JohnnyDragon Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα! Ψάχνω ένα πρόγραμμα η κάποιον τρόπο ώστε να κάν την εξης δουλειά. Θέλω απο υπολογιστή στο lan να αντιγράφω σε ενα άλλο στο lan ένα σύνολο αρχείων κ μόλις τελειώνει η αντιγραφή τους να εκτελεί κ αυτόματα ένα αρχείο απο αυτά. Μέχρι τώρα αυτό το κάνω έυκολα με χρήση bat αρχείων. Αυτό που ψάχνω όμως είναι κάτι το οποιό αντί να φαίνετε το κατεβατό με τα αρχεία που αντιγράφει, να εμφανίζει μια εικονίτσα που να λέει κάτι όπως : παρακαλώ περιμένετε. Ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα που να κάνει αυτή τη δουλεία?
micos000 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Αν κάνεις redirect το output της copy στο null? π.χ. @echo off @echo ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ copy *.* dest_dir >null: cls @echo ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ
JohnnyDragon Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 οχι...ετσι το έχω τώρα αλλά αυτό που θέλω να κάνω είναι όσο γίνετε αυτό να εμφανίζετε μια εικόνα. Όπως βγάζει κ μερικά προγράμματα στο κέντρο της οθόνης όση ώρα φορτόνουν.
micos000 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Τότε θα πας σε vb προγραμματισμό ή java. Έτσι θα μπορείς να εμφανίζεις και μπάρα λειτουργίας. Δεν ξέρω αν σε βοηθάει κάποιο πρόγραμμα όπως το teracopy. Ένας άλλος τρόπος είναι να κάνεις έναν υποτυπώδες Installer με το Winrar, δες στην υπογραφή μου για τον τρόπο.
JohnnyDragon Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Σε ευχαριστώ για την απάντηση Θα κοιτάξω τώρα να δω αν μπορώ να το κάνω έτσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.