cassidy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Έγινε κάποια αλλαγή στους server της microsoft χθες βράδυ και το adium προς το παρόν δεν συνδέεται καθόλου. Δεν είναι πρόβλημα του adium, αλλά της βιβλιοθήκης libpurple την οποία χρησιμοποιεί. Συνεπώς το ίδιο πρόβλημα έχει και το pidgin. Προτεινόμενες λύσεις από την ιστοσελίδα του adium μέχρι να βγει καινούρια έκδοση που να διορθώνει το πρόβλημα: official msn messenger for mac εγκατάσταση της προηγούμενης έκδοσης του adium, 1.3.1 πηγή: adium-blog
GR1337 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Yeap, το παρατήρησα και εγώ. Έβαλα amsn προς το παρόν.
Snolly Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Εμένα δε συνδέεται ούτε ο επίσημος msn από σήμερα το πρωί... edit: άκυρο, ο proxy στο γραφείο έφταιγε.
elenpi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Εγώ δεν μπορώ να ανοίξω και τη σελίδα... Το έχει και άλλος αυτό το πρόβλημα? ps Ούτε από PC μπορώ να μπω στη σελίδα του Adium
cassidy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Εγώ δεν μπορώ να ανοίξω και τη σελίδα... Το έχει και άλλος αυτό το πρόβλημα? ps Ούτε από PC μπορώ να μπω στη σελίδα του Adium Έχει πέσει. Χρήσιμο site για να βλέπεις αν είναι γενικό το πρόβλημα είναι αυτό
elenpi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Έχει πέσει.Χρήσιμο site για να βλέπεις αν είναι γενικό το πρόβλημα είναι αυτό Ευχαριστώ πολύ !! Δεν ήξερα οτι υπάρχει τέτοια ιστοσελίδα! Πραγματικά, πολύ χρήσιμη ! ps Στη σελίδα έχεις πρόσβαση, αλλά όταν πας στις επιμέρους ενότητες (όπως πχ plugins) δεν μπαίνει...
cassidy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Τώρα μπαίνω κανονικά, με την 1.3.2 Το έφτιαξε η microsoft φαίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.