Προς το περιεχόμενο

Με κυνηγάνε τα ΕΛΤΑ για αντικαταβολή

margas1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δίλλημα η όλη φάση μη σου πω τρίλλημα.Αν έχεις κακά προηγούμενα μαζί τους και αν τα ΕΛΤΑ που σε εξυπηρετούν αποτελούνται απο χαραμοφάηδες δημόσιους υπάλληλους που είναι για μπάτσες ασε να πληρώσουν την νύφη αυτοί.

Αν απο την άλλη έχεις παρατηρήσει ότι πρόκειτε για σωστούς υπαλλήλους τότε καλύτερα να πληρώσεις.

Περιστατικό που μου συνέβη στα Χανιά όταν σπούδαζα:

Περιμένα κάτι βινύλια απο εξωτερικό και άργησαν αρκετά να έρθουν.Ήρθαν μετά απο 20 μέρες τελικά και πηγα να τα παραλάβω απ το κατάστημα.Μου ζήτησε ταυτότητα αλλά την είχα ξεχάσα και ψιλομαλώσαμε αλλά μου τα δωσε.Έκπληκτος βλέπω ένα τεράστιο δέμα.Το παίρνω και πάω σπίτι.Το ανοίγω και βλέπω ότι οι μαλάκες των ΕΛΤΑ(ή του juno) το είχαν κάνει ένα πακέτο με αποστολές άλλων πελατών και έτσι είχα στα χέρια μου βινύλια που είχαν πληρώσει άλλοι στην Ελλάδα.Έτυχε να είναι ένας απ αυτούς και γνωστός μου.Τους παίρνω όλους παραμάσχαλα και πάω στα ΕΛΤΑ και λέω στην θείτσα.Μπορεί να μην είχα ταυτότητα μαζί μου πριν αλλά δίσκους που είναι να πάνε αλλου τους έφερα πίσω οπότε λίγο προσοχή την επόμενη φορά.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ευτυχως δεν με ξαναπηραν τηλεφωνο οποτε θα κανω σαν να μην εχει συμβει τπτ:-D

Και πολύ καλά θα κάνεις.Η ανευθυνότητα έχει 2 όψεις την κλασική του δημόσιου καρεκλοκένταυρου και τώρα τη δική σου! Enjoy! :lol:

Δημοσ.
Αγορασα μια καρτα γραφικων απο γνωστη αλυσιδα με αντικαταβολη αλλα μου την φεραν χωρις να ζητησουν λεφτα... και μετα απο 8 μηνες μου ζητανε τα χρηματα. Τι να κανω να τα δωσω η οχι?

Ενα φιλος μου επαθε το ιδιο αλλα ηταν ο αποστολεας του προιοντος. Μολις διεκδικησε με την αποδειξη τα λευτα του, ο υτπαλληλος των ελτα καλεσε αυτον που την πηρε χωρις να του ζητησουν να πληρωσει μετα απο 6 μηνες και πληρωσε τοτε.

Δημοσ.

Τα λεφτά αυτά κάποιος θα τα βάλει από την τσέπη του (λογικά αυτός που έκανε το λάθος).

Κυνικά σκεπτόμενος μπορείς να πεις "οι μαλακίες πληρώνονται, ας προσέχει άλλη φορά". Όμως σκέψου πόσα λάθη έχεις κάνει και πόσα θα κάνεις κι εσύ. Θέλεις πραγματικά να ζεις σε μια κοινωνία όπου ο καθένας θα κοιτάξει να τα εκμεταλλευτεί εις βάρος σου; Μόλις έβαλες το λιθαράκι σου.

Δημοσ.
Τα λεφτά αυτά κάποιος θα τα βάλει από την τσέπη του (λογικά αυτός που έκανε το λάθος).

Κυνικά σκεπτόμενος μπορείς να πεις "οι μαλακίες πληρώνονται, ας προσέχει άλλη φορά". Όμως σκέψου πόσα λάθη έχεις κάνει και πόσα θα κάνεις κι εσύ. Θέλεις πραγματικά να ζεις σε μια κοινωνία όπου ο καθένας θα κοιτάξει να τα εκμεταλλευτεί εις βάρος σου; Μόλις έβαλες το λιθαράκι σου.

Ζεί ήδη σε αυτή τη κοινωνία που λες.

Δημοσ.

+1000

What goes around comes around

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

και εγω εστειλα ενα δεμα με αντικαταβολη... μετα απο κανα μηνα ουτε το δεμα γυρισε πισω, ουτε τα λεφτα πηρα... παω στα ελτα και η επιταγη ειχε ερθει αλλα φαινοταν απληρωτη! επικοινωνω με τον αγοραστη μου λεει οτι το πληρωσε κανονικα... τα ελτα επικοινωνουν μεταξυ τους και οντως η επιταγη φαινεται απληρωτη...εγω αγωγη σε ποιον θα κανω? στα ελτα η στον παραληπτη??

Δημοσ.

Στα ΕΛΤΑ. Δεν έχεις καμία δουλειά με τον παραλήπτη, τα ΕΛΤΑ είναι υποχρεωμένα να σου δώσουν σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είτε το ποσόν της αντικαταβολής είτε το δέμα σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...