Προς το περιεχόμενο

Τει χαλκιδας!

Vagolas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω συμφοιτητη & καλο φιλο που κανει καθημερινα αγρινιο - μεσολογγι με επιστροφη 37+37 χλμ τη μερα , ερχεται καθε μερα στο τει ειναι απο τους καλυτερους & τυπηκοτερους μαθητες και ειναι ο μονος στη παρεα που δεν χρωσταει κανενα μαθημα απο αλλα εξαμηνα!

για μεταγραφη φιλε τωρα που ρωτας θα επρεπε να ειχες κανει χαρτια απο οσο ξερω απο τις αρχες του σεπτεμβρη τωρα πρεπει να περασεις ολα τα μαθηματα για να μπορεσεις να κανεις αιτηση για μεταγραφη

Δημοσ.

Ημ. Εγγραφής: Jan 2009

Προκαθορισμένο κολλεγια

Δεν ξερώ... πάντως εγώ είχα περάσει σε ένα τει στην χαλκίδα οπου μαλιστα ηταν σε ένα χωριο στο ψαχνά ακόμα πιο μακρυά και μύριζε όλος ο χώρος κρεμμυδίλα απο κατι εργοστάσια εκεί δίπλα και γενικα σπάνια κάναμε μαθήματα και ήταν μια απαράδεκτη κατάσταση που για να έμενα εκεί τα έξοδα για ενοίκιο και για να ζείς έβγαιναν γυρω στα 900 το μήνα.

Τελικά μετά απο κάποια έρευνα επέλεξα ένα πολύ καλό ιδιωτικό κολλέγιο που συνεργάζεται με το london metropolitan university και ειναι είναι στην αθήνα, ωστε μένω και σπιτι μου, δεν υπάρχει ούτε μια μέρα που να μην κάνουμε μάθημα, η σχολή είναι πολυ οργανωμένη, έχουμε βιβλιοθήκη εργαστήρια, πεντακάθαρα ολα γενικώς και δε χρειάζεται να πηγαίνω φροντιστηριο αφου το student services τμήμα με καλύπτει. Είναι αρκετά δύσκολα βεβαια και δεν μπορεισ να κάνεις απουσίες αλλα έστω είμαι διπλα απο το σπίτι μου και Πληρώνω γύρω στα 500 ευρω το μήνα αλλα έστω ξέρω πως πιάνουν τοπο και υπάρχουν διάφοροι διακανονισμοι για τα χρηματα.

Έχω και student card του london met και κωδικο για να μπαινω στις βιβλιοθηκες του και Το bachelor είναι london metropolitan university όπως σα να ημουν στην αγγλια.

και όσον αφορα την αναγνώριση απο το κρατός για να δουλέψεις στο δημόσιο (λεμε τώρα για όποιον θέλει) εφοσον είναι αναγνωρισμένο απο την ευρωπαική ένωση αργα η γρήγορα θα γίνουν και τα κολλεγια. Όπως επίσης εκανε ένας απόφοιτος αγγλικου πανεπιστημίου που αρνήθηκαν και απευθυνθηκε στην ευρωπαική ένωση και μετα τον δέχτηκαν.

Με όλες αυτεσ τις καταληψεις και τις συνθηκες που υπαρχουν στα ιδρυματα και οι 2 κολλητές μου που φοιτητριες στο τει Αθήνας γραφονται και αυτες στο κολλεγιο που πάω. Είναι χρηματα μεν αλλα Στο τέλος έχεις και καλή δουλειά, και γνώση, και όχι πεταμένα λεφτα σε φροντιστηρια και αγγλικό πτυχιο αυτα απο μένα ελπιζω να βοηθησα κανεναν

Δημοσ.

Φαντάσου τι βλήμα ήταν ο ήρωας της ιστορίας, που ήθελε 900 ευρω για να νοικιάσει στα... Ψαχνά. Ένα χωριό που είναι σχετικά πάμφθηνο γενικώς. Για την ιστορία από τα Ψαχνά πήρα την τούρτα του γάμου μου σε αξία 30% από αυτό που μου έλεγαν οι απατεώνες ζαχαροπλάστες της Αθήνας και της Χαλκίδας.

Απλά εντάξει, ήθελε να κάνει το κομμάτι του κι αυτό το καημένο. Άλλο τα Λονδίνα και άλλο τα Ψαχνά, ειδικά αν πληρώνει ο μπαμπάς και είσαι και εντελώς στούκας. Οπότε πτυχίο μπορείς να πάρεις ή από το ΤΕΙ στα Ψαχνά ή πληρώνοντας αδρά το εθνικό προιόν της Αγγλίας, αλλά με τα ίδια πάντα αποτελέσματα. Γιατί θαύματα δεν γίνονται.

Δημοσ.

κανε αιτηση για μεταγραφη οποτε γινονται αφου μιλησεις με γραμματεια, και αν απορριφθει κανε ενσταση και επανεξεταση της αιτησης σου.

γενικα, λιγοι κανουν ενασταση να ξερεις και παλιοτερα τουλαχιστον ειχες αυξημενες πιθανοτητες για να πετυχεις.

παντως το πηγαινε ελα που το κανει και ενας ξαδερφος που μενει αιγαλεω ερχεται κοντα στα 200...

αν αποφασισεις πως πρεπει να δουλεψεις παραλληλα με σπουδες, φανταζομαι (διοτι ημουν απο τους τυχερους που δεν χρειαστηκε να το κανω βιοποριστικα) ειναι δυσκολο,αλλα καλυτερα να βρεις μια δουλεια εκει οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω,αν εχεις αξιωσεις να τελειωσεις καποια στιγμη την σχολη.

αν μπεις στην λογικη εργαστηρια και θεωριες μονος μου,καλυτερα ξαναδωσε πανελληνιες ή πηγαινε απο τωρα στρατο κατ εμε...

Δημοσ.
κανε αιτηση για μεταγραφη οποτε γινονται αφου μιλησεις με γραμματεια, και αν απορριφθει κανε ενσταση και επανεξεταση της αιτησης σου.

γενικα, λιγοι κανουν ενασταση να ξερεις και παλιοτερα τουλαχιστον ειχες αυξημενες πιθανοτητες για να πετυχεις.

παντως το πηγαινε ελα που το κανει και ενας ξαδερφος που μενει αιγαλεω ερχεται κοντα στα 200...

αν αποφασισεις πως πρεπει να δουλεψεις παραλληλα με σπουδες, φανταζομαι (διοτι ημουν απο τους τυχερους που δεν χρειαστηκε να το κανω βιοποριστικα) ειναι δυσκολο,αλλα καλυτερα να βρεις μια δουλεια εκει οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω,αν εχεις αξιωσεις να τελειωσεις καποια στιγμη την σχολη.

αν μπεις στην λογικη εργαστηρια και θεωριες μονος μου,καλυτερα ξαναδωσε πανελληνιες ή πηγαινε απο τωρα στρατο κατ εμε...

Συμφωνω με οσα λες.Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να ξαναδωσω πανελληνιες του χρονου αλλα επισης σκεφτομαι το ενδεχομενο να παω ΕΠΟΠ(επαγγελματιας οπλιτης)τουλαχιστον εκει θα ειμαι μακρια απο το σπιτι μου αλλα θα πληρωνομαι και θα ειμαι κανονικα ασφαλισμενος ενω στο τει θα πρεπει καθε μηνα να επιβαρυνω τους γονεις μου με νοικια,διατροφη και οτι αλλο προκυψει.Παντως σας ευχαριστω και παλι ολους για το ενδιαφερον που δειχνετε:-)

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω και χωρίς να είμαι σίγουρος 100% νομίζω ότι πλέον οι μεταγραφές για χαμηλά εισοδήματα δεν ισχύουν,μόνο για πολύτεκνους,διαβητικούς κτλ κτλ

===========================================================

Εντάξει σε χωριό κόστος 900 ευρώ το μήνα δεν ξαναδα,αγόραζες κοπάδια με πρόβατα κάθε μήνα;

Δημοσ.
Συμφωνω με οσα λες.Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να ξαναδωσω πανελληνιες του χρονου αλλα επισης σκεφτομαι το ενδεχομενο να παω ΕΠΟΠ(επαγγελματιας οπλιτης)τουλαχιστον εκει θα ειμαι μακρια απο το σπιτι μου αλλα θα πληρωνομαι και θα ειμαι κανονικα ασφαλισμενος ενω στο τει θα πρεπει καθε μηνα να επιβαρυνω τους γονεις μου με νοικια,διατροφη και οτι αλλο προκυψει.Παντως σας ευχαριστω και παλι ολους για το ενδιαφερον που δειχνετε:-)

να ξερεις αν πας για εποπ πως επειδη δεν εχεις κανει στρατιωτικο, εισαι υποχρεωμενος να παραμεινεις για 4 χρονια.

το σεβομαι απολυτα και σε τιμα ο τροπος που σκεφτεσαι, απλα αν και δεν ειναι του σχετικο,αν γινεις εποπ, κοιτα μην γινεις 'στρατηγος εποπ', γιατι γνωρισα και καλα παιδια εποπ,αλλα γνωρισα και εποπια που νομιζαν οτι πιασαν τον παπα απο τα @@@

τελος, συμβουλη μου ειναι, αν μπορεις και θες, μην εγκαταλειψεις ακομα το θεμα των σπουδων, ξαναπροσπαθησε.πραγματικα αξιζει το πανεπιστημειο, και οχι για επαγγελματικη αποκατασταση αλλα για σενα,για την κουλτουρα σου.

ξερω πως ειναι παρα πολυ δυσκολο να διαβαζεις και να δουλευεις, αλλα αν το θες πραγματικα, προσπαθησε το.

καλη τυχη

Δημοσ.

εγω θα προτεινα ΕΝΤΟΝΟΣ να το προσπαθησεις τουλαχιστον το ΤΕΙ

μην το αφηνεις ετσι

δεν θα ηταν κακη ιδεα να νοικιαζες εκει ενα σπιτι και να εβρισκες καποια ημιαπασχοληση

επισης εχω την εντυπωση οτι το συγκεκριμενο ΤΕΙ ειναι πιο ευκολο απο της Αθηνας-Πειραια γιατι μπαινουν ατομα με μικροτερο βαθμο στις εξετασεις

εαν το σκεπτικο μου ισχυει τοτε ισως σε διευκολυνει να το τελειωσεις

Δημοσ.

φιλε ειμαι φοιτητησ στο τει χαλκιδασ!χρωσταω πολλα μαθηματα γιατι απλα δεν πολυ παρακολουθω!εγω πηγαινωερχομαι απο αθηνα!μπορει το τει να φαινεται χαλια αλλα γενικα οι αποφοιτοι του τμηματοσ ηλεκτρολογιασ χαλκιδασ θεωρουνται οι καλητεροι τησ ελλαδοσ!και τα νοικια στα ψαχνα ειναι απο 150-250 ευρω και οχι 900 που διαβασα παραπανω.

-----Προστέθηκε 19/1/2009 στις 07 : 35 : 03-----

φιλε ειμαι φοιτητησ στο τει χαλκιδασ!χρωσταω πολλα μαθηματα γιατι απλα δεν πολυ παρακολουθω!εγω πηγαινωερχομαι απο αθηνα!μπορει το τει να φαινεται χαλια αλλα γενικα οι αποφοιτοι του τμηματοσ ηλεκτρολογιασ χαλκιδασ θεωρουνται οι καλητεροι τησ ελλαδοσ!και τα νοικια στα ψαχνα ειναι απο 150-250 ευρω και οχι 900 που διαβασα παραπανω.

τα κτελ βολευουν αρκετα.

αν αποφασισεισ να ερθεισ πεσμου να παμε μαζι

εγω εχω αυτοκινητο.

Δημοσ.
μπορει το τει να φαινεται χαλια αλλα γενικα οι αποφοιτοι του τμηματοσ ηλεκτρολογιασ χαλκιδασ θεωρουνται οι καλητεροι τησ ελλαδοσ!

Φαντάσου!

Συμπτωματικά μόλις τώρα έκραζα ένα συνάδελφο απόφοιτο αυτών των ΤΕΙ στο facebook που έγραφε για "τηλέφονω"

:lol:

Πάντως μην έχεις αυταπάτες: αυτά τα παιδιά δεν έχουν πρόβλημα μόνο στην ορθογραφία.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
αφου δεν εισαι στη λογιστικη παλι καλα!χαχα

την λυση τις εστιας δεν την σκευτεσε?

γιατί φίλε τι έχει η λογιστική? κ γω εκεί είμαι. αν εξαιρέσεις την απόσταση και ορισμένους βλάκες καθηγητές, (εγώ τουλάχιστον) δεν εχω κανένα παράπονο...

Υ.Γ. vagolas (και μην με παρεξηγησετε οι υπόλοιποι) μην ψαχνείς να βρεις τη λύση εδω μέσα. θα τα δεις όλα στην πορεία και θα βρεις την ακρή.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Ημ. Εγγραφής: Jan 2009

Προκαθορισμένο κολλεγια

Δεν ξερώ... πάντως εγώ είχα περάσει σε ένα τει στην χαλκίδα οπου μαλιστα ηταν σε ένα χωριο στο ψαχνά ακόμα πιο μακρυά και μύριζε όλος ο χώρος κρεμμυδίλα απο κατι εργοστάσια εκεί δίπλα και γενικα σπάνια κάναμε μαθήματα και ήταν μια απαράδεκτη κατάσταση που για να έμενα εκεί τα έξοδα για ενοίκιο και για να ζείς έβγαιναν γυρω στα 900 το μήνα.

Τελικά μετά απο κάποια έρευνα επέλεξα ένα πολύ καλό ιδιωτικό κολλέγιο που συνεργάζεται με το london metropolitan university και ειναι είναι στην αθήνα, ωστε μένω και σπιτι μου, δεν υπάρχει ούτε μια μέρα που να μην κάνουμε μάθημα, η σχολή είναι πολυ οργανωμένη, έχουμε βιβλιοθήκη εργαστήρια, πεντακάθαρα ολα γενικώς και δε χρειάζεται να πηγαίνω φροντιστηριο αφου το student services τμήμα με καλύπτει. Είναι αρκετά δύσκολα βεβαια και δεν μπορεισ να κάνεις απουσίες αλλα έστω είμαι διπλα απο το σπίτι μου και Πληρώνω γύρω στα 500 ευρω το μήνα αλλα έστω ξέρω πως πιάνουν τοπο και υπάρχουν διάφοροι διακανονισμοι για τα χρηματα.

Έχω και student card του london met και κωδικο για να μπαινω στις βιβλιοθηκες του και Το bachelor είναι london metropolitan university όπως σα να ημουν στην αγγλια.

και όσον αφορα την αναγνώριση απο το κρατός για να δουλέψεις στο δημόσιο (λεμε τώρα για όποιον θέλει) εφοσον είναι αναγνωρισμένο απο την ευρωπαική ένωση αργα η γρήγορα θα γίνουν και τα κολλεγια. Όπως επίσης εκανε ένας απόφοιτος αγγλικου πανεπιστημίου που αρνήθηκαν και απευθυνθηκε στην ευρωπαική ένωση και μετα τον δέχτηκαν.

Με όλες αυτεσ τις καταληψεις και τις συνθηκες που υπαρχουν στα ιδρυματα και οι 2 κολλητές μου που φοιτητριες στο τει Αθήνας γραφονται και αυτες στο κολλεγιο που πάω. Είναι χρηματα μεν αλλα Στο τέλος έχεις και καλή δουλειά, και γνώση, και όχι πεταμένα λεφτα σε φροντιστηρια και αγγλικό πτυχιο αυτα απο μένα ελπιζω να βοηθησα κανεναν

Μεγάλε άσε το παραμύθι και την παραπληροφόρηση για τα κολέγια. Στο χειρότερο ΤΕΙ να γραφτεί κάποιος, είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ από αυτές τις σχολές μαϊμού που αναφέρεις. Και μιας και βλέπω ότι δεν έχεις ξαναδημοσιεύσει τίποτε, είναι λίγο περίεργο πως σε έπιασε η κάψα να διαφημίσεις το κολέγιο σου και καλά. Και εσείς που έχετε περάσει σε κάποιο ΤΕΙ μην τυχόν και το παρατήσετε για να γραφτείτε σε αυτές τις μαιμουδοσχολές.

Δημοσ.
γιατί φίλε τι έχει η λογιστική? κ γω εκεί είμαι. αν εξαιρέσεις την απόσταση και ορισμένους βλάκες καθηγητές, (εγώ τουλάχιστον) δεν εχω κανένα παράπονο...

Υ.Γ. vagolas (και μην με παρεξηγησετε οι υπόλοιποι) μην ψαχνείς να βρεις τη λύση εδω μέσα. θα τα δεις όλα στην πορεία και θα βρεις την ακρή.

δες καποιες αγγελιες που ψαχνουν λογιστες και σνα Υ.Γ εχουν εκτος ΤΕΙΧΑΛ

Δημοσ.
δες καποιες αγγελιες που ψαχνουν λογιστες και σνα Υ.Γ εχουν εκτος ΤΕΙΧΑΛ

η αλήθεια είναι οτι δεν έχω δει κάτι τέτοιο και σαφώς ούτε υπερφανεύομαι για τη σχολή μου... τουλάχιστον ξέρω καλή ορθογραφία........

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...