sculper Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 γεια σας, ένας φίλος θέλει την παλιά μου canon ixus 750 που είναι σαν καινούργια.... σε τι τιμή να του την δώσω? έχει και 2 gb μνήμη και θήκη! επίσης έχω να αλλάξω ένα δώρο από multirama... ποια φωτογραφική να επιλέξω? να βγάζει καλές φώτο το βράδυ να βγάζει video με zoom και να είναι γρήγορη! αν έχετε την καλοσύνη κάντε μου προτάσεις από εδώ: http://www.multirama.gr/products/category?catid=060400 να είστε καλά και ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomikaria Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέχρι τι τιμή είναι το budget?? Eάν πάντως είναι να πάρεις ψηφιακή,θα σου πρότεινα Canon και συγκεκριμένα αυτή.Γενικά πάντως για ψηφιακή θεωρώ είναι απ'τις καλύτερες εταιρίες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sculper Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 σε σχέση με την 85??? Μέχρι τι τιμή είναι το budget??Eάν πάντως είναι να πάρεις ψηφιακή,θα σου πρότεινα Canon και συγκεκριμένα αυτή.Γενικά πάντως για ψηφιακή θεωρώ είναι απ'τις καλύτερες εταιρίες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomikaria Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Φαντάζομαι η 85 θα'ναι ακόμα καλύτερη,βέβαια ας πει και κάποιος που ασχολείται πιο πολύ μ'αυτά..Πάντως αν είναι Canon θα'ναι καλή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.