Προς το περιεχόμενο

Eπιλογή κινητού.Ποιό απ'τα 2?

Nomikaria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Πρόκειτα να αγοράσω νέο κινητό κι είμαι ανάμεσα σε 2 Samsung,Samsung D900i και Samsung U600.

Βασικά χρειάζομαι ένα σχετικά απλό κινητό με καλή αυτονομία, αφού κυρίως το χρησιμοποιώ για κλήσεις και μηνύματα αλλά θα'θελα να έχει και ωραία εμφάνιση!

Εμφανισιακά μ'αρέσουν και τα 2 αλλά το U600 έχει περισσότερες λειτουργίες (π.χ ανάγνωση κειμένων word) και λίγο καλύτερη αυτονομία.Σ'ένα βιντεάκι όμως στο Youtube είδα ότι τρίζει σε κάποια σημεία..

Το D900i πάλι είναι το πρώτο που είχα σκεφτεί καθώς έχει πιο απλό μενού και το έχω δει κι από κοντά..

Απλά δεν ξέρω αν αξίζει τα παραπάνω χρήματα το U600.Εχει κανείς κάποιο απ'τα 2?

Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη!Ευχαριστώ. :-)

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ που εχω το u600 το μόνο πρόβλημα που έχω είναι η πολυ μικρή αυτονομία, το έχω σαν δεύτερο κινητό.. Κατα τα άλλα δεν τρίζει, και απο εμφάνιση είναι πολύ ωραίο. Αν θες κάτι να ρωτήσεις εδώ είμαστε:-)

Δημοσ.

Εγω παντως θα επαιρνα το u600... ειναι πολυ πιο ομορφο και οι μεταξυ τους διαφορες ειναι πολυ μικρες.

Δημοσ.

Αλήθεια έχει μικρή αυτονομία? Γιατί μιλάω αρκετές ώρες στο κινητό.Απ'την άλλη είναι λογικό για ένα τόσο λεπτό κινητό.Κι εγώ προς το U600 προσανατολίζομαι,θα περιμένω να το δω κι από κοντά!

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! :-)

Δημοσ.

το σκεφτομουν κι εγω το U600 αλλα τελικα προτιμησα το LG KC550 σαν πιο καινουριο και με καλυτερα χαρακτηριστκα

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1851&idPhone1=2388

Μπορει καποιος να πει για τις φωτο του Samsung γιατι το σκεπτομαι σαν δευτερο

Δημοσ.

Ωραίο φαίνεται και το LG αν και μάλλον θα εμμείνω στο U600.Οταν το δω κι από κοντά πιστεύω θα κατασταλλάξω...

Γενικά η χρήση του U600 είναι εύκολη,εννοώ το μενού,κάποια πλήκτρα αφής που έχει κλπ??Aκόμα έχω διαβάσει για την οθόνη του ότι είναι πολύ ευαίσθητη και σε κάποιους έχει σπάσει κιόλας!Ισχύει?

Δημοσ.

και στα 2 samsung ισχυει οτι στις φωτογραφιες που ειναι αποθηκευμενες στην καρτα μνημης,να μην μπορουμε να παμε στην επομενη-προηγουμενη με τα πληκτρα αριστερα δεξια?

Δημοσ.

Σε αυτο ειχα καταληξει πριν το KC550

πηγα και το ειδα απο κοντα αλλα δε μου αρεσε το πως γινεται η πλοηγηση στα μενου αγγιζοντας τα φωτακια που αναβοσβηνουν

Μου φανηκε καπως ασαφης

Ισως ειναι θεμα συνηθειας

Πολλες γνωμες για τα κινητα αυτα θα βρεις στο εξειδικευμενο http://www.myphone.gr/forum/index.php?

Δημοσ.

Ναι,το ξέρω αυτό το φόρουμ,και μάλιστα εκεί διάβασα ένα review αρκετά θετικό γι'αυτό το κινητό.Βέβαια κι εγώ το σκέφτομαι αυτό με τα πλήκτρα LED που έχει,δεν φαίνεται και πολύ βολικό.Αύριο ελπίζω να το βρω στο Πλαίσιο ώστε να το δω κι από κοντά!

Σ'ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ναι,στο Πλαισίο μέχρι προχθές ήταν διαθέσιμο,τώρα λέει "αναμένεται σύντομα",απλά μήπως το έχει έστω σα δείγμα,ο Κωτσόβολος μου πέφτει μακριά αλλά πρέπει να το δω κι από κοντά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...