outlaw star Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 έχω τη στοκ 8800gt έχοντας τη μνήμη απο τα 1800 στα 2000..στο ati tool μου βγάζει ότι ανεβαίνει περίπου 100mhz παραπάνω άνετα..είχα διαβάσει σε κάποια ξένα forums όμως ως φήμη και μόνοότι αν ανεβάσεις παραπάνω τη μνήμη στην εν λόγω κάρτα τότε την ακούει άσχημα και καίγεται..ξέρετε αν ισχύει κάτι τέτοιο??εγώ σκεφτόμουν να την ανεβάσω περίπου τόσο να δω πως πάει στα παιχνίδια και το πολύ πολύ έλεγα να κολλήσει και να την ξανακατεβάσω....μη γίνει μπριζολέ και είμαστε και σε οικονομική κρίση...τέλος (και συγνώμη για το μεγάλο post) θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει πρόβλημα που τον πυρήνα τον έχω παραπάνω από όσο πάει στο ati tool (στα 680 αντί 650 που λέει)..εδώ και κανά 2 μήνες τον έχω εκεί παίζοντας πολλά παιχνίδια χωρίς πρόβλημα...είναι δυνατόν να μην είναι τόσο αξιόπιστες οι μετρήσεις του ή απλά έτυχε που δε μου πέταξε ακόμη καμμιά μπλε οθόνη?ευχαριστώ
trelakias2 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 φιλε μου μπωρεις ανετα να κανεις overclocking στην καρτα γραφικων αλλα θελει ψυξη.....αν μπωρεις πες μας της θερμοκρασιες που ποιανει σε overclocking και σε στοκ....
outlaw star Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 φιλε μου μπωρεις ανετα να κανεις overclocking στην καρτα γραφικων αλλα θελει ψυξη.....αν μπωρεις πες μας της θερμοκρασιες που ποιανει σε overclocking και σε στοκ.... δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη ψύξη μιας και ποτέ δε ξεπερνά ακόμη και τους 70 βαθμούς όταν παίζωμιας και ρυθμίζω το fan μέσω riva tuner...όσον αφορά το πυρήνα θεωρώ ότι είναι θέμα τάσης για αυτό και δεν ανεβαίνει παραπάνω και με την κάρτα αυτή δεν είμαι διατεθειμένος να πάω για πρώτη φορά σε pencil mode και τα σχετικά..anyway δε νομίαζω ότι 20mhz θα κάνουν τη τεράστια διαφορά πιο πολύ απο περιέργεια ρωτάω
trelakias2 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 κοιτα και 60 να βγαζει δεν ειναι λιγο για μια τετοια καρτα.παντως κατα την γνωμη μου εγω θα σου προτεινα να κατεβασεις λιγο της μνημες και να ανεβασεις τον πυρηνα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Και 60 και 70 ειναι οκ. Αρκει να μη ξεπερναει πολυ τους 70.. Αν δεν εχει artifacts γιατι να κατεβασει?
outlaw star Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 κοιτα και 60 να βγαζει δεν ειναι λιγο για μια τετοια καρτα.παντως κατα την γνωμη μου εγω θα σου προτεινα να κατεβασεις λιγο της μνημες και να ανεβασεις τον πυρηνα 60 βαθμοί τους θεωρείς πολλούς??εγώ πάντως όχι! ο πυρήνας δε πάει βήμα παραπάνω έχει δοκιμαστεί...
trelakias2 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 ρε παιδια εγω που εχω μια 8600gts overclocked μου ποιανει 45-50 full load και 40 idle...!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.