Vagolas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Εχω περασει στα τει χαλκιδας στο τμημα ηλεκτρολογιας(β εξαμηνο)θα ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματακια σχετικα με το τει.Κατα αρχην μενω Αθηνα και θα ηθελα να ρωτησω ειναι δυνατο να πηγαινω καθημερινα και αν οχι καθημερινα μονο για τα εργαστηρια,εχω μαθει για τα κτελ βολευουν? η θα πρεπει αναγκαστηκα να μενω εκει αν και δυσκολο λογω κακης οικονομικης καταστασης.Και ακομα θα ηθελα τη γνωμη σας γενικα για το τει γιατι πολλα ακουγονται,ευχαριστω
m0rpheas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Έχω έναν φίλο που πάει καθημερινά από Αθήνα - ΤΕΙ Χαλκίδας και πίσω. Ξυπνάει όμως όταν εγώ πάω για ύπνο. Πάντως αφού το κάνει αυτός, μπορείς να το κάνεις κι εσύ.
alani_gr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 τα κτελ θα σε βολεψουν...εχουν κ δρομολογια απευθειας για το τει και αναποδα.αλλα αν ειναι να πηγαινεις καθημερινα στο τει νομιζω οτι δεν αξιζει.συμφερει να νοικιασεις ενα επιπλωμενο σπιτακι να κανεις την δουλεια σου.να ξερεις οτι με το πηγαινε-ελα θα κουραστεις και θα 'αργησεις' να τελειωσεις το τει....
Vagolas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστω για τις απαντησεις που δωσατε!Δεν σκοπευω να πηγαινω καθημερινα αλλωστε ειναι δυσκολο και κουραστικο να κανεις 80χλμ την ημερα θα πηγαινω στα υποχρεωτικα(εργαστηρια).Οσο για το σπιτι δεν νομιζω πως τα οικονομικα μου το επιτρεπουν αυτο καταλαβαινετε τι εννοω.Θα ηθελα να σας ρωτησω εαν μπορω να παρω μεταγραφη με βαση την φορολογικη δηλωση δηλαδη το ετησιο εισοδημα της οικογενειας μου ισχυει?Ξερετε κατι περι αυτου?
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Αν έχεις σκοπό part-time εργασίας να ξέρεις πως υπάρχει γενικώς ζήτηση στην περιοχή και ότι τα ενοίκια είναι φτηνά. Εξάλλου αν θες να δουλέψεις το επάγγελμα που θα τελειώσεις, ίσως πάλι εδώ θα καταλήξεις γιατί προς τα εδώ είναι η νέα βιομηχανική ζώνη και πιθανότατα κάπου εδώ θα κάνεις -αληθινή- πρακτική. Το κακό είναι που θα κόβεις λίγο φλέβα στην πλατεία στα Ψαχνά στις ίδιες και τις ίδιες καφετέριες.
lary7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Θα ακουστω καφρος, αλλα ψάξε και για καμια κοπελιτσα που σπουδαζει εκει. Ενα σπιτακι -καβαντζα δεν χαλασε ποτε κανεναν.
aGka8l Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 αφου δεν εισαι στη λογιστικη παλι καλα!χαχα την λυση τις εστιας δεν την σκευτεσε?
Vagolas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Ωραια ολα αυτα που λετε τωρα το θεμα της εστιας δεν το εχω σκεφτει να πω την αληθεια.Για το θεμα της μεταγραφης στο αντιστοιχο τει στην Αθηνα ξερετε κατι δεν μου απαντηασατε δεν ισχυει?
WizeMan Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Ελπίζω να μη θεωρηθεί spam, για πληροφορίες μπορείς να μπεις στο ανεπίσημα επίσημο forum της σχολής που ανοίξαμε επειδή το official μας το έκλεισαν: http://www.aegee-athina.gr/teihal
DrLo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Ωραια ολα αυτα που λετε τωρα το θεμα της εστιας δεν το εχω σκεφτει να πω την αληθεια.Για το θεμα της μεταγραφης στο αντιστοιχο τει στην Αθηνα ξερετε κατι δεν μου απαντηασατε δεν ισχυει? Οι μεταγραφές έχουν καταργηθεί (αν θυμάμαι καλά). Αλλά και παλαιότερα για οικονομικούς λόγους χλωμό να έπερνες μεταγραφή ... όλοι στην Αθήνα θα ήταν.
Lilith19 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Ξερω,για την δικη μου σχολη τουλαχιστον,οτι η μεταγραφη ισχυει αλλα μετα το πρωτο εξαμηνο σπουδων σου και εχει να κανει με το ποσα μαθηματα περασες(ολα πρεπει) και με το ετησιο εισοδημα της οικογενειας σου.
Nitrous18 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 φιλε αν θες να παρεις το πτυχιο σου σχετικα γρηγορα πηγενε νοικιασε ενα σπιτι εκει γιατι και εγω αυτη τη σχολη τελιωνω τωρα και στην αρχη πηγενωερχομουνα, μια πηγενα 3 δεν πηγενα και μαθηματα δεν περναγα, ποιο μετα νοικιασα ενα σπιτακι επιπλωμενο αρκετα μεγαλο για γκαρσονιερα 240 ευρο στα ψαχνα, και κοντα στο τει ειναι και οικονομικο χωριο ειναι και η χαλκιδα ειναι 20 λεπτα με κτελ απο εκει. Γνωμη μου νοικιασε ενα σπιτι η μονος σου η με κανεναν αλλον πηγενε και στις θεωριες και στα εργαστηρια και σε 3,5 χρονια θα εχεις χαλαρα και χωρις ανχως πτυχιο αν θες συμβουλες πολυ ευχαριστως να σε βοηθησω
karabouzouk... Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Συμφωνώ...αν θες πτυχίο χωρίς να καθήσεις στη σχολή 50 χρόνια καλύτερα να πηγαίνεις θεωρίες που συνεπάγεται να βρεις με κάποιο τρόπο να μένεις κοντά στο τεί.... Είτε αυτός είναι εστείες που μπορείς να πάρεις τηλ. στη σχολή να δεις τι παίζει, είτε αυτό λέγεται γνωστός να μένεις τουλαχιστον κάποιες μέρες εκέι, ή συγκάτοικος να ξαλαφρώσεις από το νοίκι.... άλλη λύση δεν βλέπω...μην σκεύτεσαι να κάνεις κάθε μέρα 80 χλμ για σχολή γιατί απλά δεν θα το κάνεις για πολύ....
Vagolas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Σας ευχαριστω για τα σχολια ειλικρινα με βοηθατε για το τι να κανω!
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Γνωμη μου νοικιασε ενα σπιτι η μονος σου η με κανεναν αλλον πηγενε και στις θεωριες και στα εργαστηρια και σε 3,5 χρονια θα εχεις χαλαρα και χωρις ανχως πτυχιο αν θες συμβουλες πολυ ευχαριστως να σε βοηθησω Τώρα τι σκατά πτυχίο θα πάρεις από εκεί vagola, θα σε γελάσω. Τα παιδιά που έρχονται για πρακτική στο εργοστάσιο έχουν κυρίως κενά 6ης δημοτικού-1ης γυμνασίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.