margas1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Αγορασα μια καρτα γραφικων απο γνωστη αλυσιδα με αντικαταβολη αλλα μου την φεραν χωρις να ζητησουν λεφτα... και μετα απο 8 μηνες μου ζητανε τα χρηματα. Τι να κανω να τα δωσω η οχι?
nske Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 μου ζητανε τα χρηματα Για δες θράσος που το έχουν ε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται... screw them...
kage Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 κ πως ξερουν οτι δεν τα δωσες ή οτι τα χασαν αυτοι ή καναν λαθος? σε κυνηγανε απο 1η μερα εδω κ 8 μηνες ή μονο μετα απο 8 μηνες που λες?
De@th L0rd Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 πες τους ότι τα πλήρωσες και τα έχασαν.Συνήθως δέμα δε φτάνει στα χέρια του πελάτη χωρίς να πληρώσει.Δημόσιο δεν είναι;Πήδα τους όπως κάνουν κι αυτοί κάθε φορά που θες να εξυπηρετηθείς.
Harkon Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 υπάρχει βέβαια και η άποψη του "δεν κάνω γυφτιές και λαμογιές" και "εγώ θα είμαι σωστός δε θα γίνω σαν τα μούτρα τους" αλλά δε βαριέσαι έ;
Praetorianos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Σου δώσανε απόδειξη με την παραλαβή της κάρτας? Αν δεν του δώσανε πως θα αποδείξει ότι αυτός "πλήρωσε" και τα έχασαν?
Critter Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Σου δώσανε απόδειξη με την παραλαβή της κάρτας? Αν δεν του δώσανε πως θα αποδείξει ότι αυτός "πλήρωσε" και τα έχασαν? Εχασε και αυτος την αποδειξη. Αυτοι ειναι που πρεπει να αποδειξουν οτι δεν τους τα πληρωσε (που δεν μπορουνε) γιατι απο τη στιγμη που ητανε αντικαταβολη (και το πιστοποιει ο αποστολεας), σημαινει οτι για να πηρε ο πελατης το προιον στα χερια του, έδωσε και τα λεφτα. Εγω λογω προσωπικων βιωματων δεν θα τους τα εδινα. 2 φορες μου εχουν στειλει συστημενο που δεν εχει φτασει ποτε στα χερια μου και κανανε τους κινεζους.
imr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Και ποιος εχει πληρωσει για την καρτα? Αν τα εχει βαλει καποιος απο την τσεπη του μαλλον πρεπει να τα δωσεις
peravrexei Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μου είχε τύχει και μένα κάτι ανάλογο με τα ΕΛΤΑ και δεν μιλάμε για δέμα μεγέθους κάρτας γραφικών αλλά για όργανο γυμναστικής βάρους 100 κιλών μεγάλου μεγέθους. Όταν πήγα να το πάρω ρωτάω να πληρώσω και ο υπάλληλος μου λέει πως δεν θέλει χρήματα το δέμα δεν είναι χρεωμένο. Έκανα την πάπια το πήρα και έφυγα τι είχε συμβεί; κάποιος υπάλληλος ξέχασε να βγάλει πάνω από το δέμα την επιταγή την οποία βρήκα και φύλαξα. μετά από 7 μήνες η εταιρία ζήτησε τα λεφτά της από τα ΕΛΤΑ και τα ΕΛΤΑ από μένα.Απόδειξη από τα ΕΛΤΑ δεν είχα πάρει αλλά το ποσό το πλήρωσα.Το σωστό είναι να τα πληρώσεις. Δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά.
wert Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Eμένα με κυνηγούσε μια τράπεζα για μια δόση από πιστωτική. Είχα όμως πληρώσει μέσω ταχυδρομείου και είχα την απόδειξη. Με ταλαιπώρησαν όμως και ξαναπέρασα από το ταχυδρομείο για να τους πω να πάνε βρούν τι έκαναν τα λεφτά και να τα πληρώσουν. Δεν θέλουν λύπηση αυτοί.
margas1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 κ πως ξερουν οτι δεν τα δωσες ή οτι τα χασαν αυτοι ή καναν λαθος?σε κυνηγανε απο 1η μερα εδω κ 8 μηνες ή μονο μετα απο 8 μηνες που λες? Οχι δεν με κηνυγανε απο την πρωτη μερα.. Απλα με πηραν καποια στιγμη μετα τα χριστουγεννα κ μ ειπαν οτι επικοινωνησε η εταιρια μαζι τους και το δεμα δεν εχει πληρωθει. Δηλαδη εχω παρει το δεμα κ δεν εχουν πληρωσει ουτε τα ΕΛΤΑ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.