Προς το περιεχόμενο

Αγορά Πολυμηχανήματος!!

panoramix222000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα και Καλή Χρόνια σε όλους, σκέφτομαι να αγοράσω ένα πολυμηχάνημα, σε εταιρία έχω καταλήξει, HP, το budget θα είναι 70-80€ και μου αρέσει αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.450142!! Θα ήθελα την γνώμη σας! Μήπως η hp θα βγάλει καμία καινούργια φουρνιά πολυμηχανημάτων ?

Ευχαριστώ για την προσοχή σας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ έχω από πέρυσι το Canon MP210 και είμαι σούπερ ευχαριστημένος από τη σχέση τιμής/απόδοσης, όπως και από το MP150 που είχα πριν, οπότε ψηφίζω κάτι σε Canon, όπως αυτό, ή ακόμη πιό φθηνό το MP190 (που το είχε κάποια στιγμή το πλαίσιο κάτω από 50Ε!).

Ξέχασα να αναφέρω ότι το pc στο οποίο θα εγκατασταθεί το πολυμηχάνημα έχει Linux!!

O εκτυπωτής που θες να αγοράσεις υποστηρίζεται από Linux διανομές. Λεπτομέρειες εδώ

ρε ανθρωποι ειπε οτι κατεληξε σε HP και του προτεινετε οτι να 'ναι...μαθετε να διαβαζετε...

πήγαμε σχολείο man...και αν κάποιος πει ότι κατέληξε και είναι έτοιμος να κάνει μ***κία, εσύ που ξέρεις να διαβάζεις μην του δώσεις άλλη γνώμη.

no offense για τα HP, μια χαρά είναι, άλλο σχολιάζω για όποιον δεν κατάλαβε.

πήγαμε σχολείο man...και αν κάποιος πει ότι κατέληξε και είναι έτοιμος να κάνει μ***κία, εσύ που ξέρεις να διαβάζεις μην του δώσεις άλλη γνώμη.

no offense για τα HP, μια χαρά είναι, άλλο σχολιάζω για όποιον δεν κατάλαβε.

οτι θελει να παρει hp ειπε, οχι οτι θα αυτοκτονησει...

στο κατω κατω απο την στιγμη μου δεν στο ζηταει μην γραφεις ή αν θες να πεις την γνωμη σου εξηγησε κιολας γιατι να μην επιλεξει Hp πχ. Μην πεταμε ενα ξερο λινκ δεν εχει νοημα

απο την στιγμη μου δεν στο ζηταει μην γραφεις

όταν ανοίγεις ένα thread απευθύνεσαι σε όλο το forum. Άρα μου το ζήτησε.

οτι θελει να παρει hp ειπε, οχι οτι θα αυτοκτονησει...

στο κατω κατω απο την στιγμη μου δεν στο ζηταει μην γραφεις ή αν θες να πεις την γνωμη σου εξηγησε κιολας γιατι να μην επιλεξει Hp πχ. Μην πεταμε ενα ξερο λινκ δεν εχει νοημα

επαναλαμβάνω, no offense για τα HP, απλώς κρίνω από προσωπική εμπειρία ότι όσα HP είχα κι εγώ και φίλοι βγήκαν μάπα, και αντίθετα ό,τι συσκευή imaging canon πήρα δεν το μετάνιωσα. Μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά προτείνω να μη συνεχίσουμε το offtopic. Είπαμε τη γνώμη μας, ας πάρει ότι του αρέσει.

Εγω πάντως μια φορά αγόρασα HP πολυμηχάνημα και δεν εγκαταστάθηκε ποτέ, πρόβλημα συμβατότητας των οδηγών με Vista, ότινάναι απο μια εταιρία κολοσσό, + του οτι η τεχνική υποστήριξη είναι για κλάματα, τον άλλαξα με εναν Canon κ βρήκα την ησυχία μου.

Εγω πάντως μια φορά αγόρασα HP πολυμηχάνημα και δεν εγκαταστάθηκε ποτέ, πρόβλημα συμβατότητας των οδηγών με Vista, ότινάναι απο μια εταιρία κολοσσό, + του οτι η τεχνική υποστήριξη είναι για κλάματα, τον άλλαξα με εναν Canon κ βρήκα την ησυχία μου.

Θέλω να σου πω όμως κάτι, ότι μόνο η HP απ' ότι βλέπω υποστηρίζει πλήρως drivers για Linux και αυτό για εμένα είναι +1000!!!!

Το MP210 μου υποστηρίζεται κανονικά για linux από την Canon, η οποία βγάζει και το ScanGear για linux (bundled πρόγραμμα για σκαναρισμα της Canon). Έχω περάσει τους σχετικούς οδηγούς, το μόνο πρόβλημα ήταν ότι τους είχε μόνο στο site Αμερικης αν θυμάμαι καλά, και ήθελε λίγο ψάξιμο. Αλλά αν είσαι 1000% σίγουρος ότι το HP θα παίξει απροβλημάτιστα σε linux, και αυτός είναο ο βασικός λόγος επιλογής, πάρε HP για να είσαι σίγουρος.

Θέλω να σου πω όμως κάτι, ότι μόνο η HP απ' ότι βλέπω υποστηρίζει πλήρως drivers για Linux και αυτό για εμένα είναι +1000!!!!

Και όλα τα νέα μοντέλα Canon παίζουν κανονικά απ' ό,τι βλέπω... Κρίμα που ο δικός μου i990 (4ετίας τώρα) δε θα παίξει ποτέ... Όσο και αν τους έκραξα, δεν ίδρωσε το αφτί τους...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...