Dark_Sage Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Γεια χαρα, εχω την MSI 8800GTS 640MB, μετα απο 2 χρονια σχεδον και με καθόλου o/c, ούτε η κάρτα ουτε ο υπολογιστής, αρχισε να κανει κατι νερα η οθόνη οταν εμπαινε σε stand by mode σαν να εψαχνε για σημα ενω ο υπολογιστης ηταν κλειστός και μετα απο ώρα εμπαινε σε stand by mode... νόμιζα ηταν οθονη αλλα ειπα να τσεκαρω και καρτα γραφικών, κατεβαζω ati tool και προς μεγαλη μου εκπληξη παρατηρώ 2-3 artifacts ακριβώς στα ιδια ακριβώς σημεια (Ο.ο) με συχνότητα 4-8 sec....εννοειται πως αυτα τα 2 χρονια το ati tool ετρεχε αποβλημάτιστα και χωρις artifacts... εχω παθει πλάκα.... η θερμοκρασία ειναι κλασσικά μεταξυ 65-75 C... σε παιχνίδια Far Cry 2, Left 4 Dead, FIFA 09 δεν εχω αντιμετωπίσει το παραμικρο πρόβλημα και μόλις χθες εγινε το σκηνικό αυτο με την οθόνη.... τι πιστευετε οτι παιζει? αρχιζει κ παραδιδει πνευμα η καρτα η κατι αλλο? να υπογραμμισω οτι ο υπολογιστης και η ολη του λειτουργια δεν παρουσιάζει το παραμικρο προβλημα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 τι να κάνουμε, συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.... ώρα να αξιοποιήσεις την εγγύηση της κάρτας...
Dark_Sage Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 τι να κάνουμε, συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.... ώρα να αξιοποιήσεις την εγγύηση της κάρτας... αμα παω κ τους πω: οτι εχω προβλημα στο ati tool και οταν μπαινει σε stand by η οθόνη πιστευεις οτι θα ειναι προθυμοι να μου την αλλαξουν? εννοω οτι δεν αντιμετωπίζω αλλο προβλημα... αυτα τα 2 επιχειρηματα ειναι ικανα να τους πείσουν? και κατι αλλο.... την ειχα αγορασει κοντα στα 400 ευρώ.... θα κοπει πιστωτικό οσο την ειχα αγοράσει η παιζει κατι άλλο?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Αντικατασταση με τουλαχιστον ισαξια... σε βλεπω με καμια 8800GT Εκτος αν ειχε 2 χρονια εγγυηση κι εχουν ηδη τελειωσει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 θα τους πεις ότι η κάρτα βγάζει artifacts και αν θες πιστωτικό αντί για αντικατάσταση με άλλη κάρτα παρόμοιας επίδοσης πες ότι είχες την κάρτα σε SLI και πως το να σου δώσουν άλλη και όχι πιστωτικό δεν σου κάνει
Dark_Sage Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Προσπαθω να βρω στο site της MSI που λεει για εγγυηση αν είναι 3 ή 2 χρονια.... δεν βλέπω πουθενα τπτ... ξερετε που μπορω να τσεκάρω την εγγυηση της κάρτας? κατι άλλο: απο την εμπειρία σας, οτι βγαινουν 3 artifacts στα ακριβώς ΙΔΙΑ σημεία μηπως σημαινει κάτι? εννοω να τσεκαρω κατι αλλο πρώτα?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Να σου πω την αληθεια, εγω αν δεν διαπιστωνα προβλημα σε παιχνιδια θα το αφηνα ετσι... Αλλα αν διαπιστωνα εστω και το παραμικρο θα το κυνηγουσα για επιστροφη. Ακομα και 8800GT να μου δινανε ευχαριστημενος θα ημουν γιατι ειναι καλυτερη Τι ειδους Artifacts? Π.χ. ειναι τρια πιξελ κιτρινα ή παραμορφωμενα?
Dark_Sage Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Να σου πω την αληθεια, εγω αν δεν διαπιστωνα προβλημα σε παιχνιδια θα το αφηνα ετσι... Αλλα αν διαπιστωνα εστω και το παραμικρο θα το κυνηγουσα για επιστροφη. Τι ειδους Artifacts? Π.χ. ειναι τρια πιξελ κιτρινα ή παραμορφωμενα? ειναι 3 πιξελς κίτρινα... όπως ειπα σε σταθερα σημεια... όχι πανω στο "σφουγγαρι" αλλα δίπλα του. σε far cry 2 , left 4 dead, fifa 09 απολυτως κανενα προβλημα και κανενα artifact και μαλιστα και τα 3 games τα setting όλα σε verry high...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Κανε ενα μικρο underclock (μεσω rivatuner) στις μνημες της καρτας σου και ξαναδες. Μαλλον καποια απ αυτες ετοιμαζεται (?) να την "ακουσει"...
Dark_Sage Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Κανε ενα μικρο underclock (μεσω rivatuner) στις μνημες της καρτας σου και ξαναδες.Μαλλον καποια απ αυτες ετοιμαζεται (?) να την "ακουσει"... δυστυχως αυτη ηταν απο τις πρωτες μου σκέψεις και το εκανα ηδη χωρις κανενα αποτελεσμα... μεσω atitool πήγα τις μνήμες απο 792 -> 720 & απο 792 -> 600... αλλά τα artifacts παραμένουν....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Σιγουρεψου οτι εχει 3 ετη εγγυηση. Οσο δε βλεπεις τιποτα στα παιχνιδια κρατα τη, τσαμπα κοπος θα ειναι. Αν δε ''χαλασει'' και αλλο μεχρι λιγο πριν το τελος της 3ετιας, δεν υπαρχει λογος ανησυχιας. Αν βλεπεις οτι χειροτερευει, βουρ πισω!
Dark_Sage Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 ευχαριστώ παιδια για το support, θα σας ενημερωσω για τυχον εξελίξεις
Westplay Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Να σας πω, δεν υπάρχει περιπτωση να του κανει προβλημα και το τροφοδοτικο? Μου ειχε τυχει, αλλα απλως εσβηνε η οθονη οταν επεζα παιχνιδια. Για artifacts δεν ειχα κοιταξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.