Προς το περιεχόμενο

Eπιλογή κινητού.Ποιό απ'τα 2?

Nomikaria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
σαν εμφανιση ειναι πολυ καλο παντως

http://www.gsmarena.com/lg_kf510-pictures-2258.php

και το μενου του ειναι πολυ βολικο

(εχει το ιδιο με το δικο μου και το ξερω)

Τα είδα και τα 2 από κοντά(LG KF510 & Samsung U600,τα είχε και τα 2 το Πλαίσιο) αλλά μπερδεύτηκα ακόμα πιο πολύ...Είναι και τα 2 στην ίδια τιμή(η τιμή του LG έπεσε κατά 20 ευρώ μέσα σε μια μέρα),βέβαια το LG είναι πιο καινούριο απ'το Samsung,αλλά μου άρεσαν και τα 2!:cry:

Το LG είναι πολύ εντυπωσιακό και τα πλήκτρα LED συνηθίζονται εύκολα,απ'την άλλη το Samsung είναι κλασσικό slim slide-up με εύκολο μενού και όμορφη classy εμφάνιση...(Να δω τι θ'αποφασίσω τελικά...:P)

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν δεις στο φορουμ το samsung εχει αρκετα μειονεκτηματα με αυτονομια πλοηγηση στις φωτο ...

(όριο μήκους ονόματος αρχείου 32 χαρακτήρες. Νόμιζα ότι είχαμε παρατήσει τέτοιους περιορισμούς από το 1995cry.gif.

• όταν ακούς mp3 δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο. Ούτε καν να δεις ένα sms που μόλις έφτασε. Να δείς ένα site ρε αδερφέ.
  • Παύσεις μεταξύ τραγουδιών. Συχνά 5 δευτερόλεπτα και βάλε. Είτε το mp3 είναι μικρό είτε μεγάλο, είτε στη μνήμη του κινητού, είτε στην κάρτα.
  • Ο χειρισμός του, είναι αλλού γι'αλλού. Όταν βλέπεις φωτογραφίες, μπορείς να πατήσεις αριστερά-δεξιά. Δεν το κάνει όμως για φωτογραφίες στην κάρτα μνήμης! όταν διαβάζεις μηνύματα, δε, αντί για αριστερα-δεξιά, θέλει να πατάς */# για να πας στο επόμενο ή το προηγούμενοwacko.gif
  • Παράνοιας το ανάγνωσμα, μέρος βήτονbiggrin.gif: το (c (πώς αλλιώς να το πω; Στα άλλα κινητά είναι "το κόκκινο κουμπί") άλλες φορές σβήνει τον προηγούμενο χαρακτήρα (backspace) άλλοτε κάνει back/cancel, άλλοτε σβήνει το επιλεγμένο αντικείμενο. Το πρόβλημα δεν είναι ότι κάνει πολλά διαφορετικά αλλά σχετικά πράματα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν σου λέει τι θα κάνει άμα το πατήσεις!
  • δεν μπορεί να σβήσει γρήγορα χαρακτήρες. ή θα σβήνεις ένα ένα, ή θα σβήσει όλο το sms που έχεις γράψει μέχρι εκείνη τη στιγμή. (ναι ξέρω, μπορείς να κάνεις menu->down->right->click, επιλογή κειμένου, menu->down->up->up->click, αλλά αυτό είναι 10+ κουμπιά για κάτι που συνήθως κάνεις με 1)
  • Το opera mini δεν μπορεί να διαβάσει από τη μνήμη για να κάνεις upload πχ ένα attachment στο gmail. σημαντικό.
  • όταν τελειώνει η μπαταρία, κλείνει χωρίς καν να ρωτήσει, το πρόγραμμα που τρέχει, δεν σε αφήνει να τρέξεις άλλο. Σβήνει το φως του πληκτρολογίου χωρίς να σε ρωτήσει.
  • Αν το προηγούμενο το κάνει για να γλυτώσει μπαταρία... τότε γιατί το φωτάκι του πληκτρολογίου ανάβει με τη χρήση του κινητού ακόμα και όταν το πληκτρολόγιο είναι κρυμμένο?
  • Αν το κινητό είναι στα αγγλικά, δεν μπορείς να γράψεις ελληνικά χωρίς Τ9. Το τ9 είναι ελλειπές (αυτό δεν είναι μειονέκτημα του συγκεκριμένου κινητού, είναι η εξήγηση του γιατί να μην μπορείς να γράψεις χωρίς τ9 είναι κακή ιδέα).
  • το πλαϊνό κουμπί για zoom in zoom out δουλεύει σαν zoom button όταν βλέπεις φωτογραφίες... αλλά όχι όταν τραβάς φωτογραφίες.
  • Η κάμερα παίρνει ~4 δευτερόλεπτα να ξεκινήσει και άλλα τόσα να τραβήξει φωτογραφία.)

Δημοσ.

:fear: Ω,πολλά προβλήματα διαβάζω για το U600.OK,δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω ως mp3 player/ψηφιακή αλλά έχει πρόβλημα και στα SMS.

Διάβασα το αντίστοιχο thread για το LG όπως και ένα αναλυτικό review κι οι γνώμες είναι θετικές(αν και πολλοί παραπονιούνται για τον file manager ενώ σε κάποιους κόλλαγε).Πάντως μάλλον αποφάσισα προς LG.Μου φαίνεται πολύ καλό value for money.

• Moderators
Δημοσ.

Adi σιγουρα εχει προβλημα με τα SMS?

Εμενα παντως αυτο του μπλε λινκ της υπογραφης μου μια χαρα εστελνε μεγαλα μηνυματα! Και προσωπικα το θεωρω πιο ομορφο απο το U600 παρολο που και τοτε εκανε πιο φθηνα.

Και οταν ακουγες mp3 ή ραδιο μια χαρα μπορουσες να το βαλεις στο background!

Η καμερα ηταν οκ αν ειχες οκ φωτισμο (οχι βραδυ).

Μονο σπαστικο τα κουμπια αφης που επρεπε να σβηνεις εναν εναν τους χαρακτηρες! Αλλα με λιγη συνηθεια στο Τ9 του ειναι οκ. Το οποιο T9 ηταν λιγο παραξενο αλλα αρκετα απλο και πληρες εν τελει.

Τα mp3 φορτωναν οντως αρκετα αργα, αλλα μαλλον εφταιγε η μουφοαρτα μου.

Οταν τελειωνει η μπαταρια ΔΕ κλεινει χωρις να ρωτησει αλλα σου σπαει τα νευρα με δονησεις ολη την ωρα. ΔΕ τερματιζεται η κληση που κανεις ουτε το sms, αλλα αν εχεις ανοιχτο Java ή Mp3 τερματιζεται.

Φυσικα εγω μιλαω για το Ε840, αλλα απ οτι θυμαμαι τοτε που το εψαχνα, εχουν το ιδιο λογισμικο και λειτουργιες με το U600.

Δημοσ.

Εκτός αν το U600 έχει κάποιες διαφορές από το E840,εξ'ου και τα παράπονα...Βέβαια,σ'οποιοδήποτε review οποιουδήποτε κινητού πάντα θα υπάρχουν και παράπονα...Απλά μεταξύ των 2 νομίζω υπερέχει το LG ,αν μη τι άλλο ως πιο καινούριο και με καλύτερη μπαταρία(όντας και τα 2 στην ίδια τιμή...)

Δημοσ.

Παντως αν πας σε LG και δεν ειναι θεμα εμφανισης προτιμησε το KC550

που ειναι οτι καλυτερο μπορεις να βρεις με 169e

(Accelerometer

με αισθητηρα κινησης και στην tv Office viewer, 5MP....)
Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ για την πρόταση.Αν και δεν μ'ενδιαφέρουν τόσο τέτοια χαρακτηριστικά,οφείλω να ομολογήσω πως είναι πολύ καλή τιμή για τέτοιο τηλέφωνο.Θα το σκεφτώ πάντως...

Δημοσ.

Λοιπόν,πήγα σήμερα να πάρω το LG απ'τι Πλαίσιο Καλλιθέας,καθώς στο site δείχνει ότι είναι διαθέσιμο για παραγγελία μέσω ιντερνετ και παράδοση εντός 24 ωρών (όπως λέει),οπότε ακόμα κι αν δεν υπήρχε στο συγκεκριμένο κατάστημα,θα υπήρχε τουλάχιστον σε κάποιο άλλο ή έστω στο απόθεμα ώστε να μπορώ να το παραγγείλω.Η πωλήτρια μου είπε ότι δεν υπάρχει πουθενά,ούτε καν στο απόθεμα και δεν ξέρει πότε πρόκειται να το φέρουν.Δηλαδή αν κάποιος το παραγγείλει μέσω internet,θα του το παραδώσουν μέσα σε 24 ώρες όπως ισχυρίζονται,όταν δεν υπάρχει ούτε στην αποθήκη???Αυτό αποτελεί τουλάχιστον παραπλάνηση.Σ'αυτή την ερώτηση βέβαια δεν πήρα απάντηση...Τουλάχιστον στο e-shop το έβγαλαν εντελώς από την ιστοσελίδα τους....

Ελεος πια,για να πάρεις ένα κινητό πρέπει να τους παρακαλάς...

Δημοσ.

σιγουρα θα σου προτεινε ενα καρο αλλα κινητα...

αμα ειχε κοσμο δεν προλαβαινει να ασχοληθει και πολυ με τους πελατες η ΜΔ οποτε μπορει να ηταν

δικαιολογια για να παει στον επομενο...παρε τηλεφωνο στο κλασικο αριθμο και ρωτα...

εκει τα κορακια μεχρι να κανεις την ερωτηση σου εχουν στειλει email με την προσφορα ετοιμη...χχαχα

επισης , μην περιμενεις απο κανενα λεπτο κινητο καλη ή εστω νορμαλ διαρκεια μπαταριας...ειχε περασει μια

περιοδο απο τα χερια μου το D900...

Δημοσ.

Τελικά το LG KF510 υπήρχε σε 2 καταστήματα Πλαίσιο(Σύνταγμα και Περιστέρι).Το έμαθα παίρνοντας τηλ. σε άλλο κατάστημα.Παρέλαβα το κινητό από το Πλαίσιο Συντάγματος,όμως έχω βάσιμες υποψίες ότι είναι το δείγμα ή τουλάχιστον κάποιο χρησιμοποιημένο..(η ταινία ασφαλείας ήταν σκισμένη-το είδα αφού επέστρεψα,βέβαια υπάρχει πιθανότητα να έγινε εκεί,η υπάλληλος άνοιξε το κουτί για να δει αν είναι όλα μέσα,δεν μπορώ να θυμηθώ αν το έσκισε ή ήταν ήδη ανοιγμένο-έχει μια ψιλή γρατζουνιά στο πλάι και όταν πήγα να βάλω την μπαταρία,η γύρω περιοχή ήταν μες στις δαχτυλιές...).Αν τους το πάω θα μου το αλλάξουν,γιατί κανένα απ'αυτά δεν αποδεικνύεται ότι το έκαναν αυτοί,κάλλιστα θα μπορούσαν να μου πουν ότι τα έκανα εγώ...τι λέτε??

Δημοσ.

Ναι, το κάνουν σε όλα τα μαγαζιά αυτό!!! Δεν ξέρω γιατί, αλλά πάντα τα ανοίγουν εκεί...

Πάντως αφού δεν είσαι σίγουρος αν το άνοιξαν τότε ή ήταν ανοιχτό, κοίταξε το καλά για να ησυχάσεις ή να το γυρίσεις πίσω!

Δημοσ.

Από πότε ανοίγονται συσκευασίες ρε παιδιά και είναι και λογικό να το κάνουν??

Αν δεν βαριέσαι να το πας πίσω και να ζητήσεις αντικατάσταση με ίδιο. (για να μην σου πουν πως το επέστρεψες επειδή δεν σου άρεσε)

Δημοσ.

Τι να σου πω,δεν ξερω,δεν μου'χει ξανατύχει,απλά το άνοιξε,έκανε έναν έλεγχο και το ξανάκλεισε...Αλλά πέραν της συσκευασίας,οι δαχτυλιές κοκ μαρτυρούν ότι σίγουρα δεν είναι άθικτο.Ενδεχομένως είχε μείνει μόνο το δείγμα αλλά θεώρησαν καλό να μου αποκρύψουν αυτό το-μικρής σημασίας,προφανώς,γι'αυτούς- γεγονός.

Πάντως στην απόδειξη γράφει ότι μέσα σε 7 μέρες μπορεί να γίνει αλλαγή συσκευής "σε περίπτωση βλάβης".Το θέμα είναι τι εννοούν βλάβη και πώς αυτή αποδεικνύεται...

-----Προστέθηκε 19/1/2009 στις 05 : 33 : 09-----

Από πότε ανοίγονται συσκευασίες ρε παιδιά και είναι και λογικό να το κάνουν??

Αν δεν βαριέσαι να το πας πίσω και να ζητήσεις αντικατάσταση με ίδιο. (για να μην σου πουν πως το επέστρεψες επειδή δεν σου άρεσε)

Είχα πάρει τηλέφωνο με το που επέστρεψα κι ο υπάλληλος μου είπε πως αν έχω πρόβλημα να το πάω εκεί και μπορεί να μου το αντικαταστήσουν,αν και απ'ότι μου είπε δεν πρέπει να είχαν άλλη συσκευή.Το κακό είναι ότι πρόκειται για συσκευή που είναι σε έλλειψη σ'όλα τα καταστήματα Πλαίσιο και γενικά...:-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...