tauritos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Εχω το εξης απαρχαιομενο συστημα : Μητρικη : Gigabyte GA-K8N Pro-SLI Επεξεργαστης : DualCore AMD Athlon 64 X2, 2264 MHz Καρτα γραφικων : MSI 6800GS RAM : 2 giga Σκληρο : 160WD τροφοδοτικο : 450w αγνωστης προελευσης Επειδη το τροφοδοτικο αν και σκυλι τοσα χρονια βλεπω να μας αφηνει χρονους ειπα να το αλλαξω με αυτο το τροφοδοτικο(εδω για περισσοτερες λεπτομεριες) Είναι συμβατο με το σύστημα που έχω???
SpyrosR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Θεωρώ τα 600W υπερβολή για το σύστημά σου. Καλύτερα κάτι σαν αυτό: Enermax MODU82 + 525W. Και πάλι είναι αρκετά παραπάνω απ' όσα θες τα 525W, αλλά είπα ν' αφήσω περιθώριο μήπως βάλεις αργότερα δίσκους ή κάποια high-end VGA.
tauritos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Θεωρώ τα 600W υπερβολή για το σύστημά σου. Καλύτερα κάτι σαν αυτό: Enermax MODU82 + 525W. Και πάλι είναι αρκετά παραπάνω απ' όσα θες τα 525W, αλλά είπα ν' αφήσω περιθώριο μήπως βάλεις αργότερα δίσκους ή κάποια high-end VGA. Ναι το ξερω κι εγω οτι ειναι πολλα τα 600w αλλα επειδη λεω σιγα σιγα να αναβαθμισω ή και να παρω νεο υπολογιστη,να ειχα ενα καλο τροφοδοτικο που θα μπορουσα να το κρατησω.
Dante80 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Ναι το ξερω κι εγω οτι ειναι πολλα τα 600w αλλα επειδη λεω σιγα σιγα να αναβαθμισω ή και να παρω νεο υπολογιστη,να ειχα ενα καλο τροφοδοτικο που θα μπορουσα να το κρατησω.Όταν λοιπόν θα πας για αναβάθμισή ή νέα αγορά, τότε θα σκεφτείς και το θέμα τροφοδοτικό. Την σύνθεση που έχεις την καλύπτει ένα τροφοδοτικό 350watt, το να βάλεις τώρα κάποιο διπλάσιας ισχύος είναι απλά λάθος αγορά. Θα έχεις χαμηλό efficiency μιας και η πραγματική σου κατανάλωση είναι πολύ μικρή, και θα έχεις πληρώσει λεφτά για προϊόν που δεν χρειάζεσαι τώρα, και πιθανόν να μην χρειαστείς ποτέ (εκτός αν σκέφτεσαι SLI, 5-6 δίσκους κτλ κτλ). Τέλος, με τα λεφτά που κάνει αυτό το τροφοδοτικό μπορείς να πάρεις καλύτερα, όπως τα εξής: ENERMAX EPR625AWT PRO82+ 625W Corsair 650W CMPSU-650TXEU
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.