Προς το περιεχόμενο

Αγορά οθόνης wide...Θα δουλέψει με την κάρτα γραφικών???

Manos83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω μία οθόνη wide της LG για τον υπολογιστή μου.

Έχω μια κάρτα γραφικών GeForce FX 5700LE με μέγιστη ανάλυση 1280χ1024.

Η wide οθόνη μπορεί να δουλέψει με αυτή την κάρτα??? Αν κάνω update τους drivers της κάρτας γραφικών θα έχει αναλύσης για wide όθόνη?????

• Moderators
Δημοσ.

Μονο να σου πω οτι η καρτα σου υποστηριζει αναλυση μεχρι 2048x1535.

Επισης, γενικα εγω δε θα προτεινα την αγορα μεγαλης και wide οθονης με τοσο μαλια καρτα γραφικων, γιατι και να εχει την αναλυση, μπορει να σου φαινονται θολά κτλ κτλ κτλ... Προβληματα που ακουω κατα καιρους...

Δημοσ.

Είναι πολύ αδύναμη η συγκεκριμένη κάρτα.

Θα συνδέσεις βέβαια το monitor με τον μετατροπέα,αλλά δεν θα μπορείς να παίξεις σύγχρονα games (η ακόμη και λίγο παλαιότερα) με αξιώσεις.

Αλλά αυτό μάλλον το ξέρεις ήδη..

Δημοσ.

Μια χαρά θα δουλέψει η καρτούλα και η οθόνη. Ούτε θολούρες, ούτε τπτ.

Εφόσον δουλεύεις την οθόνη στην native ανάλυση θα είσαι τέλεια.

Δημοσ.
Μια χαρά θα δουλέψει η καρτούλα και η οθόνη. Ούτε θολούρες, ούτε τπτ.

Εφόσον δουλεύεις την οθόνη στην native ανάλυση θα είσαι τέλεια.

Δηλαδή θα τη συνδέσω και θα βρεί μόνο του την ανάλυση??? Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν στις ρυθμήσεις της κάρτας μου ανάλυση για wide οθόνη...

;)

• Moderators
Δημοσ.

99% θα πρεπει να δουλεψει σωστα, απλα τραβαω κι ενα warn οτι υπαρχει και περιπτωση να εχεις παραξενη/θολη εικονα.

Τι τυπο συνδεσης θα χρησιμοποιησεις?

Δημοσ.
99% θα πρεπει να δουλεψει σωστα, απλα τραβαω κι ενα warn οτι υπαρχει και περιπτωση να εχεις παραξενη/θολη εικονα.

Τι τυπο συνδεσης θα χρησιμοποιησεις?

Την κανoνική σύνδεση (οχι DVI).

Δημοσ.

μου εχει τυχει με on-board vga και d-sub σε 22" 1680*1050. κατεβασα τον τελευταιο driver απο την intel (gma), και επαιξα λιγο με το παχος και το μεγεθος της γραμματοσειρας, και λυθηκε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...