mike-intosh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους! Δεν μπορώ να γράψω σε DVD με το οπτικό μου αντιγραφικό NEC ND 2500A DVDRW. Έχω τα Windows XP SP3. Έχω δοκιμάσει μερικές μάρκες DVD δίσκων αλλά μάταια κατέληξα στο οτι το πρόβλημα δεν είναι στα δισκάκια. Το παράξενο είναι οτι το οπτικό μου μέσο μπορεί να διαβάσει CD και DVD αλλά δεν μπορεί να γράψει. (Έχω βάλει κάτι ASPI drivers για τις SCSI συσκευές και πάλι δεν βοήθησε) Παρακαλώ θα είμαι ευγνώμων σε οποιαδήποτε βοήθεια. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
varemarious Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 δοκίμασε να κάνεις ένα firmware update αν δεν λυθεί το πρόβλημα τότε πας για αγορά άλλου.
nikoskon Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δοκίμασε το firmware update (από rpc1.org) αλλά κατά 99% δεν θα βγάλεις άκρη. Είναι αρκετό παλιό το αντιγραφικό και λογικά πας για καινούριο.
mike-intosh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Ναι, όντως είναι αρκετά παλιό αντιγραφικό, αλλά λογικά αν το πρόβλημα είναι ότι είναι παλιό τότε θα υπάρχουν δισκάκια τα οποία να είναι συμβατά με αυτό. Το πως θα βρω τα σωστά είναι δύσκολο θέμα... (έχω κάνει firmware update αλλά πάλι τίποτα) Απο παντού προσπαθούν να τα πάρουν πια...σε λίγο θα βγουν νέες τεχνολογίες για τα ποντίκια...έλεος...
varemarious Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Κοίτα και εγώ το ίδιο έπαθα το dvd λειτουργούσε κανονικά και έγραφε μόνο cd με τίποτε όμως dvd. ότι και αν προσπάθησα δεν έγινε τίποτε. τελικά πήγα στην αγορά καινούργιου. Απ' όσο έχω δει και ακούσει έχουν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα, Πρέπει να είχαμε πέσει όλοι στην ίδια παρτίδα και τώρα τα κακαρώνει σιγά σιγά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.