Προς το περιεχόμενο

Eπιλογή κινητού.Ποιό απ'τα 2?

Nomikaria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το'δα αφού έγραψα το ποστ...

Υπάρχει μήπως κάποιος τρόπος να "σπάσει" ώστε να δουλεύει και σε άλλα κινητά ή μπααα??? :-(

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά,επεναφέρω το θέμα με το bluetooth κι αν κάποιος είχε κάποια ιδέα θα με βοηθούσε πάρα πολύ!

Όπως φαίνεται εδώ το συγκεκριμένο bluetooth headset (Nokia BH-215) είναι συμβατό με μια πλειάδα κινητών,ανάμεσα σ'αυτά και με το LG KF510.

Γιατί λοιπόν δεν συνδέεται όχι μόνο με το LG αλλά και με 2 συσκευές Sony Ericsson και Motorola που δοκίμασα-που σύμφωνα με το site αυτό είναι συμβατές??Υπάρχει κάποια λύση??

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

• Moderators
Δημοσ.

Στο official site της νοκια εγω βλεπω αυτο: http://europe.nokia.com/find-products/accessories/all-accessories/headsets/bluetooth-headsets/nokia-bluetooth-headset-bh-215/compatibility

Οποτε, υπο νορμαλ συνθηκες μονο σε αυτα τα κινητα θα συνδεεται.

Περι περαιτερω "κολπων", δε γνωριζω να σε βοηθησω.

Δημοσ.

Καλά,το επίσημο site της Nokia δεν αναφέρει ούτε καν το Nokia N72 ανάμεσα στα συμβατά μοντέλα,ενώ αυτό ήταν το προηγούμενο κινητό μου πάνω στο οποίο το είχα συνδέσει....

Μάλλον θα το πάω Πλαίσιο που το'χα αγοράσει να δω τι θα μου πουν κι εκεί...Thanks πάντως!

Δημοσ.

Ούτε κι εγώ,αλλά είναι λογικό όλα τα bluetooth ακουστικά να δουλεύουν με όλα τα τηλέφωνα,δεν είναι hands free για να δουλεύουν μόνο με τηλέφωνα της ίδιας μάρκας,οπότε θα το ψάξω...Τώρα το'χω δώσει στο φίλο μου μήπως και καταφέρει τίποτα και μετά βλέπουμε...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Γνωρίζει κανείς ποιο τύπο mini usb καλωδίου παίρνει το συγκεκρημενο μοντέλο κινητού και αν μπορούμε να το βρούμε από κάπου.

Και αυτό γιατί το αυθεντικό καλώδιο της nokia για αυτό το μοντέλο κοστίζει 20 ευρώ.

και το βρίσκω κοροϊδία για ένα καλώδιο να δώσω 20 ευρώ.

Ευχαριστώ πολύ

ca-101_312x312.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...