gandalf_the_white Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Παίδες ,σκέφτομαι να πάρω καινούριο κουτάκι για τον υπολογιστή μου.Εχω το thermaltake soprano αλλά θέλω να πάω σε ένα full tower τώρα πιά για αρκετό χώρο και άνεση κινήσεων στο εσωτερικό του. Ακούω προτάσεις. Δίνω από 130 -200 ευρώ. Κάντε μου σχόλια γενικά και πιο αξίζει πιο πολύ τα λεφτά του. έχω δεί αυτό και με έχει τραβήξει και σαν ποιότητα απόδοσης/τιμή. http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1152130 ακούω...βοήθεια....
gandalf_the_white Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 αξίζει τα λεφτά του η αξίζει να δώσω 200 ευρώ για το cosmos....?
fullon Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 φυσικα και αξιζει τα λεφτα του! και χωρο εχει.. και εργονομια εχει και πολυ καλο αερισμο εχει , εμενα προσωπικα μου αρεσει και ως εμφανιση.. το COSMOS ειναι πιο ωραιο αλλα δεν θα εδινα ποτε 200 ευρω μονο για την εμφανιση.. εγω προσωπικα το HAF θα επαιρνα... να φανταστεις οταν εψαχνα κουτι εγω.. αναμεσα στο COSMOS και το STAKER διαλεξα το STAKER το HAF παντως εχει παρει πολυ καλες κριτικες
gandalf_the_white Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 και εγώ κάτι τέτοιο σκέφτομαι....ότι δεν αξίζουνε τα 200 ευρώ .... απλά θέλω το κουτί που θα πάρω να με καλύψει πλήρως κ για το επόμενο pc που θα στήσω πχ σε 1,5 χρόνο.... με αυτή την έννοια....
Tenshi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Αν ψάχνεις κουτί με πολύ καλό airflow στο εσωτερικό και είσαι και λίγο "κάγκουρας",το HAF932 είναι μονόδρομος. Αν είσαι πιο συγκρατημένος και δέν θές φώτα-πλαϊνά κλπ,το Cosmos θα σε βολέψει μια χαρά. Μεταξύ των δύο θα προτιμούσα το Cosmos, για το design του και μόνο. Ναι ρε,είμαι μούχλας και γουστάρω...
fullon Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 CoolerMaster HAF 932 τοτε, χωρις πολλα πολλα λογια
gandalf_the_white Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 δέν είμαι κάγκουρασ...χαχα όντως το cosmos είναι πολύ ομορφο εμφανισιακά.Είναι το ίδιο ευρύχωρο όσο το haf?έχει την ίδια ποιότητα καταστκευής?αυτά με νοιάζουνε και η άπλα ώστε να βάζω ,βγάζω εύκολα πράγματα.
Arxidamos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Εγώ θα δώσω μια ψήφο στο "παλιό" αλλά ανεκτίμητο Stacker 831 Evo ... Τεράστιο και πολύ καλό όσον αφορά την εργονομία και το airflow, και δίνει μια πιο επαγγελματική εικόνα
fullon Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 CoolerMaster HAF 932 : Διαστάσεις 575 x 230 x 545 mm ..τιμη 138ε CoolerMaster Cosmos S : Διαστάσεις 628(Μ) x 266(Π) x 598(Υ) ..τιμη 228ε και τα δυο κουτια χωρανε τα παντα! την διαφορα στην τιμη την βλεπεις..
Tenshi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 δέν είμαι κάγκουρασ...χαχαόντως το cosmos είναι πολύ ομορφο εμφανισιακά.Είναι το ίδιο ευρύχωρο όσο το haf?έχει την ίδια ποιότητα καταστκευής?αυτά με νοιάζουνε και η άπλα ώστε να βάζω ,βγάζω εύκολα πράγματα. To Cosmos ειναι λίγο μεγαλύτερο απο το HAF.Και τα δύο έχουν πολύ καλές δυνατότητες στον τομέα του cable management.Θα έλεγα οτι το HAF είναι ένα κλίκ πιο πάνω απο θέμα ευκολίας, αφου μπορείς να βάλεις ψύκτρες που απαιτούν τοποθέτηση backplate χωρίς να βγάλεις την μητρική απο το κουτί (για μένα είναι μεγάλο ατού). Το κατα πόσο εύκολα θα κάνεις αλλαγές μέσα στο κουτί εξαρτάται απο τον χρόνο που θα επενδύσεις στην τακτοποίηση των καλωδίων. Σαν value/money/performance το HAF932 δεν νομίζω να έχει αντίπαλο,απλά σάν κουτί προσφέρεται πιο πολύ για υδρόψυκτα συστήματα (ευάερο και ευήλιο, ελέω mesh).
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Aν θες ΧΩΡΟ και εχεις χωρο ισο με μια ντουλαπα για το tower, παρε αυτο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0310203&catid=020700
p_under Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 εγω θα λεγα ενα της antec το twelve hundred ..πολυ καλο απο θεμα ψυξης κ ειναι περιπου στα 180 ευρω ..
gandalf_the_white Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 παιδιά η τιμή ήτανε τέλεια για αυτά που προσφέρει...δεν αντιστάθηκα. πήρα το haf 932.... απίστευτο μου μοιάζει...δεν νομίζω να αγοράζω κουτί για τα επόμενα 5-6 χρόνια....χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.