KOSTAS@ant Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Εβαλα το πακετο της Vivodi το οποιο απαιτει να περνανε ολες οι γραμμες-τηλεφωνο και Ιντερνετ-απο το ρουτερ.Το ρουτερ το εχω στο δωματιο μου-οπου ειναι κι ο υπολογιστης μου- γιατι δε θελω να το δουλευω το ιντερνετ ασυρματα,κι αρα ατυοματως το δωματιο μου εχει γινει κομβος για ολα τα τηλεφωνα.Ακουσα πως υπαρχουν συσκευες φορητων τηλεφωνων που εχουν μια βαση κι ενα ακουστικο-μικροφωνο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ,δηλαδη αυτο το μερος που χρησιμοποιεις για να μιλας εχει αυτονομια ενεργειας και δεν φορτιζεται απο τη βαση. Υπαρχει κατι τετοιο? Που μπορω να βρω? Ευχαριστω πολυ
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξερω αν καταλαβα τι θελεις αλλα πως μπορει να γινει χωρις φορτιση να δουλευει κατι ??? Χωρις τηλεφωνικη προια για σημα γινεται μια χαρα παντως. Κι εγω με netone επειδη και η σταθερη τηλεφωνια περναει απο το router εχω συνδεσει στο router ενα ασυρματο και στο υπνοδωματιο εχω ενα αλλο ιδιο που ειναι συγχρονισμενο με το πρωτο και δουλευει χωρις να ειναι συνδεδεμενο με τηλεφωνικη πριζα.
angmar Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Ακουσα πως υπαρχουν συσκευες φορητων τηλεφωνων που εχουν μια βαση κι ενα ακουστικο-μικροφωνο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ,δηλαδη αυτο το μερος που χρησιμοποιεις για να μιλας εχει αυτονομια ενεργειας και δεν φορτιζεται απο τη βαση. Λοιπόν κάτι τέτοιο υπάρχει, αν θυμάμαι καλά , κυκλοφορούσαν κάτι ασύρματα ή Siemens ή Philips τα οποία είχαν τη βάση σε ένα σημείο του σπιτιού και η βάση φόρτισης ήταν ξεχωριστή και την έβαζες σε μια πρίζα όπου ήθελες εντός εμβέλειας της βάσης. Ουσιαστικά η μία βάση ήταν ο πομποδέκτης και η άλλη ο φορτιστής, φυσικά όμως το τηλέφωνο ήθελε φόρτιση για να λειτουργήσει. EDIT: Βρήκα και 2 παραδείγματα να δείς αν σου κάνουν, Siemens Gigaset SL370 και Siemens Gigaset SL560. Ακριβούτσικα μεν, αλλά φαντάζομαι οτι παίζει να βρεις και χαμηλότερης ποιότητας, μάλλον άγνωστες μάρκες σε καλύτερες τιμές.
poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 να μην φορτιζει δεν γινετε.απλα μπορεις να παρεις ασυρματο με 2 βασεις και 2 ακουστικα.το πρωτο ακουστικο αμα θες το γεμιζεισ και στην δευτερη βαζη και η πρωτη βαση ειναι απλα για να στελνει το σημα.αλλα να μην γεμιζει καθολου η να γεμιζει με ηλιακη η κατιαλλο οχι δεν υπαρχει.
Avatar_GR Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Υπαρχει φορητο τηλεφωνο που να μην απαιτει φορτηση? Ναι, το τηλέφωνο του Τσακ Νόρις!!!
TheELF Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Ναι, το τηλέφωνο του Τσακ Νόρις!!! Πσσσσ,σπόντα μετά από 2 χρόνια,άπαικτος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.