενω το speedtouch 1,7.einai jet για παραξενες γραμμες.

Δημοσ.

σημασια δεν εχει το να κλειδωνει στον θεο αλλα να κραταει την γραμμη σταθερη.και σε αυτο το θεμα το 585 ειναι ισως το καλυτερο ρουτερ.

Δημοσ.
σημασια δεν εχει το να κλειδωνει στον θεο αλλα να κραταει την γραμμη σταθερη.και σε αυτο το θεμα το 585 ειναι ισως το καλυτερο ρουτερ.

ειναι το καλυτερο

Δημοσ.

8.2.2.5 ειναι η πιο φρεσκια βερσιον.αν την κατεβασεις απο το νετ και την περασεις φευγει το λογκο του οτε,αλλα χανεις και την δυνατοτητα για ιπ τβι(κερδιζεις ομως μια θυρα για 1 πισι παραπανω)το μενου ειναι λιγο πιο αργο σε αυτη την εκδοση.

7.4.3.2 λενε οτι ειναι η πιο σταθερη και εχει και το πλεονεκτημα οτι ανοιγοκλενεις το ασυρματο απο το κουμπι μπροστα,στις επομενες εκδοσεις το αλλαξανε και ελενχει την προσβαση μονο.

εγω μολις το πηρα του εβαλα την 8.2.2.5 και δεν εχει κανει ποτε αποσυνδεση σε 2 μηνες χρηση.

-----Προστέθηκε 14/1/2009 στις 12 : 29 : 34-----

ειναι το καλυτερο

αν δεν ειχε τοσο παιδικο και δυσχρηστο μενου καλο θα ηταν...

αλωστε τσαμπα ειναι

Δημοσ.

το μενου πραγματι ειναι πολυ παραξενο και λιγο δυσκολο και με μερικες βλακειες που θα τα ελεγα λιγο bug.εχει τεραστιο telnet αλλα πολα θελουν ολοκληρη ιστορια.

Δημοσ.

Software Release: 8.2.1.5

Αυτο προφανως δηλωνει την εκδοση του firmware...Πραγματικα ειναι πολυ στα8ερο αλλα εχω το εξης παραξενο προβλημα...Εκει που κλειδωνει στα 15,5(κατι)mbps μπορει να πεσει στα 8.092 mbps...To margin ειναι στα8ερο στα 12-14...Μεχρι εδω καλα...Οταν ηδα το 8mbps αγχω8ηκα και εκανα ξανα το setup και ξαναπιασε 14mbps...Mετα ξανα 8mbps...ξανα setup και να μαστε παλι στα 15,5(κατι)...Tα εχω δει ολα με το ιντερνετ...Στο παλιο μου σπιτι ειχα αποσυνδεσεις οταν ανοιγα το καλοριφερ....Εδω εχω τρελα8ει να κλειδωνω σε random ταχυτητες....

Ξεχασα να αναφερω οτι δεν μπορεσα να κανω port forward...Ακολου8ησα τις οδηγιες στο portforward.com αλλα δεν κατεφερα να δημιουργισω κανονα για το bitcomet και το warcraft...Mονο στο Mac εδωσα πληρη ελεγχο...

Δημοσ.

ε όχι και σταθερό το 585 .... όλη την ώρα disconnect... δεν ξέρω εάν φταίει το 7.4.2.7 firmware που έχει ή η γραμμή..αλλά σταθερό δεν είναι!

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
ε όχι και σταθερό το 585 .... όλη την ώρα disconnect... δεν ξέρω εάν φταίει το 7.4.2.7 firmware που έχει ή η γραμμή..αλλά σταθερό δεν είναι!

Έχω και εγώ αυτο το router με αυτο το firware και ενω στην αρχη ηταν αψογο τωρα μου κανει disconnect, το παραξενο ειναι οτι το κανει μονο τα βραδυα αναμεσα στισ 10-12 λετε να φταιει ο παροχος παντως την υπολοιπη μερα ειναι μια χαρα.... :rolleyes:

Δημοσ.
Έχω και εγώ αυτο το router με αυτο το firware και ενω στην αρχη ηταν αψογο τωρα μου κανει disconnect, το παραξενο ειναι οτι το κανει μονο τα βραδυα αναμεσα στισ 10-12 λετε να φταιει ο παροχος παντως την υπολοιπη μερα ειναι μια χαρα.... :rolleyes:

λες ο παροχος να μην ξερει τι νακανει και 10 με 12 να στο ριχνει.δεν αντεχω να τοβλεπω αυτο.και αμα δεν κραταει το speedtouch σταθερη τη γραμμη φανταζομε με αλλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...