Nomikaria Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Το'δα αφού έγραψα το ποστ... Υπάρχει μήπως κάποιος τρόπος να "σπάσει" ώστε να δουλεύει και σε άλλα κινητά ή μπααα???
Nomikaria Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά,επεναφέρω το θέμα με το bluetooth κι αν κάποιος είχε κάποια ιδέα θα με βοηθούσε πάρα πολύ! Όπως φαίνεται εδώ το συγκεκριμένο bluetooth headset (Nokia BH-215) είναι συμβατό με μια πλειάδα κινητών,ανάμεσα σ'αυτά και με το LG KF510. Γιατί λοιπόν δεν συνδέεται όχι μόνο με το LG αλλά και με 2 συσκευές Sony Ericsson και Motorola που δοκίμασα-που σύμφωνα με το site αυτό είναι συμβατές??Υπάρχει κάποια λύση?? Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Στο official site της νοκια εγω βλεπω αυτο: http://europe.nokia.com/find-products/accessories/all-accessories/headsets/bluetooth-headsets/nokia-bluetooth-headset-bh-215/compatibility Οποτε, υπο νορμαλ συνθηκες μονο σε αυτα τα κινητα θα συνδεεται. Περι περαιτερω "κολπων", δε γνωριζω να σε βοηθησω.
Nomikaria Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Καλά,το επίσημο site της Nokia δεν αναφέρει ούτε καν το Nokia N72 ανάμεσα στα συμβατά μοντέλα,ενώ αυτό ήταν το προηγούμενο κινητό μου πάνω στο οποίο το είχα συνδέσει.... Μάλλον θα το πάω Πλαίσιο που το'χα αγοράσει να δω τι θα μου πουν κι εκεί...Thanks πάντως!
Nomikaria Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Ούτε κι εγώ,αλλά είναι λογικό όλα τα bluetooth ακουστικά να δουλεύουν με όλα τα τηλέφωνα,δεν είναι hands free για να δουλεύουν μόνο με τηλέφωνα της ίδιας μάρκας,οπότε θα το ψάξω...Τώρα το'χω δώσει στο φίλο μου μήπως και καταφέρει τίποτα και μετά βλέπουμε...
JUST-GAMER Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς ποιο τύπο mini usb καλωδίου παίρνει το συγκεκρημενο μοντέλο κινητού και αν μπορούμε να το βρούμε από κάπου. Και αυτό γιατί το αυθεντικό καλώδιο της nokia για αυτό το μοντέλο κοστίζει 20 ευρώ. και το βρίσκω κοροϊδία για ένα καλώδιο να δώσω 20 ευρώ. Ευχαριστώ πολύ
JUST-GAMER Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Ρε φίλε μην τρελαθούμε εντελώς θα ψάξω στο ebay για να γλιτώσω 5 - 10 ευρώ που θα τα χάσω σε έξοδα αποστολής...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.